3Forge opent kantoor in Londen

Nieuw kantoor in het VK voor meer lokale ondersteuning voor zijn Europese bank- en beursklanten

NEW YORK en LONDEN, 23 juli 2020 /PRNewswire/ -- 3Forge, een leider op het gebied van datavirtualisatietechnologie, heeft vandaag aangekondigd dat het zijn mondiale aanwezigheid verder heeft versterkt met de opening van een kantoor in Londen. Het kantoor van 3Forge in het Verenigd Koninkrijk, dat zich in Canary Wharf bevindt, stelt het in New York gevestigde bedrijf in staat om de lokale ondersteuning van zijn grote klantenbestand, met inbegrip van drie van de grootste banken ter wereld die actief zijn in de Britse en continentale Europese market, aanzienlijk te vergroten.

Tevens zorgt de uitbreiding voor belangrijke groeimogelijkheden voor het bedrijf om zijn op de eerste plaats gerangschikte analyse AMI-platform aan te bieden dat snelle, nauwkeurige en inzichtelijke data-analyse levert aan bedrijven. Ook geeft dit het bedrijf meer toegang tot de diepe pool van technologietalent in de regio om aan de toekomstige groeivraag te voldoen.

De oprichter en directeur technologie, Robert Cooke, merkte op: "De opening van ons kantoor in Londen is een belangrijke mijlpaal in ons tienjarig traject. Dankzij onze Europese expansie kunnen we dichter bij onze snelgroeiende mondiale bankklanten staan en zijn we in staat om hen het hoogst mogelijke niveau van ondersteuning te bieden."

Het bedrijf heeft ook aangekondigd dat John Soulis en Kim Akius zijn benoemd tot de eerste klantgerichte ingenieurs op het kantoor in het VK. "Het is een geluk voor ons dat John en Kim zijn toegetreden tot ons succesvolle en toegewijde technologieteam," aldus Cooke. "Wij kijken uit naar hun bijdragen."

Over 3Forge LLC 3Forge blijft werken aan de verfijning van zijn schaalbaar webgebaseerd zakelijk platform, waardoor de vervanging van verouderde applicaties gemakkelijker wordt gemaakt, de productiviteit wordt vergroot, de marktintroductietijd wordt verkort en de totale eigendomskost drastisch wordt verlaagd met 50 procent. 3Forge is de marktleider voor Tier 1 real time en historische gegevensvisualisatie in een groot aantal gebruikssituaties. Bij onafhankelijke tests van het AMI-platform door het Securities Technology Analysis Center (STAC) overtrof het bekroonde AMI de real time prestaties van traditionele zwaargewicht front ends. Het hoofdkantoor van 3Forge LLC bevindt zich in New York, NY. Meer informatie is te vinden op www.3forge.com [https://c212.net/c/link/?t=0&l=nl&o=2865182-1&h=1468118920&u=https%3A%2F%2Fc212.net%2Fc%2Flink%2F%3Ft%3D0%26l%3Den%26o%3D2865182-1%26h%3D4044789708%26u%3Dhttp%253A%252F%252Fwww.3forge.com%252F%26a%3Dwww.3forge.com&a=www.3forge.com] en linkedIncom/company/3forge.

Neem voor meer informatie contact op met: Peter Sibirzeff Head of Business Development 3Forge LLC Mobiele tel.: +1.646.321.4139 peter.sibirzeff@3forge.com [mailto:peter.sibirzeff@3forge.com]

Web site: https://www.3forge.com/

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234