Blockpass maakt gebruik van blokketen voor de lancering van gebruikersgericht identiteitsmanagementplatform, voor een terugdringing van KYC bedri

HONG KONG, 20 december 2017 /PRNewswire/ -- Blockpass onthulde vandaag haar stappenplan voor het volledig gedecentraliseerde, blokketenplatform voor identiteitsverificatie, met volledige naleving.

Door het gebruik van Ethereum en slimme contracten, is Blockpass een Regtech-platform met daarin gedeelde wetgevings- en nalevingsgerichte diensten voor mensen, bedrijven, producten en apparaten.

In de oorspronkelijke fase is Blockpass een veelgevraagde identiteitsoplossing voor het blokketen- en cryptogeldecosysteem. Deze snelgroeiende sector is versterkt door een grote hoeveelheid aanvankelijk aanbod van geld (Initial Coin Offerings - ICO) en miljarden dollars aan investeringen, zonder dat de identiteit van investeerders geverifieerd is. Uit angst voor witwassen, financiering van terrorisme en ponzi-fraude implementeren overheden meer wetgeving voor ICO's en de blokketensector in het algemeen, met een strikte naleving van regelgeving omtrent de identiteit van de klant 'KYC' (know-your-customer) en het tegengaan van witwassen 'AML' (anti-money-laundering). Dergelijke identiteitsverificatie neemt enkele dagen of weken in beslag, waardoor inwerken van gebruikers wordt vertraagd en de kosten sterk worden vergroot, tot 20% van het budget.

"Blockpass is een platform-as-a-service, bedoeld om dit probleem op te lossen. Blockpass is een gedeelde infrastructuur voor blokketenbedrijven, voor het delen van een geverifieerde gebruikersbasis, en het terugdringen van deze kosten van het inwerken van klanten" zei Hans Lombardo, Chief Marketing Officer van Blockpass IDN. "Met haar ingebouwde Regtech en identiteitsverificatiesysteem, bevindt Blockpass zich in een uitstekende positie om de 'gouden standaard' in wetgeving te worden voor het uitgeven van tokens en inwerken van klanten van banken, creditkaarten, beurzen en platforms voor geldoverdracht in het blokketen-ecosysteem en in reguliere financiële dienstverlening en retailbedrijven."

Blockpass zorgt voor een significante vermindering van kosten voor naleving door blokketen-handelaren, het maakt naleving aantrekkelijker voor gebruikers door middel van beloningsprogramma's, en beschermt de persoonlijke gegevens van de gebruiker.

Blockpass - Oplossing voor soevereine identiteit Blockpass zorgt er ook voor dat gebruikers een oplossing hebben voor soevereine identiteit, terwijl zij tegelijkertijd het risico op hacking beperken. Na recentelijke schandalen op het gebied van inbreuk op data bij bedrijven als Yahoo, Uber en Equifax, is het zeer duidelijk dat centralisering van persoonlijke gebruikersdata waar mogelijk vermeden moet worden. Blockpass zorgt voor een alternatieve oplossing voor gecentraliseerde dataopslag, met twee grote voordelen voor de consument. 1. Gebruikers hebben controle over hun identiteit en alleen zij kunnen bepalen wie hier toegang toe heeft 2. Gevoelige persoonsgegevens worden nooit op een centrale server opgeslagen

Wanneer een gebruiker identiteitsgegevens en documenten doorgeeft aan Blockpass voor verificatie, wordt een kopie lokaal opgeslagen en versleuteld op het mobiele apparaat van de gebruiker. De gebruiker is de enige persoon die een wachtwoord heeft, waarmee het ontsleuteld kan worden. Nadat Blockpass de data ontvangt en gehasht heeft, is deze volledig verwijderd van de Blockpass-servers. Vanaf dat moment bestaat gebruikersdata alleen op de mobiele telefoon van de gebruiker en nergens anders, totdat hij of zij besluit om het te delen met derde-partij serviceproviders, waardoor gebruikers volledige controle krijgen over hun persoonlijke gegevens. Omdat gebruikersgegevens worden vernietigd wanneer deze geverifieerd zijn, zullen hackers, indien deze er in slagen in te breken in de servers van Blockpass, alleen onleesbare data vinden die voor hen geen enkele waarde heeft. Blockpass Token De eigen digitale token van het Blockpass-ecosysteem, PASS, wordt uitgegeven als een ERC20-token op de Ethereum blokketen. Leden van de community kunnen de Blockpass-app downloaden en hun eigen KYC-data doorgeven. Wanneer deze is geverifieerd kunnen gebruikers hun portemonnee verbinden aan hun Blockpass-ID. Platformondersteuners ontvangen vervolgens hun PASS-tokens in hun portemonnee. Gebruikers dienen op te merken dat PASS-tokens alleen overgedragen kunnen worden aan andere gebruikers van Blockpass.

Blockpass Stappenplan Product De datum voor de volledige vrijgave van de Blockpass-app is 31 maart 2018. De volledige productvrijgave bestaat uit versie 1.0 van de iOS en Android mobiele apps, voor het creëren van een geverifieerde identiteit in de blokketen, een webdienst voor het registeren van een Ethereum-adres voor het opslaan van tokens, een ERC20-compatibel PASS-token slim contract op Ethereum, en administratieve middelen voor het beheren van de verificatie van gebruikersidentiteit. De aanbevolen portemonnee voor het ontvangen van de PASS-token zal de Infinito Wallet zijn (https://www.infinitowallet.io/ [https://www.infinitowallet.io/]).

Ga voor meer informatie en updates naar de volgende link en meld u hier aan:

Promotievideo: https://youtu.be/SvO2cw3e-SI [https://youtu.be/SvO2cw3e-SI] Website: http://www.blockpass.org [http://www.blockpass.org/] Medium: https://medium.com/@blockpass [https://medium.com/@blockpass] Twitter: https://twitter.com/BlockpassOrg [https://twitter.com/BlockpassOrg] Facebook: https://www.facebook.com/blockpassorg/ [https://www.facebook.com/blockpassorg/] Telegram: https://t.me/blockpass [https://t.me/blockpass]

Contactpersoon media:

Caitlin Betts E-mail: press@blockpass.org [mailto:press@blockpass.org] Telefoon: +852-9733-4935

Over Blockpass

Het doel van Blockpass (http://www.blockpass.org/ [http://www.blockpass.org/]) is een wereldwijde realisatie van identiteit voor het Internet of Everything. Door het gebruik van blokketentechnologie en slimme contracten, is Blockpass een productgereed Regtech-platform met daarin gedeelde wetgevende en nalevingsgerichte diensten voor mensen, bedrijven, producten en apparaten. Omdat dit identiteitssysteem de verificatie van consumenten en bedrijven (KYC), objecten (KYO) en verbonden apparaten (KYD) ondersteunt, maakt het de ontwikkeling van nieuwe applicaties mogelijk, die steunen op een vertrouwde verbinding tussen menselijke, zakelijke en apparaatgebonden identiteiten. Blockpass IDN is geregistreerd in Hong Kong, en is een joint venture van Infinity Blockchain Labs en Chain of Things.

Web site: http://www.blockpass.org/

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234