Stephen Emmer wint gouden Global Music Award met Home Ground

Amsterdam, maandag 18 september 2017

Stephen Emmer heeft vandaag de gouden Global Music Award, een vakprijs uit Amerika, gewonnen. Hij is daarmee de eerste Nederlander die deze gouden prijs wint voor zijn laatste album Home Ground. Op dit Home Ground album doet een sterrencast mee bestaande uit legendarische amerikaanse zangeressen waaronder Chaka Khan, Patti Austin en Leon Ware.

De Global Music Awards honoreren inzendingen uit de hele wereld met als voornaamste criteria ‘originality and musical craftmanship’.

Stephen Emmer is een componist/producer uit Amsterdam, Holland en heeft 4 eigen albums uit die allen uitsluitend toprecensies kregen in de binnen- en buitenlandse pers, waaronder in The Times, De Telegraaf, Pitchfork, Huffington Post, Der Spiegel, Rolling Stone, Mojo, Q Magazine etc.

Home Ground is zijn meest recente werk en combineert cinematische soul met sociaal ge-engageerde teksten en is recentelijk op de toonaangevende Amerikaanse website www.soultracks.com al genoemd als 1 van de belangrijkste albums van het jaar.

Stephen Emmer: “Ik ben bijzonder blij en vereerd om deze prestigieuze vakprijs te ontvangen die gaat over artistieke originaliteit."

Voor meer info & bio: http://www.globalmusicawards.com

Geplaatst in:

Stephen Emmer B.V.

plaats:
Amsterdam
website:
http://www.stephenemmer.com

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234