Eurofins Pharma Bioanalytical Services lanceert wetenschappelijk advies

Diensten ter ondersteuning van farmaceutische biotechnologiesponsors bij groot molecuul bioanalytische vereisten

ST. CHARLES, Missouri, 24 augustus 2017 /PRNewswire/ -- Eurofins Pharma Bioanalytical Services, een toonaangevende leverancier van groot molecuul bioanalytische testdiensten heeft vandaag aangekondigd dat het zijn laboratoriumdienstverlening zal uitbreiden om advies te verlenen aan klanten die behoefte hebben aan expertise en ervaring in de uitvoering van groot molecuul preklinische en klinische studies.

http://mma.prnewswire.com/media/428083/Eurofins_Bioanalytical_Services_Logo.jpg [http://mma.prnewswire.com/media/428083/Eurofins_Bioanalytical_Services_Logo.jpg]

https://www.eurofins.com/biopharma-services/bioanalysis/consulting [https://www.eurofins.com/biopharma-services/bioanalysis/consulting]

Het adviesprogramma van Eurofins Pharma Bioanalytical Services zal deskundig advies verlenen over de ontwikkeling van bioanalytische tests en de validatie van tests die geschikt zijn voor hun doel, met inbegrip van probleemoplossing voor lopende groot molecuul bioanalytische testprojecten. Voorts kunnen onze deskundigen prekwalificatie-audits leveren om ervoor te zorgen dat de bioanalytische methoden, processen en gegevenskwaliteit voldoen aan de regelgeving.

"Ons belangrijkste sterke punt is onze technische expertise, met name op het gebied van de groot molecuul GLP-tests, in een groot aantal analytische platforms. Bovendien steunen onze capaciteiten op onze expertise op het gebied van kwaliteit en regelgeving, met meer dan 15 jaar ervaring in dit specifieke gebied van testdiensten. Wij leggen ons toe op het voldoen van de behoeften van klanten, met nadruk op het ontwerpen van groot molecuul bioanalytische programma's," zei Christina Shasserre, Senior Vice President Eurofins Pharma Discovery and Bioanalytical Services. "Met onze uitgebreide wetenschappelijke, technische en regelgevingsexpertise in de uitvoering van studies in de VS en de EU en in combinatie met onze mondiale aanwezigheid heeft ons adviesteam unieke kwalificaties om aan onze klanten vertrouwen en betrouwbaarheid te bieden."

Eurofins Pharma Bioanalytical Services kan de ontwikkeling van een integraal bioanalytisch programma bevorderen voor uw behoeften inzake groot molecuul geneesmiddelenontwikkeling. Ons doel is uw methoden en gegevens te ondersteunen wanneer u die extra ondersteuning nodig heeft.

Neem contact op met ons [http://www.eurofins.com/biopharma-services/bioanalysis/contact-us/]

Over Eurofins Pharma Bioanalytical Services - een mondiale leider op het gebied van groot molecuul bioanalyse

Eurofins Bioanalytical Services is een machtige op groot molecuul gerichte bioanalytische en biomarker contract research organization die sinds haar oprichting in 2003 actief de veranderende behoeften ondersteunt van ondernemingen die biologische geneesmiddelen en biologisch gelijkwaardige geneesmiddelen ontwikkelen.

In onze nieuwe testfaciliteiten in Oxford, Verenigd Koninkrijk, en St. Charles, Verenigde Staten, ontwikkelen wij, zorgen wij voor de overdraging en valideren wij groot molecuul PK, ADA en biomarker tests overeenkomstig de specificaties van onze klanten en bieden wij een integrale lijst van geprekwalificeerde tests op basis van onze tientallen jaren ervaring. Met toonaangevende capaciteit ondersteunen wij studies die variëren van enkele-plaat tot grote multinationale Fase III klinische tests. Wij hebben capaciteit om met verschillende aantallen monsters en grote hoeveelheden te werken om aan de behoeften van onze klanten te voldoen.

Logo - http://mma.prnewswire.com/media/428083/Eurofins_Bioanalytical_Services_Logo.jpg [http://mma.prnewswire.com/media/428083/Eurofins_Bioanalytical_Services_Logo.jpg]

CONTACT: Kristy Galkowski, bioanalyticalservices@eurofins.com

Web site: https://www.eurofins.com//

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234