EOS blockchain-besturingssysteem onthult een één jaar durende tokenverdeling

GEORGE TOWN, Kaaimaneilanden, 22 juni 2017 /PRNewswire/ -- EOS [http://eos.io/], het eerste blockchain-besturingssysteem ontworpen om commerciële gedecentraliseerde toepassingen te ondersteunen, verstrekte vandaag aanvullende informatie over de digitale tokenverdeling die op maandag 26 juni van start zal gaan. EOS's tokenverdeling volgt een baanbrekend participatiemodel dat gedurende een jaar zal functioneren om het, tot op heden, eerlijkste project voor tokenverdeling op Ethereum te introduceren.

"Om inclusiviteit te waarborgen, worden EOS niet tegen een vaste prijs verkocht, maar worden ze verkocht tegen een prijs die wordt bepaald door de vraag van de markt; dit lijkt op mijnen, maar het biedt geen oneerlijke voordelen voor grote kopers," aldus Brendan Blumer, CEO van block.one, het open source software en blockchain-bedrijf dat verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van EOS.

block.one zal gedurende 341 dagen één miljard EOS ERC-20 compatibele tokens, "EOS Tokens" verdelen, beginnend op 26 juni 2017 om 13:00 UTC en het zal het volgende schema navolgen:


-- 20 procent van de EOS Tokens (200.000.000) zal verdeeld worden tijdens
de eerste 5 dagen van de boekopening.
-- 70 procent van de EOS Tokens (700.000.000) zal dan gelijkmatig verdeeld
worden in 350 opeenvolgende periodes van 23 uur, elk met 2.000.000 EOS
tokens, beginnend op 1 juli 2017.
-- 10 procent van de EOS Tokens (100.000.000) zal gereserveerd worden voor
block.one en kan niet verhandeld of overgedragen worden op het
Ethereum-netwerk.
EOS wordt ontworpen om de algemene ontwikkeling van grote ondernemingen te bepalen, die momenteel niet ondersteund worden door bestaande blockchain-platformen. EOS introduceert asynchrone communicatie en parallelle verwerking om miljoenen transacties per seconde te ondersteunen. Aanzienlijk meer dan die van Facebook en Google, respectievelijk met 52 en 40 duizend per second.

EOS wordt ontworpen om gedistribueerde toepassingen te ondersteunen die dezelfde 'look and feel' hebben als hun gecentraliseerde tegenhangers, inclusief het elimineren van de eis dat de gebruiker voor elke transactie betaalt. Hierdoor worden nieuwe blockchain-gebruikers in staat gesteld om betrokken te zijn zonder dat zij het complexe proces voor het aankopen van cryptovaluta daarvoor moeten navigeren. Het zal tevens bijdragen aan het stimuleren van de sector. Het betekent tevens dat alle soorten toepassingen gebouwd, geëxploiteerd en beheerd kunnen worden via EOS's besturingssysteem, waardoor een nieuw niveau van transparantie voor het bedrijfsleven gecreëerd wordt.

Het expansieve EOS-team wordt geleid door de blockchain-veteranen:


-- Brendan Blumer, CEO: Brendan is sinds 2014 werkzaam in de
blockchain-sector en is een meervoudige ondernemer die verschillende
bedrijven heeft opgebouwd, waaronder in de VS voor het handelen van
virtuele valuta in MMORPG's, okay.com [http://okay.com/] in Hongkong en
1Group in India.
-- Daniel Larimer, CTO: een meervoudige ondernemer die zich richt op
innovatieve technologieën, variërend van virtual reality-simulatoren
tot tweede generatie cryptovaluta, voornamelijk BitShares. Daniel is een
specialist op het gebied van softwareontwikkeling en de uitvinder van de
algemeen aanvaarde concepten "Proof of Stake" en "Decentralized
Autonomous Corporations".
-- Brock Pierce, partner: Een durfkapitalist en ondernemer die een
pioniersrol vervulde in de markt voor digitale valuta in games en die nu
meer dan $ 200 miljoen verzameld heeft voor de bedrijven die hij
opgericht heeft. Brock is de voorzitter van de Bitcoin Foundation, en
o.a. medeoprichter van Blockchain Capital.
-- Ian Grigg, partner: Ian is een financiële cryptograaf die in de
afgelopen 20 jaar cryptografische grootboekplatformen heeft gebouwd, en
hij is de uitvinder van het Ricardian Contract en is mede-uitvinder van
de drievoudige boekhouding.
Meer informatie over de tokenverdeling is opgenomen in de algemene voorwaarden, beschikbaar op eos.io.

Over block.one

block.one is een ontwikkelaar van technologische oplossingen waaronder blockchain-softwareontwikkeling. Met medewerkers en adviseurs over de hele wereld, met inbegrip van Azië en de Verenigde Staten, richt het bedrijf zich op zakelijk hoogwaardige technologische oplossingen, waaronder EOS. Ga voor meer informatie naar block.one [http://block.one/]en eos.io [http://www.eos.io/].

Vrijwaring

Alle verklaringen in dit persbericht, anders dan verklaringen van historische feiten, waaronder verklaringen over de zakelijke strategie, plannen, vooruitzichten, ontwikkelingen en doelstellingen van block.one zijn toekomstgerichte verklaringen. Deze verklaringen zijn enkel en alleen voorspellingen en zijn een weerspiegeling van block.one's huidige overtuigingen en verwachtingen met betrekking tot toekomstige gebeurtenissen en deze verklaringen zijn gebaseerd op veronderstellingen en onderworpen aan risico's en onzekerheden en kunnen op elk moment gewijzigd worden. We zijn werkzaam in een snel veranderende omgeving. Nieuwe risico's kunnen zich van tijd tot tijd voordoen. Gezien deze risico's en onzekerheden wordt u gewaarschuwd om niet te vertrouwen op deze toekomstgerichte verklaringen. De werkelijke resultaten, prestaties en gebeurtenissen kunnen afwijken van die welke zijn opgenomen in de toekomstgerichte verklaringen. Enkele factoren die ertoe kunnen leiden dat de werkelijke resultaten, prestaties of gebeurtenissen materieel verschillen van de toekomstgerichte verklaringen omvatten maar zijn niet beperkt tot: marktvolatiliteit; voortdurende beschikbaarheid van kapitaal, financiering en personeel; productacceptatie; het commerciële succes van nieuwe producten of technologieën; concurrentie; de nationale wet- en regelgeving; en de algemene, markt- of bedrijfsomstandigheden. Alle toekomstgerichte verklaringen van block.one zijn alleen van toepassing op de datum waarop ze zijn gemaakt en block.one is niet verplicht om, en wijst elke verplichting uitdrukkelijk af, om de toekomstgerichte verklaringen te actualiseren of wijzigen, ongeacht eventuele nieuwe informatie, daaropvolgende gebeurtenissen of enige andere reden.

CONTACT: Kira Colburn, 1-215-316-1202, kira.colburn@sparkpr.com

Web site: http://block.one//

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234