theLotter.com: Stijging lotenverkoop van 740% door US Powerball van $ 650 miljoen

AMSTERDAM, August 21, 2017 /PRNewswire/ --

Website zegt verkoop overstijgt "meest optimistische verwachtingen" 

De Amerikaanse Powerball van $ 650 miljoen van woensdag 23 augustus haalt niet slechts de krantenkoppen in de Verenigde Staten: de spectaculaire trekking wordt over de hele wereld gade geslagen. Buitenlandse lotenverkoop is als vanouds sterk in Canada, Australië en West-Europa, maar theLotter.com rapporteert sterke groei in Latijns Amerika, Afrika en zelfs Russischtalige landen.

theLotters Austin Weaver: "theLotter is het afgelopen jaar sterk gegroeid, maar na januari 2016 (toen de Powerball $ 1,6 miljard bedroeg) hebben we niet meer zulke aantallen Powerball-loten [https://www.thelotter.com/nl/loterij-loten/usa-powerball/?utm_source=Press_Release&utm_medium=General&utm_term=PowerballPage&utm_campaign=PR_US650M_PB_2017_08_21_NL ] verkocht. In landen als Nederland en Canada gaat het snel, maar zelfs in Zuid-Amerika verkopen we meer Powerball-loten dan we hadden kunnen voorspellen."

theLotter kreeg veel media-aandacht toen een Iraakse klant in december 2015 een Amerikaanse jackpot van $ 6,4 miljoen won. Nadat de man zijn prijs had opgehaald in Oregon begon theLotter een grote Amerikaanse vestiging in die staat. Vanuit dat kantoor kopen koeriers van theLotter op veilige wijze loterijloten voor klanten van over de hele wereld!

Buitenlandse spelers kunnen op legale wijze meedoen aan de Powerball. De Powerball-regels zeggen: "Je hoeft geen ingezetene of burger te zijn om het spel te spelen." Bovendien koopt theLotter loten in de V.S. en slaat deze ook op in de staat waar de aankoop plaatsvond en dus voldoet het aan de US Immoral Acts Law die voorschrijft dat het verboden is om loten over staatsgrenzen te vervoeren. Het lot wordt gekocht in de V.S., een scan wordt beschikbaar gemaakt aan de speler en als die wint vliegt hij of zij naar Amerika om de prijs zelf in ontvangst te nemen.

theLotter.com is een aanbieder van online loterijdiensten. De service stelt mensen in staat om op eenvoudige wijze officiële loten voor loterijen over de hele wereld te kopen zonder commissie af te hoeven dragen na het winnen van een prijs. Ruim 2 miljoen spelers hebben sinds 2002 al ruim $ 90 miljoen aan prijzen gewonnen [https://www.thelotter.com/nl/loterij-winnaars/?utm_source=Press_Release&utm_medium=General&utm_term=WinnersPage&utm_campaign=PR_US650M_PB_2017_08_21_NL ] : eind 2015 won een Iraakse theLotter speler de jackpot van $ 6,4 miljoen in de Oregon Megabucks, en in 2016 en 2017 slaagden een gepensioneerde Salvadoraan, een Australiër en een Canadees erin om via theLotter de tweede prijs van $ 1 miljoen in de US Powerball loterij buit te maken!Contact:
theLotter Media
Tel: +44-20-3150-0476
E-mail: media@thelotter.com


 

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234