hub:raum onthult de beste adviezen voor het opbouwen van een succesvolle startup

KRAKAU, Polen, April 25, 2017 /PRNewswire/ --

Op basis van de actuele informatie op de AngelList[1], bestaan er vandaag de dag 2.927.871 startups wereldwijd. Slechts een minderheid daarvan overleeft een periode van 3 jaar. Gelukkig zijn er manieren om de kans op succes op lange termijn te verhogen. hub:raum (de startup-incubator van Deutsche Telekom) heeft onlangs het WARP Future Communication [http://warpaccelerator.com/futurecommunication ] programma voor startups geintroduceerd en biedt unieke kansen op het gebied van communicatie.

(Logo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20160907/405038LOGO )

Er bestaan vier goed bekende pilaren voor het succesvol opstarten van een technologiebedrijf:

1: een innovatief idee; 2: een breed scala aan kennis; 3: technische en financiele middelen en 4: uitvoering.

Het lijkt eenvoudig maar in werkelijkheid is het een echte uitdaging om creativiteit met kennis in een groot aantal gebieden te combineren. Een succesvol bedrijf moet rekening houden met het management, de marketing en de klantenservice maar moet tevens een goed functionerend technisch platform en technische ondersteuning hebben. Rekening houdend met het feit dat 80% van succesvolle startups meerdere oprichters heeft[2], kan de aanwezigheid van een grote, gevestigde onderneming met passende middelen, en een startup-accelerator met unieke kennis, niet alleen succesvol zijn om het idee tot leven te brengen, maar ook om - wat nog belangrijker is - het idee op de markt te brengen.

hub:raum en Deutsche Telekom nodigen startende bedrijven in Europa uit voor een nieuw programma: WARP Future Communication [https://warpaccelerator.com/futurecommunication ]. Het programma richt zich op het ontwikkelen van innovatieve communicatiediensten en biedt bedrijven de mogelijkheid om de ontwikkeling van hun bedrijf te versnellen en met sterke zakenpartners de markt te betreden.

WARP Future Communication [https://warpaccelerator.com/futurecommunication ] is ontworpen voor startupbedrijven met innovatieve ideeen op het gebied van communicatie en aanverwante gebieden zoals spraakherkenning, ouderlijk toezichtfuncties, kunstmatige intelligentie (KI), spraakberichten, digitaal leven en een algemeen verrijkende ervaring op het gebied van stem- en videocommunicatie. Het programma biedt een combinatie van instrumenten en middelen die een opstartend bedrijf nodig heeft om hun diensten te ontwikkelen, af te stemmen en te commercialiseren, met inbegrip van technische en bedrijfsondersteuning. WARP Future Communication [https://warpaccelerator.com/futurecommunication ] biedt het technische platform en netwerk en de knowhow voor opstartende bedrijven en het biedt een unieke mogelijkheid om de markt te betreden.

[1] https://angel.co/companies

[2] http://www.go-globe.com/blog/startups

Laat uw bedrijf groeien door u vandaag online aan te melden: https://warpaccelerator.com/futurecommunication/apply

Over hub:raum 

hub:raum, de incubator van Deutsche Telekom, biedt een verscheidenheid aan programma's en formats met als doel het creeren van zakelijke kansen tussen het ecosystemen van de startup en Deutsche Telekom. Bovendien investeert hub:raum selectief in startupbedrijven die strategisch gezien passen bij de zakelijke en innovatieve prioriteiten van Deutsche Telekom.

Contact- en meer informatie:  

https://warpaccelerator.com/futurecommunication  

https://www.hubraum.com

hello@hubraum.com

Konrad Mroz 
Corporate Communication Expert 
Telefoon: +48-22-413-30-67 


 

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234