Mindtree door ISG erkend voor gedifferentieerde expertise met SAP HANA en SAP Leonardo

WARREN, New Jersey en BANGALORE, India, August 21, 2018 /PRNewswire/ --

ISG Provider Lens Report valideert verder Mindtree's strategische toewijding aan SAP

Leonardo 

Mindtree [https://www.mindtree.com/?utm_source=PR&utm_medium=PR&utm_campaign=Mindtree_Recognized_by_ISG_For_Differentiated_Expertise_With_SAP_HANA_and_SAP_Leonardo ] , een wereldwijd bedrijf voor technische dienstverlening en digitale transformatiediensten, is erkend door het technische onderzoeks- en adviesbureau ISG voor zijn kennis op het gebied van SAP HANA(R) en SAP Leonardo.

(Logo: https://mma.prnewswire.com/media/633364/Mindtree_Logo.jpg )

Het jaarlijkse ISG Provider Lens(TM) SAP HANA Quadrant Rapport evalueert dienstverleners op basis van hun voortdurende ISG-researchprogramma's, interviews met ISG-adviseurs, briefings met dienstverleners en analyse van openbaar beschikbare marktinformatie uit meerdere bronnen. In het 2018 SAP-rapport, eert ISG Mindtree voor zijn snelle ontwikkelingscapaciteiten en expertise in clouddiensten, een kernonderdeel van de SAP-infrastructuur van een groot aantal organisaties.

Mindtree, die zijn SAP-praktijk als het Bluefin-merk aanbiedt, is als volgt gepositioneerd:


- SAP Cloudplatform, SAP's basis voor SAP Leonardo, SAP's toepassingsplatform voor
opkomende technologische diensten: 'Leader'
- SAP S/4 HANA, SAP's zakelijke suite van diensten: 'Rising Star'
- SAP B/W4 HANA, SAP's bedrijfsinformatie en datawarehouse: 'Rising Star'


ISG eert Mindtree met sterke differentiatie op het gebied van:


- Hyperscale-samenwerking: Mindtree, een SAP Lighthouse Partner met een geschiedenis
van ontwikkeling en co-innovatie met SAP, werkt met alle hyperscale-cloudproviders
samen, met inbegrip van Microsoft Azure, Amazon Web Services, Google, Virtustream en
SAP.
- Sterke en gedifferentieerd intellectueel eigendom: Mindtree creëerde de on-time &
in-full (OTIF)-suite voor orderverwerking om bedrijven voor consumentenverpakkingen te
helpen om superieure optimalisatie en zichtbaarheid van de toeleveringsketen te
realiseren. Het is een van de eerste gecertificeerde industrieversnellers
[https://www.sap.com/documents/2017/01/f0006f6d-a17c-0010-82c7-eda71af511fa.html ] op
SAP Leonardo. Daarnaast gebuikt Mindtree zijn unieke toepassingsdienst voor
 machinaal leren, dat deel uitmaakt van zijn bedrijfseigen ATLAS-toolkit
[https://www.mindtree.com/services/operations/application-managed-services?utm_source=PR&utm_medium=PR&utm_campaign=Mindtree_Recognized_by_ISG_For_Differentiated_Expertise_With_SAP_HANA_and_SAP_Leonardo ]
, om supporttickets intelligent te routeren of om
bekende fixes voor te stellen die voortkomen uit eerdere SAP-kwesties.


"Mindtree heeft een strategische, organisatorische betrokkenheid om een ongeëvenaarde skillset te ontwikkelen rondom de diensten van SAP, en het is geweldig om te zien dat ISG de unieke sterke punten van onze SAP-praktijk Bluefin erkent," aldus Arun Rangaraju, Senior Vice President en Global Head van Mindtree's Enterprise Apps-bedrijf. "Er bestaan veel dienstverleners maar het ISG-rapport toont duidelijk onze gedifferentieerde reeks diensten die klanten helpen om het rendement op hun SAP-investering te versnellen."

Vlak na Mindtree's aankondiging in mei 2018 dat het strategisch toegewijd is [https://www.mindtree.com/news/mindtree-makes-strategic-commitment-sapr-leonardo-new-package-offerings-designed-accelerate/?utm_source=PR&utm_medium=PR&utm_campaign=Mindtree_Recognized_by_ISG_For_Differentiated_Expertise_With_SAP_HANA_and_SAP_Leonardo ] aan SAP Leonardo, valideerde het ISG-rapport Mindtree's strategische focus op het ontwikkelen van SAP-gerichte serviceaanbiedingen, hun unieke ideeëncentra, en een SAP wereldwijd competentiecentra.

Ga voor meer informatie over SAP Leonardo, naar: http://www.bluefinsolutions.com/bluefin-on-demand/sapleonardo

Over Mindtree  

Mindtree (NSE: MINDTREE) is een wereldwijd technologisch advies- en dienstenbedrijf, die Global 2000-bedrijven helpt om schaal en flexibiliteit samen te brengen zodat een concurrentievoordeel behaald kan worden. Mindtree is in 1999 'Digitaal geboren' en telt meer dan 340 zakelijke klanten die vertrouwen op onze diepgaande domeinkennis om silo's af te breken, de digitale complexiteit begrijpelijk te maken en nieuwe initiatieven sneller op de markt te brengen. We stellen IT in staat om snel in actie te komen, gelijk aan het tempo van de bedrijfsvoering, en daarbij gebruik makend van opkomende technologieën en de efficiëntie van continue levering om bedrijfsinnovatie aan te sporen. We zijn actief in 17 landen en worden consequent beschouwd als een van de beste plekken om te werken, elke dag waarneembaar door onze winnende cultuur samengesteld uit 19.000 ondernemende, collaboratieve en toegewijde 'Mindtree Minds'. Ga voor meer informatie naar http://www.mindtree.com of volg ons @Mindtree_Ltd.

Alle producten en bedrijfsnamen in dit document kunnen handelsmerken zijn van hun geregistreerde eigenaars.Neem voor meer informatie contact op met:
India
Divya Jain
Value 360
+91-9999704100
divya@value360india.com

Verenigde Staten
Matter
+1-978-518-4542
mindtree@matternow.com

Europa
Susie Wyeth
Hotwire
+44-20-7608-4657
susie.wyeth@hotwireglobal.com


 Photo:
https://mma.prnewswire.com/media/633364/Mindtree_Logo.jpg
PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234