Apple neemt afstand van White Label Event-app, waardoor een Winner Takes All-gelegenheid gecreëerd wordt; DoubleDutch is bereid om te winnen

SAN FRANCISCO, 21 juli 2017 /PRNewswire/ -- DoubleDutch, Inc., de wereldwijde toonaangevende leverancier van Live Engagement Marketing (LEM)-oplossingen, heeft in het kader van een baanbrekende aankondiging van Apple tijdens de WWDC-conferentie, een verklaring afgegeven. DoubleDutch stemt in met, en is enthousiast over een nieuwe regelgeving- en distributieverandering die de sector voor evenementen-apps zal dwingen om hun manier van software-levering te moderniseren, waarbij een veelvoud aan uitgebrachte mobiele apps samengebracht zal worden in één enkelvoudige merkgebonden mobiele app.

Aldus Lawrence Coburn, CEO van DoubleDutch "We wisten dat het juiste model meer leek op Slack of Gmail - een enkelvoudige, veilige app met alle klantnetwerken, veilig opgesplitst tussen groepen en teams, maar toch met vergaande aanpassingen voor elk account."

Apple's beleidswijziging heeft de sector aangespoord, wat uiteindelijk gunstig zal zijn voor deelnemers, evenementhouders, en technische leveranciers voor evenementen. In Coburns blogpost [http://doubledutch.me/blog/event-tech-giant-step-forward-help-from-apple], dat vandaag donderdag 20 juli om 10 uur gepubliceerd werd, zegt hij verder, "Er zijn veel voordelen verbonden aan deze architectuur, waaronder een eenvoudigere app-ontdekking wat grotere aanname/betrokkenheid tot gevolg zal hebben, de mogelijkheid om een evenement-overbruggende functionaliteit te bieden, de mogelijkheid voor een functionaliteit om efficiënt updates (of beveiligingspatches) te implementeren, en de mogelijkheid om het hele jaar door waarde te kunnen leveren."

Hoewel deze overgang zeker een grote verandering is voor de event app-sector, zullen de gepersonaliseerde ervaringen voor elk evenement zeker niet verdwijnen. Leveranciers zoals DoubleDutch zullen er verantwoordelijk voor zijn om deze diepgaande merkgebonden ervaringen te activeren voorbij het app-pictogram, en om transformerende eigenschappen en functies te leveren die door de universele evenementen-apps mogelijk gemaakt worden.

Zoals Coburn in zijn blogpost schrijft, "Moderne marketing.....draait om het leveren van massa-personalisatie door te luisteren naar gedragssignalen en door hierop op gepaste wijze te reageren.... Een concept dat bekend staat als Live Engagement Marketing [...] en de beginselen van LEM zullen alleen maar versterkt worden door de hogere mate van aanname en de langere betrokkenheid van een universele app-wereld."

Over DoubleDutch

DoubleDutch's missie is om de zakelijke waarde van menselijk contact te ontsluiten door live-ervaringen te verbeteren door middel van de kracht van digitalisering. Het Live Engagement-platform van DoubleDutch ondersteunt evenementen, conferenties, en vakbeurzen voor meer dan 1.700 klanten waaronder Akamai, LinkedIn, BlackRock, Bosch, Novartis en UBM. Het bedrijf is uitgeroepen als een van Deloitte's 500 snelst groeiende bedrijven in Noord-Amerika, een van AlwaysOn OnMedia's 100 beste particuliere bedrijven, en een van Forbes' 10 meeste gewilde bedrijven in San Francisco om voor te werken. DoubleDutch is gevestigd in San Francisco met kantoren in Phoenix en Portland en een wereldwijde aanwezigheid in Amsterdam en Londen.

Contactpersoon voor de pers: Jennifer Donegan jdonegan(at)doubledutch(dot)me Direct: +1.628.220.3662

Web site: http://doubledutch.me/

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234