Magnet360, Mindtree's Salesforce Practice, door ISG benoemd tot leider in professionele services voor Salesforce Sales and Service Cloud

Bedrijf erkend om accelerators en oplossingen in consumentengoederen en retail, productie, financiële services en gezondheidszorg

WARREN, New Jersey en BANGALORE, India, 22 mei 2019 /PRNewswire/ --

Magnet360 [http://www.magnet360.com/], de Mindtree [http://www.mindtree.com/] Salesforce Practice, is benoemd tot een leider op het gebied van professionele services voor Salesforce Sales and Service Cloud in de Amerikaanse ISG Provider Lens(TM) voor het Salesforce-ecosysteem. Deze erkenning is te wijden aan onze voortdurende investering in Salesforce-oplossingen alsook ons vermogen om expertise op het gebied van Salesforce voor diverse industrieën.

https://mma.prnewswire.com/media/633364/Mindtree_Logo.jpg [https://mma.prnewswire.com/media/633364/Mindtree_Logo.jpg]

Het ISG Provider Lens-rapport over het Salesforce-ecosysteem onderzoekt serviceproviders die capaciteiten bieden voor de systeemintegratie-aspecten van een project voor klanten met Salesforce. Dit rapport is gericht op bedrijven die gebruikmaken van de Salesforce Sales and Service Clouds.

"De complexiteit van het technologielandschap van grote ondernemingen, inclusief verouderde systemen, maakt het lastig voor bedrijven om alles uit hun investering in Salesforce Clouds te halen", vertelt Matt Meents, CEO van Magnet360. "Deze erkenning van ISG weerspiegelt de investeringen die we in de loop der jaren hebben gedaan om onze klanten te helpen gebruik te maken van de volle potentie van het Salesforce-platform om hun bedrijven te transformeren."

Het ISG-rapport citeert de krachten van Magnet360 op de volgende vlakken:


-- Oplossingen en accelerators voor de industrie: Magnet360 heeft meerdere
oplossingen voor de industrie, waaronder voor consumentengoederen en
retail, productie (inclusief IoT-aspecten), financiële services
(waarbij Magnet360 focust op verzekering en samenwerkt met Duck Creek)
en de oplossing voor het betrekken van patiënten voor de
gezondheidszorg. Connected Manufacturing van Magnet360 biedt een
krachtige oplossing voor Service Cloud dat uitvoerig gebruikmaakt van
IoT-elementen.
-- Methodologie: Magnet360 biedt een goed ontwikkelde methodologie voor
inzet in projecten en bevat verschillende accelerators ter ondersteuning
van specifieke projectactiviteiten. Dit zijn onder meer Code Analyzer,
Org Optimizer, Risk Base Testing en anderen. Magnet360 focust zich sterk
op de initiële projectfasen waar het Fast Forward-methodologie toepast
voor strategie-ontwikkeling en roadmapplanning.
-- Aandacht voor gegevenskwaliteit: De projectmethodologie die Magnet360
hanteert, concentreert zich op gegevensbeheer, inclusief het meten van
gegevenskwaliteit als onderdeel van de evaluatie van zakelijke
prestaties.
-- Klantgericht: Magnet360 heeft een groeiende clientèle wereldwijd en
heeft meerdere Salesforce Partner Innovation Awards gewonnen voor werk
met klanten.
"Salesforce-klanten zijn op zoek naar partners die meervoudige cloudimplementaties kunnen ondersteunen die een goed ontwikkeld procurementmodel vereisen voor succes", zegt Jan Erik Aase, een directeur en hoofdanalist bij ISG. "Met Magnet360 kan Mindtree 15 jaar aan expertise in Salesforce combineren met de mogelijkheid om integraties met andere technologiepakketten te verwerken. Dit zorgt ervoor dat Mindtree toonaangevend partner is in het complexe Salesforce-ecosysteem."

De ISG Provider Lens(TM) Quadrant-rapportreeks biedt waardevolle inzichten in serviceprovidercapaciteiten op basis van de unieke methodologie van ISG die empirisch, gegevensgebaseerd onderzoek en marktanalyse combineert met werkelijke werkervaring en observaties van het internationale ISG-adviesteam

Ga voor meer informatie over Magnet360 naar: https://www.magnet360.com/ [https://www.magnet360.com/]

Salesforce, Sales Cloud, Service Cloud en anderen vallen onder de handelsmerken van salesforce.com, inc.

Over ISG

ISG (Information Services Group) is een toonaangevende firma op het gebied van wereldwijd onderzoek naar en advies in technologie. ISG is een betrouwbare zakenpartner voor meer dan 700 klanten, waaronder ruim 70 van de 100 grootste ondernemingen ter wereld en streeft ernaar ondernemingen, organisaties in de openbare sector en service- en technologieproviders te helpen operationele uitmuntendheid en snellere groei te realiseren. De firma is gespecialiseerd in digitale transformatieservices, inclusief automatisering, cloud- en gegevensanalytics, advies over sourcing, beheerde governance- en risicoservices, netwerkcarrierservices, opzet van strategieën en operations, veranderingsmanagement, marktkennis en onderzoek naar en analyse van technologie. ISG werd opgericht in 2006 en is gevestigd in Stamford, Connecticut. ISG heeft meer dan 1300 professionals op het gebied van de digitale wereld in meer dan 20 landen in dienst. Een internationaal team dat bekend staat om innovatief denken, invloed op de markt, grondige kennis van industrie en technologie en hoogstaande onderzoeks- een analytische capaciteiten op basis van de meest complete gegevens van de markt in de industrie.

Over Mindtree

Mindtree [NSE: MINDTREE] is een internationaal bedrijf op het gebied van IT-consulting en -services dat klanten in 17 landen helpt flexibiliteit, concurrentievoordeel en groei te realiseren in hun onderneming. We omarmen de kracht van continue levering, onze digitale expertise, kennis van de industrie en onderzoek op het gebied van nieuwe technologieën om efficiëntie te stimuleren en bedrijfsinnovatie mogelijk te maken voor meer dan 340 klanten. Mindtree wordt steeds weer gezien als een van de beste plekken om te werken. Dit is een weerspiegeling van onze ondernemingsgerichte, collaboratieve en toegewijde 'Mindtree Minds' die de winnaarscultuur belichamen die onze toewijding aan uitmuntendheid, innovatie en co-creatie definieert. Voor meer informatie gaat u naar www.mindtree.com [http://www.mindtree.com/] of kunt u ons volgen via @Mindtree_Ltd.

Alle producten en bedrijfsnamen in dit artikel kunnen handelsmerken zijn van hun geregistreerde eigenaars.

Neem voor meer informatie contact op met:

INDIA
Rahul Nag
Mindtree Ltd
+91-9958644228
Rahul.Nag@mindtree.com [file:///E:/TempXE/Rahul.Nag@mindtree.com]

VERENIGDE STATEN
Erik Arvidson
Matter
+1-978-518-4542
mindtree@matternow.com [file:///E:/TempXE/mindtree@matternow.com]

EUROPA
Susie Wyeth
Hotwire
+44-20-7608-4657
susie.wyeth@hotwireglobal.com [file:///E:/TempXE/susie.wyeth@hotwireglobal.com]

Logo: https://mma.prnewswire.com/media/633364/Mindtree_Logo.jpg [https://mma.prnewswire.com/media/633364/Mindtree_Logo.jpg]

Web site: http://www.mindtree.com/

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234