Rossignol en Italia Independent ondertekenen samenwerkingsovereenkomst voor gezamenlijke brillencollectie

MILAAN, September 20, 2017 /PRNewswire/ --

Rossignol en Italia Independent hebben een overeenkomst getekend voor de productie en distributie van een gezamenlijke brillencollectie De samenwerking wordt onthuld tijdens MIDO 2018.

(Photo: http://mma.prnewswire.com/media/558582/Alessandro_Locatelli.jpg )

(Photo:http://mma.prnewswire.com/media/558583/Locatelli_CEO_Rossignol_Apparel.jpg )

Het mode- en lifestylemerk, opgericht door Lapo Elkann, en het historische Franse merk uit Grenoble, een toonaangevend merk in de outdoor- en wintersportsegmenten, starten een hi-techproject vol unieke details in de geweldige traditie van Italia Independent waardoor de kennis en het DNA van beide bedrijven worden verbeterd.

"De samenwerking met Italia Independent komt voort uit een gemeenschappelijke visie: het benutten van traditie, een zoektocht naar uitmuntendheid en een krachtige component van technische innovatie", vertelt Alessandro Locatelli, CEO van Rossignol Apparel. "De kernwaarden van beide bedrijven blijven behouden. Daarom zijn we ervan overtuigd dat Italia Independent ons in staat stelt om de markt heel gewilde en hoogwaardige producten te bieden die voldoen aan de absolute kwaliteitscriteria waarmee het aanbod van Rossignol zich altijd heeft onderscheiden."

 "Ik ben blij met deze Alpenoverstijgende samenwerking tussen twee bedrijven die elkaar herkennen in een groot respect voor traditie en het verlangen om de toekomst met enthousiasme te omarmen. De samenwerking brengt twee namen samen die symbool staan voor stilistische en technologische uitmuntendheid." Italië, de thuisbasis van Italia Independent, en Frankrijk, het land waar 110 jaar geleden Rossignol werd opgericht, zijn in trek bij toeristen en vormen door hun geschiedenis en erfgoed een constante bron van inspiratie voor mijn creativiteit. Ik ben ervan overtuigd dat deze samenwerking onze klanten een unieke beleving biedt", bevestigt Lapo Elkann, oprichter en artistiek directeur van Italia Independent.

"We zijn er trots op dat we deze samenwerking met Rossignol mogen aankondigen. Het bedrijf is een van de meest prestigieuze merken op het gebied van lifestyle voor bergbeklimmers. Het was een buitengewone ervaring om onze flair voor innovatie en creativiteit te delen met een marktleider als Rossignol.

Rossignol en Italia Independent hebben vol synergy aan dit project voor de wereldwijde markt gewerkt en het beste van hun unieke kwaliteiten ingezet", verklaart Giovanni Carlino, CEO bij Italia Independent.CONTACTPERSONEN:
Beatrice Gandolfi
beatrice.gandolfi@italiaindependent.com


Valentina Bianchi
valentina.bianchi@italiaindependent.com
Telefoonnummer: 0207 940 2900
 

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234