Quincy Extreme Data dienst uitgebreid naar Milaan en Zurich

MILAAN en ZURICH, 20 november 2017 /PRNewswire/ -- McKay Brothers International heeft Milaan en Zurich toegevoegd als points of presence (POP's) aan zijn toonaangevende Quincy Extreme Data (QED) dienst. Via de POP's voor de QED-dienst in Milaan en Zurich wordt een breed assortiment lage latentie futures contracten van de VS en het VK verspreid.

"Teneinde te voldoen aan de beste standaarden voor uitvoering is het van cruciaal belang om over de meest actuele marktgegevens te beschikken," zei Francois Tyc, algemeen directeur bij McKay Brothers International. "Wij zijn heel tevreden dat wij aan onze abonnees meer kansen kunnen bieden om QED te gebruiken ter ondersteuning van hun handelstransacties en om te voldoen aan hun verplichtingen in het kader van MiFID II."

Op dit moment biedt QED een aantal Equity Index futures van Illinois en Aurora, Schatkist-futures, deviezen-, metaal- en energiefutures in Milaan in minder dan 38,10 milliseconden (ms). Voorts biedt QED een aantal futures van drie maanden van de London Metal Exchange in Milaan in minder dan 3,40 ms, de laagst gekende latentie. De LME-gegevens worden verspreid in Zurich-ZH4 in minder dan 5,20 ms via een hybride microgolf/vezelnetwerk. McKay zal begin 2018 een nieuwe volledig op microgolven gebaseerde route naar Zurich uitbouwen, die naar verwachting de laagst beschikbare latentie zal bieden.

De QED-dienst heeft POP's in tien grote Europese tradingcentra. Zij maken deel uit van de 20 POP's met gegevens van dertien beurzen wereldwijd, het grootste aantal van alle lage latentie diensten inzake marktgegevens. De onderneming verwacht een toename van het aantal QED POP's in Europa en Azië en de toevoeging van nieuwe beursbronnen in 2018.

De latenties en prijzen voor de QED-dienst worden gepubliceerd op http://www.quincy-data.com/ [http://www.quincy-data.com/]

Over McKay Brothers International SA

McKay Brothers International SA is een toonaangevende leverancier van private draadloze bandbreedte en de toonaangevende verdeler van extreem lage latentie microgolfmarktgegevens. De Quincy Extreme Data-dienst is een geïntegreerde en gestandaardiseerde dienst die geselecteerde marktgegevens biedt van verschillende markten wereldwijd. De dienst wordt aangeboden in belangrijke trading colocation centers in de hele wereld.

CONTACT: MBI Media Relations: contact@mckay-brothers.com

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234