Dartmouth College kiest voor Planons IWMS om zijn vastgoed en facilitaire processen te optimaliseren

NIJMEGEN, Nederland, August 23, 2017 /PRNewswire/ --

Planon heeft aangekondigd dat Dartmouth College Planons Integrated Workplace Management System (IWMS) [https://planonsoftware.com/nl/actueel/knowledge-center/begrippenlijst/iwms/?utm_source=Press-release&utm_medium=Press-release&utm_campaign=Press_Release_Dartmouth ] heeft geselecteerd om alle vastgoed en facilitaire processen binnen de universiteit te optimaliseren. De Planon-oplossing gaat onderhoudsmanagers, vastgoed- en ruimtebeheerders ondersteunen bij het effectief en efficiënt beheren van faciliteiten gedurende hun gehele levenscyclus.

"Planon is enorm trots op de samenwerking met Dartmouth College", zegt Fred Guelen, CFO bij de Planon Group. "Dartmouth College laat de data uit zijn verouderde systemen migreren naar Planon Universe in de Cloud. Dankzij deze samenwerking gaat Dartmouth College gebruiken maken van het meest geavanceerde, uitgebreide en innovatieve IWMS ter wereld."

Na een zeer uitgebreide evaluatie van verschillende IWMS-leveranciers, werd Planon door Dartmouth College geselecteerd als beste partner. Dartmouth College koos voor Planon vanwege Planons best practice, die is gebaseerd op meer dan 2.000 succesvolle implementaties wereldwijd.

De doelstelling voor deze eerste fase is om de Planon-oplossing in te zetten voor de optimalisatie van het vastgoedbeheer [https://planonsoftware.com/nl/actueel/knowledge-center/begrippenlijst/vastgoedbeheer-software/?utm_source=Press-release&utm_medium=Press-release&utm_campaign=Press_Release_Dartmouth ] en onderhoudswerkzaamheden, maar ook om alle field enigeers te voorzien van mobiele oplossingen [https://planonsoftware.com/nl/blijf-op-de-hoogte/webinar-hoe-specialistische-mobiele-oplossingen-bijdragen-aan-meer-efficientie-in-de-uitvoering-van-field-services/?utm_source=Press-release&utm_medium=Press-release&utm_campaign=Press_Release_Dartmouth ] . Dankzij Planons geïntegreerde oplossing kunnen andere oplossingen, zoals onderhoudsbeheer, werkplekkenbeheer en space planning, vervolgens eenvoudig worden geïmplementeerd.

Over Planon 

Met meer dan dertig jaar ervaring is Planon een marktleidende, internationale softwareleverancier die corporate real estate en facility managers ondersteunt in het optimaliseren van de prestatie van de werkomgeving door het stroomlijnen van bedrijfsprocessen en het realiseren van kostenefficiëntie. Daarnaast levert Planon een geïntegreerd softwareplatform voor commerciële service providers dat hen in staat stelt de efficiëntie in de operatie en de tevredenheid van haar klanten te verhogen door verregaande automatisering en volledige ketenintegratie van systemen.

Planon's software is 'integrated-by-design' en biedt naadloze integratie om betrouwbare managementinformatie te leveren. Planon wordt al jaren achtereen door Gartner - een toonaangevend, onafhankelijk technologie onderzoeksbureau - gepositioneerd als leider in de markt. Meer dan 2.000 klanten profiteren van Planon's innovatieve oplossingen, ondersteund door een wereldwijd netwerk van eigen kantoren. Meer leren over Planon's oplossingen? Bezoek dan planonsoftware.com of volg ons op Twitter via @Planon_NL of Planon_BE.

CONTACT: Meer informatie, neem dan contact op met: Rianne Verhoef Rianne.Verhoef@Planonsoftware.com +31-24-6413135

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234