mPrest betreedt Europese utilitaire markt en demonstreert slimme energietechnologie op CIGRE Parijs 2018

TEL AVIV, Israël, August 21, 2018 /PRNewswire/ --

mPrest brengt missie-kritische IoE-technologie naar de Europese utilitaire markt voor slimmere, groenere energie

mPrest [http://bit.ly/2MIsyuW ], mPrest, marktleider op het gebied van missie-kritische monitoring-, controle- en big data-analysesoftware voor de industriële IoT-markt, heeft vandaag de uitbreiding van hun wereldwijde aanwezigheid in de Europese energiemarkt aangekondigd. mPrest start met de Europese expansie op de 2018 CIGRE Paris conferentie [http://bit.ly/2w8LJY1 ], stand #350 op 27-31 augustus.

(Logo: http://mma.prnewswire.com/media/546428/mPrest_Logo.jpg )

Op CIGRE presenteert mPrest zijn in de productie beproefde, grid-moderniseringssysteem van systeemtoepassingen en demonstreert tevens hun nieuwste slimme energiesoftware-producten, waaronder het gedistribueerde energiebronnenresourcesysteem (mDERMS [http://bit.ly/2McQPx8 ]), Asset Health Management, URD Cable Fleet Maintenance Optimization en Critical Event Management.

"De Europese energiemarkt is een vooruitstrevende, snelgroeiende markt met slimme consumenten, die slimmere, groenere energie eisen", zegt Ron Halpern, Chief Commercial Officer bij mPrest. "Europa is er altijd snel bij geweest om alternatieve energiebronnen te gebruiken en geavanceerde technologieën te integreren om de nutssector toekomstbestendig te maken, zodat mPrest er naar uitkijkt, een rol te spelen in de transformatie van de Europese markt, zoals we nu reeds op andere, wereldwijde markten doen. Ons systeem van systeem- en rastermoderniseringstoepassingen dat zich in de productie bewezen heeft en waarvan we er vele zullen demonstreren bij de CIGRE Paris [http://bit.ly/2w8LJY1 ], vormt de volgende generatie IoE-toepassingen (internet of energy) voor gebruik in de nutssector."

mPrest presenteert hun revolutionaire IIoT-oplossingen op CIGRE, waaronder:


- mDERMS [http://bit.ly/2McQPx8 ], voor gedistribueerd energiebeheer, brengt een
revolutie teweeg in de wijze waarop distributienetwerken hun veranderende
energienetwerken beheren.
- Volt/VAr Control - Naarmate hernieuwbare DER's breder worden ingezet, creëert dit
stabiliteits- en betrouwbaarheidsaspecten voor de distributiesysteembeheerders.
mPrest zal zijn opties voor spanningsbeheersing demonstreren, die een aanvulling
vormen op ons DER-energiebeheersproduct.
- Asset Health Management, [http://bit.ly/2Mi1xCN ] biedt real-time monitoring, analyse
en nauwkeurig voorspellend onderhoud voor kritische bedrijfsmiddelen.
- URD Cable Fleet Maintenance Optimization, verlaagt de kosten en verbetert de
betrouwbaarheid van de URD-kabels door gebruik van big data-analyse en AI-gestuurde
algoritmen.
- Major Event Management, stelt nutsbedrijven in staat beter voorbereid te zijn op
natuurrampen, optimale stroomlijnings- en herstelplannen te maken en de
gebeurtenissen in realtime te beheren om de hersteltijden te verkorten en de kosten
te verlagen.


De wereldwijde nutssector wordt geconfronteerd met toenemende uitdagingen, omdat consumenten en consumentenproducten meer verbonden raken en afhankelijker worden van IoT technologie [http://bit.ly/2MtZp9Y ]. Naast de uitdagingen van de integratie van nieuwe technologie in bestaande infrastructuur, moet de nutssector zich aanpassen zodat duurzame energiebronnen, zoals wind- en zonne-energie, naadloos in bestaande netwerken opgenomen kunnen worden. mPrest biedt nutsvoorzieningen [http://bit.ly/2MmUw2v ] een "systeem van systemen" om al deze beweeglijke onderdelen te bundelen, te analyseren en zelfs te gelde te maken.  

Bij het ontplooien van zijn activiteiten op de Europese markt, zal MPrest zich concentreren op het ontwikkelen van strategische partnerschappen met belangrijke partners en nutsbedrijven, waarbij het een visie implementeert, die nutsbedrijven helpt bij het bereiken van innovatieve businessmodellen, en die tegelijk hernieuwbare energiebronnen en demand-response initiatieven ondersteunt.

Over mPrest: [http://bit.ly/2MhZYVl ]

mPrest [http://bit.ly/2DvF2Fd ] is een wereldwijde leverancier van missie-kritische monitoring-, besturings- en big data-analysesoftware. Gebruikmakend van de kracht van Industrial IoT vormt het integratieve "systeem van systemen" van mPrest een beproefde katalysator voor digitale bedrijfstransformatie. Onze innovatieve managementoplossingen zijn geïmplementeerd in next-gen-toepassingen voor carrier-serviceproviders, systeemintegrators, slimme steden en IoE-toepassingen (Internet of Energy) voor stroomvoorzieningen [http://bit.ly/2mZNS4f ], defensie en HLS. Kijk voor meer informatie over mPrest op http://www.mprest.com [https://www.mprest.com ].

mPrest mediacontact:  Brandon Weinstock Headline Media brandon@headline.media  +1 914-336-4878

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234