McKay Brothers ontvangt aanvullende minderheidsinvesteringen

OAKLAND, Californië, GENEVE en PARIJS, 20 oktober 2017 /PRNewswire/ -- McKay Brothers, een marktleider in netwerken met kortere latentietijden, kondigde vandaag overeenkomsten aan met Susquehanna International Group, LLP en XR Trading, die de blijvende groei van de succesvolle private bandbreedte- en marktdata-activiteiten van McKay ondersteunen.

Onder de voorwaarden van de overeenkomsten zullen de oprichters van McKay de controle over de bedrijven van McKay behouden, waarbij zij meer dan 70% van het vermogen in bezit houden. Susquehanna en XR voegen zich bij IMC en Tower Research Capital als vermogenseigenaren met een minderheidsbelang in McKay. De financiële voorwaarden van de overeenkomsten werden niet vrijgegeven.

Stéphane Tyc, medeoprichter van McKay zei, "Wij zijn van mening dat het service-verkoopmodel de markt eerlijker maakt, door te garanderen dat de kortere latentietijden niet worden gedomineerd door een enkele handelsmaatschappij. Deze overeenkomst, waarin McKay haar autonomie behoudt, is welkom nieuws voor de bedrijven die onze netwerken gebruiken, en voor de branche als geheel."

Bob Meade, medeoprichter van McKay voegde toe: "Financiële ondersteuning van bedrijven die zowel jarenlange cliënten als brancheleiders zijn, bekrachtigen het model van McKay van een autonome dienstverlener die essentiële telecommunicatie aan de branche levert. Hun investering zal onze inzet bevorderen in het opbouwen van netwerken die zich onderscheiden door hoogwaardige technologie, innovatieve engineering en een gelijk speelveld voor alle onze afnemers."

Over McKay McKay - door McKay Brothers, LLC, Quincy Data, LLC en overige gecontroleerde partners - ontwerpt, bouwt en opereert telecomnetwerken en marktdata-dienstverlening voor latentiegevoelige handelaren en risicomanagers van banken, fondsen en handelsmaatschappijen. Sinds McKay de markt voor connectiviteit met lage latentie tussen Chicago en NY in 2012 op zijn kop zette, heeft het bedrijf haar diensten met de laagste latentie geleverd in de VS, Europa en Azië. McKay heeft kantoren in Oakland CA, Genève en Parijs. Zie www.mckay-brothers.com [https://www.mckay-brothers.com/].

Over IMC IMC is een technologie-gedreven handelsmaatschappij, actief in meer dan 100 handelslocaties over de hele wereld. IMC werd opgericht in Amsterdam in 1989, en was een van de eerste bedrijven die het belang van technologie en innovatie in de evolutie van marktontwikkeling op waarde wist te schatten. Zie www.imc.com

Over Tower Research Capital Tower Research Capital is een eigen handelsbedrijf dat gespecialiseerd is in kwantitatieve handels- en investeringsstrategieën. Tower werd opgericht in 1998 en is gevestigd in New York City, en samen met haar partners verhandelt het meerdere vermogensklassen in meer dan 150 locaties wereldwijd, en het bedrijf innoveert en geeft leiding op het gebied van computergebaseerde handel. Zie www.tower-research.com/ [http://www.tower-research.com/]

OVER Susquehanna International Group, LLP The Susquehanna International Group of Companies (SIG), is een internationale kwantitatieve handelsmaatschappij die is gestoeld op een ondernemende instelling en een diepgravende analytische aanpak van de besluitvorming. SIG verhandelt bijna alle belangrijke financiële producten, waarbij het gericht is op de derivatenmarkt en de optiebeurs. SIG is opgericht in 1987 en heeft ongeveer 2000 mensen in dienst in Noord-Amerika, Europa, Azië en Australië. Ga voor meer informatie naar www.sig.com [http://www.sig.com/].

OVER XR Trading XR Trading is een eigen market-makingbedrijf dat is opgericht in 2002. XR maakt gebruik van zelfontwikkelde geavanceerde technologie en een kwantitatieve aanpak, en voegt waarde toe aan de markten waaraan het deelneemt. XR streeft ernaar een vitale partner te zijn voor de internationale kapitaalmarkten. Zie www.xrtrading.com [http://www.xrtrading.com/]

CONTACT: CONTACTPERSOON: contact@mckay-brothers.com

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234