Acceptatie netwerk van UnionPay omvat 174 landen en regio's

Handelaren buiten China accepteren UnionPay mobiele betalingsdiensten om Chinese toeristen met het komende Chinese Nieuwjaar te verwelkomen

SHANGHAI, 21 januari 2019 /PRNewswire/ -- Met het aankomende Chinese Nieuwjaar, ook als de Lentefeest bekend, plannen vele Chinezen om het in het buitenland te vieren. Volgens het Report on Spring Festival Holiday Tourism Trend (2019) verslag dat recentelijk werd uitgebracht door Ctrip.com, een populaire OTA in China, staan 7 miljoen Chinezen op het punt om het Lentefeest in het buitenland te vieren, wat een nieuw record is. Een andere Chinese OTA, glz.com.cn, heeft vluchttickets en hotelboekingen geanalyseerd en heeft geconstateerd dat Chinese toeristen naar meer bestemmingen reizen, waardoor verwacht kan worden dat bestemmingen zoals Latijns-Amerika, de Balkan, Laos en Myanmar meer Chinese toeristen zullen ontvangen dan in de vorige jaren.

Om aan betalingsbehoeftes van Chinese toeristen in het buitenland te kunnen voldoen, gaat UnionPay International door met het verbeteren van zijn acceptatienetwerk in en buiten China. Tot dusver heeft de footprint van het acceptatienetwerk van UnionPay zich in 174 landen en regio's uitgebreid. In de tweede helft van 2018 zijn Servië, Montenegro en Jamaica begonnen met het accepteren van UnionPay kaarten. Op de vooravond van het Lentefeest zijn handelaren in de VK, Polen en Georgië begonnen met het accepteren van UnionPay mobiele betalingsdiensten, waardoor Chinese toeristen over meer betalingsmogelijkheden kunnen beschikken.

UnionPay biedt uitgebreide en diverse betalingsdiensten aan Chinese toeristen in het buitenland

Tot nu toe wordt UnionPay bij meer dan 26 miljoen handelspunten buiten China geaccepteerd en omvat zowel traditionele als opkomende bestemmingen.

In Latijns-Amerika, een nieuwe keuze voor vele Chinese toeristen, wordt UnionPay in 14 landen en regio's geaccepteerd. In Argentinië, heeft het lokale ATM-netwerk RED LINK al zijn ATM's ingeschakeld om UnionPay kaarten te accepteren, waardoor de geldautomatendekking van UnionPay tot boven de 60% gestegen. UnionPay International heeft ook met Jamaica Commercial Bank samengewerkt om UnionPay betaaldiensten te bieden in een land waar UnionPay nu bij 70% van de handelaren geaccepteerd wordt. In Cuba wordt UnionPay bij bijna alle ATMs en POS terminals geaccepteerd. Bijna alle ATM's in Panama en ongeveer 90% van de ATM's in Mexico accepteren ook UnionPay kaarten.

In antwoord op de betalingsgewoontes van Chinese toeristen, gaan steeds meer handelaren mobiel betalingsdiensten van UnionPay accepteren om Chinese consumenten aan te trekken. Tot zover kunnen gebruikers van de UnionPay app van mobiele betalingsdiensten in 46 landen en regio's over de hele wereld te genieten.

Tot nu toe is het aantal handelaren in China die betaling met UnionPay QR code accepteert tot 200.000 gestegen; de Filipijnen, Fiji en Georgia horen tot de laatste markten die deze dienst zijn gaan accepteren. In de Verenigde Staten werkt UnionPay International samen met CITCON om UnionPay QR code-betaling in zowel lokale supermarkten en winkels, detailhandelaren, commerciële gebieden, als op de favoriete reisbestemmingen van Chinese toeristen studenten en zakelijke reizigers. In Thailand is UnionPay QR codebetaling op meerdere gebieden beschikbaar, zoals bij universiteiten, autoverhuurbedrijven en apotheken. In Australië is UnionPay QR codebetaling bij alle winkels in Aumake beschikbaar. In het Verenigd Koninkrijk, Polen en Kenya zijn hotels, restaurants en detailhandelaren begonnen met het accepteren van de mobiele UnionPay QuickPass, de contactloze betaaloplossing van UnionPay.

UnionPay helpt Chinese toeristen om meer te genieten en minder uit te geven

Met de naderende reispiek van het Lentefeest bieden handelaren speciale kortingen voor Chinese toeristen bij tientallen handelslocaties in 30 landen en regio's.

UnionPay kaarthouders kunnen van aanzienlijke voordelen genieten op alle aspecten tijdens hun reizen gedurende dit Lentefeest. In Tokyo krijgen UnionPay kaarthouders bijvoorbeeld een coupon bij het uitgeven van een bepaald bedrag met gebruik van UnionPay kaarten bij het Matsuya warenhuis in Ginza. In Singapore kunnen kaarthouders van een 15% korting genieten bij het aankopen van een Sentosa Cable Car retourticket met UnionPay kaarten.

Tot dusver zijn er 100 miljoen UnionPay kaarten in 51 landen en regio's uitgegeven. Tijdens dit Lentefeest zullen veel detailhandelaren en F&B handelaren in China, zoals Wagas in Shanghai, ook speciale kortingen hanteren voor buitenlandse kaarthouders die China bezoeken.

Veel handelaren bieden ook speciale kortingen aan consumenten die betalen met UnionPay mobiele betaling. 35 LAOX winkels in 7 steden in Japan bieden tot 2.000 yen korting aan consumenten die met de UnionPay app betalen. AWPL winkels in Nieuw-Zeeland of Woolworths supermarkten in Australië, bieden directe kortingen aan consumenten die een bepaald bedrag hebben uitgegeven met gebruik van de mobiele QuickPass van UnionPay.

Na bij één of meerdere van deze 300.000 handelspunten in 44 landen en regio's te hebben gewinkeld, kunnen toeristen hun UnionPay kaart gebruiken om een btw-teruggave aan te vragen. Naast de traditionele vliegveld en havengeld teruggave-services, biedt UnionPay International ook snelle btw-teruggave in de binnenstad van 14 landen zoals Frankrijk, de VK en Italië.

CONTACT: Agnes Hou, +86-21-2026-5843, houlingwei@unionpayintl.com

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234