Magnet 360 kondigt ConsumerConnect 360 aan, een Salesforce Fullforce-oplossing voor merken met consumentengoederen

MINNEAPOLIS, June 20, 2017 /PRNewswire/ --

Magnet 360 versnelt bedrijfstransformatie voor klanten in de consumentengoederensector

Magnet 360, een Mindtree-onderneming, kondigt de introductie van ConsumerConnect 360 aan, een Salesforce Fullforce-oplossingsversneller voor merken met consumentengoederen

(Logo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20140416/681203 )

Tegenwoordig wordt iedereen en alles slimmer en meer verbonden dan ooit tevoren. Om klanten te helpen een succes te maken van hun bedrijf biedt de Salesforce Fullforce-oplossing van Magnet 360 snellere en meer voorspelbare implementaties voor CG-klanten. Bovendien krijgen klanten de mogelijkheid hun traditionele marketing-, verkoop- en servicefuncties te transformeren in een multi-channel, klantgericht platform.

Onderbrekingen in de functionaliteit van technologie, waaronder mobiele technologie, hebben de manier waarop klanten onderzoeken, inkopen, ervaren en communiceren met merken veranderd. Hun ervaring met merken van consumentengoederen gaat verder dan een bericht zien, een transactie voltooien of het product gebruiken. Merken en hun verkooppartners moeten in staat zijn bestellingen te vervullen op zo veel mogelijk kanalen. Ze moeten bovendien kunnen voorspellen wat de wensen van klanten zullen zijn en daarop kunnen reageren wat betreft 'overal' winkelen en fulfillment.

Digitale transformatie is noodzakelijk voor een merk dat consumentengoederen verkoopt om door de ruis heen te komen die de florerende, internationale marktplaats met zich meebrengt en rechtstreeks te kunnen communiceren met eindgebruiker. Firma's die consumentengoederen produceren, moeten transformeren in een merk dat responsief, proactief, collaboratief en ervaringsgericht is. En dat is precies waar ConsumerConnect 360 voor is ontwikkeld. Het kan snel worden geimplementeerd met de expertise van Magnet 360 in Salesforce-oplossingen zodat consumentenmerken minder opstarttijd nodig hebben, minder kosten maken en sneller waarde genereren.

ConsumerConnect 360 maakt gebruik van de gecombineerde kracht van het Salesforce Platform om een eenduidige digitale ervaring te creeren. Deze gecombineerde kracht stelt een merk in staat consumentenrelaties te onderhouden door productopties te evalueren met gedetailleerde informatie en sociale betrokkenheid. Schaalbare, toonaangevende klantenservice wordt mogelijk door functies waarmee klanten een case kunnen openen, self-service kunnen doen of kunnen zoeken naar een sociale, verbonden communityoplossing. Al deze opties stimuleren betrokkenheid en behoud.

Daarnaast levert geolocatiefunctionaliteit locatiegebaseerde producten en wordt geospecifieke betrokkenheid gestimuleerd. Gepersonaliseerde klantervaringen kunnen worden verbeterd door contentgerichte digitale reizen te creeren. Betrokkenheidsgegevens kunnen worden gebruikt om meer contactpunten te identificeren, cross-sell- en upsellmogelijkheden te scheppen en klantloyaliteit te vergroten.

"Bedrijven die consumentengoederen produceren, kunnen het tempo van het digitale landschap maar moeilijk bijhouden", aldus Eric Scheel, Chief Technology Officer bij Magnet 360. "De tijd is rijp voor verandering in de manier waarop bedrijven met consumentengoederen contact hebben met de eindklant. En met dat doel in gedachte biedt de ConsumerConnect 360 Salesforce Fullforce-oplossing van Magnet 360 het kader dat bedrijven met consumentengoederen nodig hebben om snel te kunnen voldoen aan de verwachtingen van hun doelgroep, met doeltreffendheid, gemak en personalisering." 

"We zijn verheugd dat Magnet 360 is erkend als een Salesforce Fullforce-oplossingspartner en bedrijven in de consumentengoederensector helpt op geheel nieuwe wijzen contact te maken met hun klanten", zegt Don Lynch, SVP, wereldwijde allianties, Salesforce. "We werken nauw samen met Salesforce Fullforce-oplossingspartners om ervoor te zorgen dat onze klanten profiteren van de bewezen expertise die Magnet 360 in de sector heeft met het Salesforce Intelligent Customer Success Platform."

Salesforce, Fullforce en andere namen zijn handelsmerken van salesforce.com, inc.

Over Salesforce Fullforce Salesforce Fullforce-oplossingen bieden systeemintegratie- of consultatiepartners die worden erkend voor hun specialisatie op het gebied van vooraanstaande Salesforce-sectoren en andere belangrijke oplossingsgebieden. Fullforce-oplossingspartners hebben aantoonbare expertise en klantsucces en krijgen go-to-market-ondersteuning, sponsoring op executive niveau en begeleiding van Salesforce als onderdeel van het Salesforce-partnerprogramma.

Over Magnet 360 Magnet 360, een Mindtree-onderneming, is sinds 2004 een Salesforce-partner en heeft in 2015 Platinum status bereikt. We helpen vooruitstrevende bedrijven contact te leggen met hun belangrijkste doelgroepen om groei, behoud en efficientie te stimuleren die zinvolle bedrijfsresultaten garanderen. Door gebruik te maken van het Salesforce-platform en een iteratief levermodel helpen we bedrijven slimmer samen te werken en snel waarde te leveren aan hun organisaties. Onze innovatieve cross-cloudoplossingen worden in verschillende sectoren aan klanten geleverd.

Over Mindtree Mindtree [NSE: MINDTREE] levert digitale transformatie- en IT-diensten, van ideeenvorming tot uitvoering, die Global 2000-klanten in staat stellen hun concurrenten voor te blijven. Mindtree is 'digitaal geboren' en gebruikt een flexibele aanpak die is gericht op samenwerking om op maat gemaakte oplossingen voor de hele digitale waardeketen te creeren. Tegelijkertijd optimaliseert onze uitvoerige expertise op het gebied van infrastructuur en applicatiebeheer uw IT tot een strategisch middel Of u uw bedrijf nu moet differentieren, uw bedrijfsfuncties wilt vernieuwen of uw omzetgroei wilt versnellen, wij kunnen u helpen. Ga naar http://www.mindtree.com voor meer informatie.

Meer informatiebronnen  

- Lees meer over Salesforce Fullforce-oplossingen: https://partners.salesforce.com/s/education/consultants/Fullforce

- Vind Salesforce leuk op Facebook:http://www.facebook.com/salesforce

- Volg Salesforce op Twitter: https://twitter.com/salesforce

- Word fan van Magnet 360: http://www.facebook.com/Magnet360

- Volg Magnet 360 op Twitter: http://www.twitter.com/Magnet360

- Lees meer over ConsumerConnect 360: http://www.magnet360.com/consumerconnect360Mediacontact:
Courtney Algeo
Magnet 360, een Mindtree-onderneming
+1-612-230-2689
courtney.algeo@magnet360.com


 Photo:
http://photos.prnewswire.com/prnh/20140416/681203
PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234