Intralinks en Toppan Vintage: wereldwijde strategische alliantie

Toonaangevende VDR-provider en ʹs werelds grootste drukkerijgroep versterken dealmakers en bedrijfsemittenten met technologie en expertise van wereldklasse

HONG KONG, 21 november 2017 /PRNewswire/ -- Toppan Vintage [http://www.toppanvintage.com/], een toonaangevend internationaal bedrijf op het gebied van financiële druk, communicatie en technologie, en Intralinks [https://www.intralinks.com/]®, ʹwerelds toonaangevende Virtuele Dataroom (VDR)-provider, hebben vandaag een strategisch partnerschap bekendgemaakt.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/608481/Signing_Ceremony_between_Intralinks_and_Toppan_Vintage.jpg [https://mma.prnewswire.com/media/608481/Signing_Ceremony_between_Intralinks_and_Toppan_Vintage.jpg] Foto - https://mma.prnewswire.com/media/608480/intralinks.jpg [https://mma.prnewswire.com/media/608480/intralinks.jpg] Logo - https://mma.prnewswire.com/media/608479/Toppan_Vintage_logo.jpg [https://mma.prnewswire.com/media/608479/Toppan_Vintage_logo.jpg]

Intralinks en Toppan Vintage zullen gezamenlijk een pakket optimale diensten marketen en ontwikkelen voor deals, waaronder de vooraanstaande virtuele dataroom, het enige zetsysteem met automatische bladzijdenummering en traditionele financiële drukdiensten. Door de combinatie van de beste VDR en financiële druk- en communicatie solutions kunnen dealmakers en emittenten productiever zijn dan ooit.

"Wij zijn zeer enthousiast over de alliantie met Intralink," aldus Yeo Chee Tong, President en CEO van Toppan Leefung Pte. Ltd., Toppan Vintage's moedermaatschappij. "Als een van ʹs werelds grootste financiële drukkerijen, zijn wij trots dat we onze klanten nu toegang kunnen geven tot de grootste VDR-provider ter wereld. Wij zijn ervan overtuigd dat het delen van diensten en capaciteiten enorme voordelen heeft voor de klanten van zowel Toppan Vintage als Intralinks."

De alliantie is ontworpen voor ondersteuning van de klanten van beide organisaties, met geavanceerde solutions door de gehele cyclus van een deal en daarna, bij publieke emittenten. Zowel bestaande als nieuwe klanten hebben toegang tot een breed scala aan full-service- en SaaS-solutions, waaronder producten voor kapitaalverwerving, due diligence, zetwerk, SEC-deponeringen, drukken en verzending. Deze gecombineerde diensten voorzien deze klanten van veilige, effectieve end-to-end samenwerking, tijdens en na het sluiten van deals.

"Voor zowel Toppan Vintage's klanten als die van ons is dit een uitstekende samenwerking," aldus Leif O'Leary, CEO van Intralinks. "Met ons toonaangevende virtuele dataroomplatform kunnen onze klanten de samenwerking gebruiken als een concurrentievoordeel, en kunnen zij bedrijfsbreed hun productiviteit, efficiëntie en innovatie verder verbeteren. Het recent geheroriënteerde Intralinks blijft toegewijd aan het leveren van superieure solutions aan de wereldwijde dealmakende gemeenschap en bieden dit met trots aan Toppan Vintage's klanten. Wij kijken uit naar de samenwerking met Toppan Vintage en het feit dat wij onze klanten toegang kunnen verlenen tot hun uitzonderlijke financiële drukmogelijkheden."

Intralinks' toonaangevende virtuele datarooms faciliteren jaarlijks meer dan 6.000 transacties, en bedienen daarmee een gemeenschap van meer dan 4,1 miljoen geregistreerde gebruikers. Intralinks' VDR is dé leidende solution voor riskante, strategische transacties van due diligence voor een fusie of aankoop tot onderhandeling over samenwerking. Enkele van hun VDR-mogelijkheden zijn volledige documentveiligheid, zelf opstartende datarooms, kunstmatige intelligentie en mobiele toegang.

Toppan Vintage is al meer dan 30 jaar een pionier en een vertrouwde financiële drukpartner in de Aziatische financiële markten, en heeft zich ontwikkeld tot een mondiaal bedrijf dat ondernemingen, investeringsmaatschappijen, financiële instellingen en hun juridische en bankadviseurs bedient. Het bedrijf wil doorgaan met de strijdlustige groei van haar financiële solutions en de uitbreiding van haar activiteiten over de hele wereld.

Over Toppan Vintage Het in Tokio gevestigde Toppan Vintage, een marktleider in financiële druk- en communicatie solutions, is onderdeel van Toppan Printing Co., Ltd. [http://www.toppan.co.jp/english/], ʹs werelds grootste drukkerijgroep met een jaaromzet van ongeveer $ 13 miljard. Toppan Vintage is al meer dan 30 jaar een pionier en een vertrouwde financiële drukpartner in de financiële markten, en bedient de financiële, juridische en zakelijke gemeenschappen met zorgvuldige, responsieve service en ongeëvenaarde lokale marktexpertise en capaciteiten. Toppan Vintageʹs groeiende activiteiten leveren een probleemloze ervaring voor cruciale content voor transacties op de kapitaalmarkten, financiële verslaggeving en deponeringen inzake de naleving van wet- en regelgeving, en investerings- en verzekeringsmaatschappijen. Kijk voor meer informatie op www.toppanvintage.com [http://www.toppanvintage.com/].

Over Intralinks Intralinks is een toonaangevende provider van financiële technologie voor de wereldwijde gemeenschappen van bankiers, dealmakers en kapitaalmarkten. Intralinks is de pionier van de virtuele dataroom die de informatiestroom mogelijk maakt en beveiligt die strategische initiatieven faciliteert, zoals fusies en aankopen, kapitaalverwerving en beleggersrapportage. In haar twintigjarige geschiedenis heeft Intralinks het vertrouwen en de activiteiten verdiend van meer dan 99% van de Global Fortune 1000 en heeft op haar platform voor meer dan $ 34 biljoen aan financiële transacties uitgevoerd. Kijk voor meer informatie op www.intralinks.com [http://www.intralinks.com/].

Uitgegeven namens Intralinks en Toppan Vintage door Newell Public Relations.

Handelsmerken en Auteursrecht "Intralinks" en het gestileerde logo van Intralinks zijn de geregistreerde handelsmerken van Intralinks, Inc. © 2017 Intralinks, Inc.

CONTACT: Newell PR, Ivan Theodoulou, Tel: +852 2117 5007, E-mail: ivant@newell.com

Web site: http://www.toppanvintage.com/

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234