Megaport benoemt Belle Lajoie tot Chief Commercial Officer

BRISBANE, Australië, 23 mei 2017 /PRNewswire/ -- Megaport Limited ("Megaport"), marktleider in wereldwijde Software Defined Networking (SDN), maakte vandaag bekend dat Belle Lajoie werd benoemd tot Chief Commercial Officer van de Onderneming. Lajoie is medeoprichter van Megaport en vervulde eerder de functie van Executive Vice President bij Megaport voor de Aziatisch-Pacifische regio.

http://mma.prnewswire.com/media/488371/Megaport_logo_Logo.jpg [http://mma.prnewswire.com/media/488371/Megaport_logo_Logo.jpg]

Lajoie werkt al ruim tien jaar in de internetindustrie samen met Bevan Slattery, oprichter van Megaport. De focus lag bij haar werk hoofdzakelijk op het leveren van grootschalige verkoop- en operationele oplossingen voor datacenters, organisaties die actief zijn op het gebied van peering, voor glasvezelinfrastructuren en leveranciers van datadiensten. Gedurende haar carrière werkte ze als een integraal lid van leadershipteams bij PIPE Networks en NEXTDC. Lajoie is een expert op het gebied van het realiseren van snelle groei voor technologische ondernemingen - van startup tot grootschalige onderneming.

In haar nieuwe rol zal Lajoie verantwoordelijk zijn voor de wereldwijde verkoopstrategie van de Onderneming, de wereldwijde ontwikkeling van de business, zakelijke relaties, strategische partnerships en acquisities en het bepalen van toonaangevende digitale- en regionale marketingstrategieën gericht op een versnelling van de omzet. In haar nieuwe functie rapporteert ze rechtstreeks aan Vincent English, Chief Executive Officer van Megaport. Haar vorige functie werd intern opgevuld.

"Belle is al vanaf het eerste begin van Megaport bij het bedrijf betrokken en heeft een belangrijke rol gespeeld in de ontwikkeling van onze business in de Aziatisch-Pacifische regio," aldus Vincent English, CEO van Megaport. "De ervaring waarover Belle beschikt zal onze wereldwijde business een boost geven en we verheugen ons op de samenwerking met haar in haar nieuwe rol om Megaport nog grootser te maken."

"Ik kijk ernaar uit om het wereldwijde team aan te sturen, we willen blijven groeien en uitbreiden met een snelheid waarbij we profiteren van het voordeel dat onze pioniersrol ons biedt," aldus Belle Lajoie, CCO van Megaport. "Topprioriteiten zijn daarbij het op één lijn brengen van onze mondiale strategie, het optimaliseren van onze aanwezigheid binnen de verschillende kanalen, onze verkoop vergroten en het aanpassen van de 'customer-journey' naar een selfservice, Cloud-gebaseerd consumptiemodel. We hebben een team van wereldklasse dat zich volledig inzet om volop profijt te trekken van de unieke mogelijkheden die Megaport met de transformatie van het SDN-landschap heeft weten te creëren."

Over Megaport

Megaport is de wereldwijde, toonaangevende leverancier van Elastic Interconnection services. Het wereldwijde platform van het bedrijf maakt gebruik van Software Defined Networking (SDN), waarmee klanten snel hun netwerk kunnen verbinden met de andere diensten in het Megaport Network. Diensten kunnen direct door klanten worden beheerd via hun mobiele apparaten, hun computer of de open API van Megaport. De uitgebreide voetafdruk van het bedrijf in Australië, de Aziatisch-Pacifische regio, Noord-Amerika en Europa zorgt voor een neutraal platform met veel belangrijke leveranciers voor datacentra in verschillende markten.

Megaport werd in 2013 opgericht door Bevan Slattery, en bouwde het eerste SDN-gebaseerde Elastic Interconnection platform ter wereld, voor de veiligste, meest naadloze en on-demand manier voor het verbinden van bedrijven, netwerken en dienstverlening. Megaport staat onder leiding van Vincent English en is opgezet door een uiterst ervaren team met een uitgebreide kennis van het opzetten van grootschalige wereldwijde verbindingsnetwerken. Het bedrijf verbindt meer dan 670 klanten in 150 datacentra in 37 steden en 19 landen. Megaport is een Alibaba Cloud Technology Partner, Oracle Partner, Amazon AWS Technology Partner, Microsoft Azure ExpressRoute Partner, en Google Cloud Interconnect Partner.

Ga voor meer informatie over Megaport naar: www.megaport.com [http://www.megaport.com/].

NOOT VOOR DE MEDIA

Contactpersoon voor Megaport: Wendy Hill wendy@sapphirecommunications.com.au [mailto:wendy@sapphirecommunications.com.au] Sapphire Communications voor Megaport (M) +61 420 604 507 media@megaport.com [mailto:media@megaport.com]

Logo - http://mma.prnewswire.com/media/488371/Megaport_logo_Logo.jpg [http://mma.prnewswire.com/media/488371/Megaport_logo_Logo.jpg]

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234