Booking.com en Web Summit breiden Women in Tech samenwerking uit

AMSTERDAM, April 24, 2018 /PRNewswire/ --

Met de Women in Tech-initiatieven bereiken Booking.com en Web Summit in 2018 de hele

wereld via Web Summit, Collision en RISE 

Booking.com kondigt vandaag een wereldwijd samenwerkingsverband met Web Summit aan. Gezamenlijk zullen ze een netwerk- en mentorprogramma organiseren voor Women in Tech tijdens het belangrijkste evenement van Web Summit, evenals initiatieven bij gelieerde evenementen, zoals Collision en RISE in 2018. Met deze samenwerking verstevigen Booking.com en Web Summit de banden om de ondervertegenwoordiging van vrouwen in de technologiesector aan te pakken en creëren ze meer mogelijkheden voor vrouwen om een plek te veroveren in deze branche.

Booking.com organiseert de eerste van een aantal netwerkinitiatieven voor vrouwen tijdens de Booking.com Women in Tech-lounge op Collission 2018, gehouden in New Orleans, VS, van 30 april t/m 3 mei 2018.

Het volledige bericht en beeldmateriaal in hoge resolutie is de vinden op Booking.com Newsroom Nederland [https://news.booking.com/nl ]

OVER BOOKING.COM 

Dagelijks worden meer dan 1,5 miljoen kamers gereserveerd op ons platform. Of het nu gaat om zakenreizen of vakanties, klanten kunnen snel en makkelijk hun ideale accommodatie boeken via Booking.com. Er zijn geen reserveringskosten en gasten kunnen rekenen op onze 'We bieden dezelfde prijs'-belofte. De Klantenservice van Booking.com is 24 uur per dag bereikbaar in 43 talen om dag en nacht ondersteuning te bieden aan gasten. De website en apps van Booking.com zijn beschikbaar in 43 talen en bieden meer dan 28 miljoen aangemelde accommodaties in 130,000 bestemmingen in 227 landen en gebieden wereldwijd.

Booking.com B.V. is in 1996 opgericht in Amsterdam en van een kleine Nederlandse startup uitgegroeid tot een van de grootste e-commerce bedrijven ter wereld. Booking.com is onderdeel van Booking Holdings Inc. , Booking.com heeft meer dan 17,000 werknemers, in 198 kantoren in 70 landen wereldwijd. Volg ons op Twitter [https://twitter.com/bookingcom ] en Instagram [https://www.instagram.com/bookingcom ], 'like' ons op  Facebook [http://www.facebook.com/bookingcom ], en bezoek onze global media room [https://globalnews.booking.com ] voor het laatste nieuws, data en informatie.

Neem voor vragen contact op met Edelman:annebelle.voorbach@edelman.com

CONTACT: +31(0)20 3010 980

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234