International Signs and LED Exhibition 2018 komt naar Guangzhou

Het grootste branche-evenement voor toonaangevende advertentiematerialen

GUANGZHOU, China, 21 september 2017 /PRNewswire/ -- The International Signs en LED Exhibition voor 2018 (ISLE 2018) vindt plaats van 3-6 maart in Ruimte B van het Canton Fair Complex in Guangzhou, China. Er worden meer dan 1600 exposanten en 200.000 bezoekers van over de hele wereld verwacht.

Op ISLE 2018 zijn ledschermen & -applicaties, ledverlichting & nieuwe technologie, grafeerinstrumente en reclameborden te zien. ISLE 2018 zal internationale kopers bedienen in een toonaangevend brancheplatform voor de aankoop en bevoorrading van reclameborden en ledlampen voor de advertentie- en ledbranche.

"Wij hopen dat de expositie deelnemers een waardevolle kans zal geven voor bilaterale communicatie en samenwerking", zei Dhr. Lee Yingjie, Director van ISLE. "Het is ons doel om hen te helpen marktinzichten te verkrijgen en industriële dynamiek en toonaangevende technieken te omarmen."

Tentoonstellingsruimtes voor toonaangevende ledoplossingen

ISLE 2018 zal een nieuwe ruimte bevatten voor commerciële displaytechnologie & -toepassingen, voor geïntegreerde oplossingen. Nieuwe bedrijven die hier tentoonstellen zijn An Shan DAE WHA Display en GKG Precision Machine Co., LTD., de toonaangevende leverancier voor ledverpakkingsmachines en de grootste verkoper van automatische soldeerpastaprinters in China. Exposanten zoals Bako, toonaangevend in opliggende apparaten (SMD) & HD-schermen zullen hun aanwezigheid ook uitbreiden.

Reclameborden en Machineruimte brengen brancheleiders binnen

De ruimte met grafeerinstrumenten zal wereldberoemde merken laten zien, door middel van een partnerschap met de Shanghai International Ad & Sign Technology & Equipment Exhibition (APPP expo). Exposanten uit zakelijke hoofdkantoren zijn onder andere Shenzhen Just Motion Control Electromechanics Co., Ltd. [http://www.jmc-motor.com/], zeefdrukken zijn ook toegevoegd aan dit onderdeel.

Onderscheidingen in de branche voor reclameborden

Het onderdeel Reclameborden, met het thema 'typografie in China', zal een aantal verschillende activiteiten organiseren, waaronder wedstrijden, forums en certificering van reclameborden.

ISLE 2018 zal ook ruimtes hebben met Reclameborden, Displays & aanverwante materialen, DLP-splitsing, LCD/PDP-splitsing, projectieschermen, digitale borden & tabletdisplays, graveren, ombuigmachines & lichtboxen en inkjetprinten.

Over ISLE

De 2018 International Signs and LED Exhibition (ISLE), wordt georganiseerd door de Canton Fair Advertising Co., Ltd en de China Foreign Trade Guangzhou Exhibition General Corp (CFTE), en is een volledig geïntegreerd ketenoplossingplatform voor de ledbranche, voor professionele, charismatische en intelligente reclameborden.

Ga voor meer informatie: http://www.isle.org.cn/en/ [http://www.isle.org.cn/en/]

CONTACT: CONTACTPERSOON: Sarah Li, +86-138-0928-0354, lizefan@cantonfairad.com

Web site: http://www.isle.org.cn/en//

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234