Risen Energy's Half-Cut Cell PV Modules Verwerven Top Runner Certificaat en Zijn Gereed voor Verzending

NINGHAI, China, 23 oktober 2017 /PRNewswire/ -- Risen Energy heeft onlangs bekendgemaakt dat hun nieuwe PV product, de Hoog-Rendement Half-Cut Cell PV Module, het eerste product is dat productcertificatie '2017 Top Runner eerste-klas certificaat' heeft ontvangen van het China Quality Certification Centre (CQC). Dit certificaat toont aan dat Risen Energy's technologie hoge waardering heeft ontvangen van een extern certificeringsbureau met nationale bevoegdheid en dat het niveau van Onderzoek en Ontwikkeling (R&D) binnen het bedrijf voldoet aan de stringente voorwaarden van het Top Runner certificaat.

Het nieuwste product - het Half-Cut Cell PV Paneel - heeft voor een opmerkelijke doorbraak gezorgd op het gebied van energiebesparing. Een voorbeeld is het uit 72 cellen bestaande poly half-cell PV panel, dat een piek uitgangsvermorgen heeft van 340-345W. Om de efficiëntie te optimaliseren en om kosten te besparen is het technisch team van Risen Energy erin geslaagd om meer lengte toe te voegen aan het modulepaneel met behoud van dezelfde breedte. De achterzijde van het paneel is zodanig ontworpen dat intern vermogensverlies tot een minimum is teruggebracht. Dit is mogelijk dankzij de split-type meterkast, welke tegelijkertijd ook de hitteverspreiding rondom het product bevordert.

De eerste batch met Half-Cut Cell PV modules is reeds verzonden en zal worden geïnstalleerd tijdens de bouw van het Shanxi Yangquan PV Top Runner project. Ondertussen worden andere orders momenteel in de fabriek klaargemaakt.

In een verklaring bevestigt een woordvoerder van Risen Energy het volgende: "Wij zijn bijzonder vereerd met deze eerste-klas Top Runner certificering. Dit betekent een mijlpaal voor Risen Energy, omdat het erkenning is voor onze lange-termijnbeloftes van productkwaliteit, verhoging van efficiëntie en vele andere aspecten van ons werk."

Daarnaast betekent het waardering voor Risen Energy in het nastreven van kwaliteit, verhoging van efficiëntie enzovoorts. In de toekomst zal Risen Energy zich blijven richten op grootschalige implementatie van de Half-Cut Cell hoog-rendement technologie, en de voortgang in de zonne-industrie blijven aansturen zodat er zo spoedig mogelijk netpariteit kan worden bereikt."

CONTACT: Tina Feng, +86-574-5995-3077, marketing@risenenergy.com

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234