Mindtree opent een nieuw kantoor in Minneapolis ter ondersteuning van Magnet360, haar groeiende Salesforce-praktijk

BANGALORE, India en MINNEAPOLIS, January 24, 2019 /PRNewswire/ --

Nieuwe ruimte bevat de Magnet360 Garage, een centrum voor Salesforce-innovatie 

Mindtree [http://www.mindtree.com ] heeft vandaag een grotere kantoorruimte geopend om de sterke groei te kunnen accommoderen van Magnet360, de Salesforce-praktijk van Mindtree. Het kantoor is ontworpen om ondernemingen te helpen bij het sneller invoeren van software as a service (SaaS), de trend die de manier waarop bedrijven technologie gebruiken herdefinieert. De nieuwe ruimte ter grootte van 2800 m2 is ontworpen ter bevordering van een flexibele, dynamische werkomgeving. Een van de ontwerpdoelen was het creëren van een silovrije ruimte waar medewerkers een hoge mate van samenwerking kunnen combineren met intense focus.

(Logo: https://mma.prnewswire.com/media/633364/Mindtree_Logo.jpg )

Magnet360's consultinggeleide benadering biedt een unieke mix van customerengagement, diepe Salesforcekennis en agile expertise voor het beoordelen van zakelijke uitdagingen en user journeys. Dit weerspiegelt Mindtree's holistische benadering voor versnelling van cloudtransformatie. Het stelt organisaties in staat om hun Salesforcemogelijkheden te versterken en is een drijvende kracht achter nieuwe in de cloud geboren businessmodellen. De faciliteit biedt een interactieve ruimte waar multidisciplinaire teams en cliënten ontwerp-denktechnieken kunnen gebruiken om te experimenteren en ideeën kunnen uitvoeren met behulp van het Salesforce Platform.

Mindtree's nieuwe kantoor is ontworpen als een stadsomgeving met een netwerk van kleinere 'buurten' om hypercollaboratie te bevorderen tussen kleine, agile teams. De onderling verbonden vleugels zijn verankerd door een grote gemeenschappelijke ruimte voor 'Rockin Rally'-bijeenkomsten voor het hele bedrijf waar ook functie-overschrijdende teams kunnen samenwerken. In het kantoor is moderne audiovisuele technologie ingebouwd om het mondiale Magnet360-team te verbinden met het bredere team van bijna 20.000 Mindtree Minds. Ook zijn er een aantal ad-hocvergaderruimtes en aaneengesloten en schaalbare kantoren, een veelheid aan werkruimtes, stilte-pods, een bibliotheek en een wellnessruimte.

Een blikvanger vlakbij de lobby is de Magnet360 Garage, een Centrum voor Salesforce Innovatie. Het is een ruimte van 120 m2 die dient als digitale hub voor Salesforcetransformatie en een ruimte waar organisaties cloudmogelijkheden kunnen overdenken, van begin tot eind. De ruimte doet zijn naam eer aan en is ontworpen als een garage, volledig met overheaddeuren en zichtbare wandplaten. Dit roept de start-upervaring op van 's werelds meest briljante technologiebedrijven. De Magnet360 Garage, gemodelleerd naar Mindtree's Digitale Pumpkin innovatiehubs in Bangalore en New Jersey, brengt business en IT samen door meerdere disciplines heen. Het is een technologierijke ruimte voor ideeënvorming voor de co-creatie van betekenisvolle solutions met behulp van de kracht van Salesforce.

"Organisaties passen zich constant aan bij het vinden van betere manieren om klanten te bereiken en hun bedrijfsactiviteiten vast te leggen in de cloud," aldus Matt Meents, Senior Vicepresident en Hoofd van Magnet360, Mindtree's Salesforce-praktijk. "Magnet360 is gemotiveerd om haar Salesforce-praktijk doorlopend te verbeteren, om tot het uiterste te gaan om businessmodellen een nieuwe invulling te geven. Deze fantastische nieuwe ruimte is niet alleen erg functioneel, het is ook zorgvuldig ontworpen als een geweldige plek om te werken."

"Alles aan dit kantoor illustreert de grondbeginselen die Mindtree onderscheiden," aldus Paul Gottsegen, Chief Marketing Officer en Hoofd Mindtree Amerika's. "Een omgeving speciaal gebouwd voor doorlopende innovatie en doorlopende verbetering. Een laboratorium om cloud-enabled ideeën om te zetten in daadwerkelijke solutions die schalen. Een cultuur waar iedereen zich betrokken voelt. Het is er allemaal. We kunnen niet wachten om te zien welke transformatieve projecten er voortkomen uit deze faciliteit voor onze Salesforce-cliënten."

"Salesforce is dolblij om te zien dat Magnet360 innovatie omarmt met de lancering van de Magnet360 Garage," aldus Peter Doolan, Executive Vicepresident Digitale Transformatie en Innovatie bij Salesforce. "Met deze nieuwe ruimte kan Magnet360 digitale transformatie leveren aan klanten met het Salesforce Platform."

Als onderdeel van Mindtree, met bijna 20.000 Mindtree Minds in 27 landen en 43 kantoren, kan het Magnet360-team profiteren van een rijkdom aan expertise in het schalen van end-to-end-bedrijfssolutions.

Salesforce en anderen zijn handelsmerken van salesforce.com, Inc.

Over Magnet 360 Magnet 360, de Salesforce-praktijk van Mindtree, is sinds 2004 partner van Salesforce. Wij helpen vooruitdenkende bedrijven hun belangrijkste doelgroepen te betrekken voor de bevordering van groei, behoud en efficiëntie om betekenisvolle bedrijfsresultaten te verzekeren. Door gebruik van het Salesforce Platform en een iteratief leveringsmodel helpen we bedrijven slimmer te werken en om snel waarde te leveren aan hun organisaties. Onze innovatieve cross-cloudsolutions zijn geleverd aan klanten in uiteenlopende sectoren.

Over Mindtree Mindtree (NSE: MINDTREE) is een mondiaal IT-consultancy- en dienstenbedrijf dat klanten in 17 landen helpt bedrijfsflexibiliteit, concurrentievoordeel en groei te bereiken. We benutten de kracht van Continuous Delivery, onze digitale expertise, branchekennis en onderzoek in opkomende technologieën voor het verhogen van de efficiëntie en om businessinnovatie mogelijk te maken voor meer dan 340 klanten. Mindtree wordt consequent aangemerkt als een van de beste werkgevers. Dit is een weerspiegeling van onze ondernemende, samenwerkende en toegewijde 'Mindtree Minds' die de winnaarscultuur belichamen van onze toewijding aan uitmuntendheid, innovatie en co-creatie. Kijk voor meer informatie op http://www.mindtree.com of volg ons op @Mindtree_Ltd

Alle genoemde product- en bedrijfsnamen kunnen handelsmerken zijn van hun geregistreerde eigenaars.Neem voor meer informatie contact op met:

INDIA
Swetha Ganesan
Mindtree Ltd
+91-9789061981
Swetha.Ganesan@mindtree.com

VERENIGDE STATEN
Erik Arvidson
Matter
+978-518-4542
mindtree@matternow.com

EUROPA
Susie Wyeth
Hotwire
+44-20-7608-4657
susie.wyeth@hotwireglobal.com


 Photo:
https://mma.prnewswire.com/media/633364/Mindtree_Logo.jpg
PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234