Options Group Opent Nieuw Kantoor in Amsterdam

LONDEN, 23 augustus 2017 /PRNewswire/ -- Options Group, een internationaal vooraanstaand executive search en strategie-adviesbureau, maakt de opening bekend van een nieuwe bedrijfsvestiging in Amsterdam. Dit wordt het vijfde kantoor binnen Europa; met deze uitbreiding gaat de firma inspelen op de groeiende vraag naar lange-termijn klantgerichte dienstverlening in de Benelux-regio. Het kantoor, dat onder leiding zal staan van Christopher B. Cann, zal gevestigd zijn in het Amsterdam World Trade Center (WTC), het hart van Nederland's internationaal financieel centrum. Christopher keert terug bij Options Group na een onderbreking van 13 jaar. Hieraan voorafgaand was hij oprichter van een boutique adviesbureau gespecialiseerd in executive search voor vermogens- en fondsbeheer, Buyside Resources Executive Search & Strategic Advisory. Als zodanig adviseerde hij enkele van de meest prestigieuze beleggingsondernemingen in Europa. Christopher brengt nu zijn expertise op het gebied van vermogens- en fondsbeheer, verzekeringen, bankieren, kapitaalbeheer, private equity alsmede risico- en fiduciair beheer naar Options Group. Hij bezit een Master in Business Communications van New York University en een Executive Master in Internationale Betrekkingen en Management van de Universiteit van Amsterdam.

"Wij hebben ambitieuze plannen voor 2017 en de jaren daarna, en zijn verheugd over het feit dat de nieuwe fase van onze Europese uitbreiding begint in Amsterdam," aldus Michael Karp, CEO van Options Group. "Wij zijn blij Chris opnieuw te kunnen verwelkomen en aan hem de strategische uitbreiding over de hele Benelux over te laten, naast de additionele dekking die we nu krijgen op het gebied van internationaal fondsbeheer," aldus David Korn, Managing Partner, Hoofd van EMEA. Hieraan voegt Christopher toe: "Gezien de dreigende veranderingen die over de hele regio merkbaar zijn, verkeert Options Group's uniek en wereldwijd data-gestuurd platform in een positie van potentiële marktleider met competitieve intelligentie en de juiste oplossingen en advies voor werving en selectie. Ik ben heel erg blij terug te keren bij Options Group tijdens deze bepalende fase."

In de aanloop naar het 25-jarig bestaansjubileum van Options Group is de missie van het bureau klanten te helpen hun doelen te bereiken met behulp van een holistische benadering. Om beter aan de veranderende behoeften van klanten te kunnen voldoen voert Options Group zijn lange-termijnstrategie uit, Vision 2020 genaamd. Vision 2020 omvat geographische, producten- en technologische uitbreidingen waarmee dit bedrijf 's werelds grootste talent management bureau wil zijn voor zijn doelgroepen bij selecte bedrijven.

OVER OPTIONS GROUP

Opgericht in 1992 is Options Group gevestigd in New York (hoofdkantoor) met kantoren in Londen, Zurich, Frankfurt, Hong Kong, Sao Paulo, Mumbai, Singapore, Dubai, Tokio, Sydney en Amsterdam. Options Group is een internationaal vooraanstaand executive search, market intelligence en strategisch adviesbureau met als specialisme de financiële dienstensector.

CONTACT: Jessica Lee, 212-982-8405, jlee@optionsgroup.com

Web site: http://www.optionsgroup.com/

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234