Online drukkerij PrintCarrier.com komt met nieuwe stijlvolle reeks visitekaartjes

WINTERHAUSEN, Duitsland, June 20, 2017 /PRNewswire/ --

Grootste selectie visitekaartjes van de wereld: 35 creatieve nieuwe producten, o.a. hout, metaal en nog veel meer.

De online-drukkerij PrintCarrier.com biedt visitekaartjes gemaakt van een enorme keuze aan nieuwe materialen aan, die tot op heden ongebruikelijk waren voor online-drukkerijen. Om bij de tijd te blijven en aan de nog steeds groeiende vraag naar exclusieve producten te voldoen, ziet PrintCarrier.com het als zijn opdracht, de klant het grootst mogelijke assortiment te bieden.

Omdat er meer is dan papier alleen - PrintCarrier.com biedt nieuwe materialen voor visitekaartjes aan.  

Het klassieke visitekaartje van papier is het communicatiemiddel bij uitstek om contacten te leggen. Helaas krijgt het maar al te vaak nauwelijks aandacht. PrintCarrier.com breidt het assortiment uit met 35 nieuwe materialen. Naast de bekende visitekaartjes in verschillende gramgewichten - bijv. ecologisch en standaardpapier of Multiloft "kleurenkern"-visitekaartjes - is er nu ook keus uit diverse buitengewone materialen. Aluminium, vinyl of leer: PrintCarrier.com presenteert vanaf mei 2017 het waarschijnlijkst grootste assortiment op het internet op het gebied van diversiteit in materialen bij visitekaartjes.

Een gedeelte van de nieuwe collectie is van hout. De visitekaartjes bestaan voor 100% uit natuurlijk materiaal. Er kan tussen de bekendere houtsoorten worden gekozen, zoals kers of beuk, maar er zijn ook aparte soorten bij, zoals olijf. Een ander natuurproduct is leer, bijzonder overtuigend door zijn geheel eigen uitstraling. Creatieve koppen kunnen bij ons per direct visitekaartjes in neonkleuren van transparant acrylglas bestellen. Muziekliefhebbers halen hun hart op met onze serie gemaakt van oude LP's. De trend die we hierbij volgen heet upcycling: oude vinylplaten worden verwerkt tot visitekaartjes. Deze productportfolio wordt afgerond door verschillende metalen, zoals roestvrij staal, aluminium of messing. Ook het assortiment klassieke papierproducten is verder uitgebreid: visitekaartjes met aparte kleursnede.

"Door het bijzonder goede contact dat wij via onze klantenservice hebben met onze klanten, viel ons op dat er op het gebied van visitekaartjes erg veel vraag naar exclusieve producten bestaat. Zodoende zijn wij aan de slag gegaan en hebben we voor een assortiment gezorgd waar je mee gezien mag worden," aldus Günter Makowski, de oprichter van het bedrijf.

Beeldmateriaal vindt u onder: https://www.printcarrier.com/userdata/u260790/data/de/downloads/presse/pressemitteilung.zip .

Manuela Richter - Tel.: +49(9333)90372202 - m.richter@printcarrier.com

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234