AutoMobility LA(TM) maakt sponsors, juryleden en prijzen bekend voor de door Honda Innovations gepresenteerde Hackathon 2017

- Internationaal erkende sponsors en een divers jurypanel met onder andere AAA, Connected Travel, Engadget, Los Angeles Department of Transportation en VISA

- Totaal $ 11.000 aan geldprijzen voor winnaars van de Hackathon

LOS ANGELES, 20 november 2017 /PRNewswire/ -- AutoMobility LA [https://automobilityla.com/],(TM) de eerste echte vakbeurs voor de nieuwe transportsector, heeft vandaag haar indrukwekkende lijst met sponsors, juryleden en prijzen bekendgemaakt voor de Hackathonwedstrijd van dit jaar die wordt gepresenteerd door Honda Innovations [http://www.hondainnovations.com/]. De wedstrijd vindt plaats op 27 en 28 november in het Los Angeles Convention Center.

https://mma.prnewswire.com/media/607257/LAAS_SAB_black_cmyk.jpg [https://mma.prnewswire.com/media/607257/LAAS_SAB_black_cmyk.jpg]

Ontwikkelaars hebben 24 uur de tijd om met behulp van data, APIʹs, software en voertuigen, die beschikbaar worden gesteld door de stad Los Angeles en Honda, de mobiliteitsuitdagingen aan te pakken waar dynamische steden mee te maken krijgen bij de organisatie van grootschalige mondiale sportevenementen. Mogelijke oplossingen voor automobilisten en passagiers lopen uiteen van app-gebaseerde transportinnovaties tot virtual reality-technologie.

De winnaar van de AutoMobility LA Hackathon 2017 wordt bepaald door een gerenommeerd jurypanel dat als volgt is samengesteld:


-- Erik Robinson, Vice President van AAA - Auto Club Enterprises
-- John Moon, Managing Director, Strategic Partnerships bij Honda
Innovations
-- Olabisi Boyle, Senior Director, IoT Global Connected Car bij VISA
-- Roberto Baldwin, Senior Editor bij Engadget
-- Seleta Reynolds, General Manager van het Los Angeles Department of
Transportation
De winnaars van de Hackathon worden bekendgemaakt en onderscheiden op het hoofdpodium in het Technologiepaviljoen op woensdag 29 november om 15:30 plaatselijke tijd. De hoofdprijswinnaar krijgt een bedrag van $ 7.500, de winnaars van de tweede en derde plaats ontvangen respectievelijk $ 2.500 en $ 1.000.

"Grote evenementen in stedelijke gebieden kunnen voor ernstige mobiliteits- en transportuitdagingen zorgen, voor zowel automobilisten als voetgangers," aldus John Ellis, oprichter van Ellis & Associates en Adviesraadlid van AutoMobility LA. "De AutoMobility LA Hackathon zal getalenteerde ontwikkelaars naar Los Angeles brengen voor het creëren van echte transportoplossingen voor echte mensen. We kijken uit naar de creatieve, impactvolle oplossingen waar deze veelzijdige groep ontwikkelaars mee zal komen."

De Hackathon, die voor het eerst wordt gehost door AutoMobility LA, wordt gesponsord door Honda Innovations, en ondersteund door Connected Travel, VISA, en mediasponsor Engadget.

Kijk voor aanvullende informatie over AutoMobility LA's 2017 Hackathonevent op: AutoMobilityLA.com/Hackathon [http://automobilityla.com/Hackathon]. Voor meer informatie over AutoMobility LA en de LA Auto Show, ga naar: http://www.automobilityla.com/ [http://www.automobilityla.com/] en http://laautoshow.com/ [http://laautoshow.com/].

Over de Los Angeles Auto Show en AutoMobility LA

De Los Angeles Auto Show (LA Auto Show®), opgericht in 1907, is ieder jaar de eerste grote Noord-Amerikaanse autoshow van het seizoen. In 2016 zijn de Press & Trade Days van de show gefuseerd met de Connected Car Expo (CCE) om AutoMobility LA(TM) te worden, de eerste beurs van de industrie die de technologie- en de automotivebranches convergeert voor de lancering van nieuwe producten en technologieën en om te discussiëren over de meest prangende kwesties met betrekking tot de toekomst van vervoer. AutoMobility LA 2017 vindt plaats in het Los Angeles Convention Center van 27 tot en met 30 november, met verschillende voertuigdebuten van producenten. De LA Auto Show 2017 is geopend voor het publiek van 1 tot en met 10 december. AutoMobility LA is de plaats waar de nieuwe auto-industrie zaken voor elkaar krijgt, baanbrekende producten onthult en strategische bekendmakingen doet aan media van over de hele wereld. De LA Auto Show wordt gesteund door de Greater L.A. New Car Dealer Association en wordt uitgevoerd door ANSA Productions. Om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en informatie over de show, volg LA Auto Show op Twitter via twitter.com/LAAutoShow [https://twitter.com/LAAutoShow], op Facebook via https://www.facebook.com/LAAutoShow [https://www.facebook.com/LAAutoShow] of op Instagram via https://www.instagram.com/laautoshow/ [https://www.instagram.com/laautoshow/] en meld je aan voor alerts via http://www.laautoshow.com/ [http://www.laautoshow.com/]. Kijk voor meer informatie over AutoMobility LA op http://www.automobilityla.com [http://www.automobilityla.com/].

Mediacontacten:
Brian Alexander/Amanda Niklowitz
JMPR Public Relations, Inc.
(818) 992-4353
balexander@jmprpublicrelations.com [mailto:balexander@jmprpublicrelations.com]
aniklowitz@jmprpublicrelations.com [mailto:aniklowitz@jmprpublicrelations.com]

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/607257/LAAS_SAB_black_cmyk.jpg [https://mma.prnewswire.com/media/607257/LAAS_SAB_black_cmyk.jpg]

Web site: http://www.automobilityla.com/

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234