Mindtree kondigt Integrated Services voor effectieve IT aan

WARREN, New Jersey en BANGALORE, June 23, 2017 /PRNewswire/ --

Volledig samen te stellen dienst voor verbeterde efficiëntie en geoptimaliseerde

kosten   

Mindtree, een onderneming voor wereldwijde diensten in digitale transformatie en technologie, heeft Mindtree Integrated Services geïntroduceerd. De dienst combineert nieuwe methoden en hulpmiddelen om infrastructuur en applicaties naadloos te integreren tot een samengebundelde basis die een kostenbesparing tot 30% oplevert in vergelijking met traditionele operationele modellen.

(Logo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20140416/681203 )

Digitaal versnelt het tempo van zakendoen enorm. Om mee te blijven tellen in deze steeds veranderende zakelijke omgeving, moeten IT-leidinggevenden de kernactiviteiten sneller uitvoeren en tegelijkertijd kosten besparen en meer investeren in projecten die de groei van het bedrijf bevorderen.

Mindtree Integrated Services bereikt dit door de verschillende stadia van de IT-cyclus soepel samen te voegen middels een eenlijnige leveringsaanpak en een operationeel model dat de processen van alle IT-diensten en het technologische landschap op één lijn brengt.

Deze flexibele dienst wordt aangepast om de bestaande technologieën optimaal te benutten en introduceert desgewenst nieuwe hulpmiddelen. De dienst past de LEAN-principes toe voor meer efficiëntie. Vaardigheden worden opnieuw bekeken en overgedragen aan technische medewerkers die kennis hebben van alle onderdelen van het productieproces. De diensten worden dusdanig geselecteerd dat ze de productiviteit, processen en prestaties van werknemers optimaliseren.

Integrated Services wordt ondersteund door Mindtree CAPE, een klantspecifiek en aanpasbaar plug-and-play-platform dat het technologische ondernemerslandschap integreert en de automatisering versnelt. Het is uitgerust met de geconvergeerde mogelijkheden van DevOps en Agile, maar omvat ook technologieën als Robotic Process Automation en Cognitive Computing.

ISG [http://www.isg-one.com ], een toonaangevend internationaal technologisch onderzoeks- en adviesbedrijf, adviseert en begeleidt zijn zakelijke klanten bij het aannemen van geïntegreerde leveringsmodellen. In een recent artikel met de titel 'Taming the Multi-Sourcing Beast, [http://www.isg-one.com/index/module-article-detail/taming-the-multi-sourcing-beast ]' schreef ISG Partner Bill Huber: "Door de belangrijkste principes van de Agile-methode, de best practice van DevOps en automatisering samen te brengen, kan een gecoördineerd sourcingmodel de IT-diensten sneller en met een betere kwaliteit leveren. En bedrijven die bovendien gebruikmaken van Robotic Process Automation (RPA), machine learning en testautomatisering kunnen ondernemingen helpen bij het 'aan elkaar vastlijmen' van de IT-cyclus om herhaalbaarheid te bereiken, de productiviteit te verbeteren en de doorlooptijden te verlagen."

"Leidinggevenden in de technologie besteden 80% van hun IT-budget aan het beheer van operationele systemen. Door de uitdaging die nieuwe verstorende businessmodellen met zich meebrengen, zoeken CIO's naar een manier om deze 80% te beperken, zodat zij zich meer kunnen richten op bedrijfsveranderende initiatieven," zei Siddharth (Sid) Pai, wereldberoemd technologisch consultant. "Behalve dat Integrated Services een grote aanjager is van digitale bedrijfsveranderende projecten, helpt de dienst ook bij het beveiligen van die hele 80% in één pakket, dat elke keer betrouwbare resultaten oplevert, automatiseert en de kosten verlaagt."

"Gezien de toenemende complexiteit van de meeste IT-cycli is een enkel geïntegreerd operationeel model de voordeligste en productiefste manier voorwaarts," zei Manas Chakraborty, Sr. Vice President, Mindtree. "Ononderbroken automatisering leidt tot verhoogde productiviteit, en continue integratie zorgt voor een snellere marktintroductietijd. We kunnen deze resultaten al aantonen met een aantal van onze lopende opdrachten."

Voor meer informatie:

Integrated Services Brochure [https://www.mindtree.com/sites/default/files/integrated-services-digital-brochure.pdf ]

E-book: Three Steps to transform your business [http://possible.mindtree.com/Transform-IT-Lifecycle-with-Composable-Integrated-Services-eBook.html?utm_campaign=Integrated_Services&utm_medium=organic_social&utm_source=press_release&utm_content=ebook ]

Over Mindtree  

Mindtree [NSE: MINDTREE] levert digitale transformatie- en IT-diensten, van ideevorming tot uitvoering, waarmee Global 2000-klanten een voorsprong op de concurrentie kunnen krijgen. Mindtree, dat van meet af aan een digitaal bedrijf is geweest, hanteert een flexibele en coöperatieve benadering met betrekking tot het maken van aangepaste oplossingen voor de digitale waardeketen. Tegelijkertijd helpt onze uitgebreide expertise op het gebied van infrastructuur en applicatiebeheer uw IT te optimaliseren tot een strategische aanwinst. Of u uw bedrijf nu moet differentiëren, uw bedrijfsfuncties wilt vernieuwen of uw omzetgroei wilt versnellen, wij kunnen u helpen. Ga naar http://www.mindtree.com voor meer informatie.Contactpersoon media

India
Ankita Dubey
Mindtree
+91-7899169001
ankita.dubey@mindtree.com

Verenigde Staten
Andrea Dunbeck
Matter Communications
+1-978-518-4555
adunbeck@matternow.com

Europa
Imogen Nation
Hotwire
+44-20-7608-4675
imogen.nation@hotwirepr.com


 Photo:
http://photos.prnewswire.com/prnh/20140416/681203
PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234