UITNODIGING VOOR DE PERS: Première Groot Kerstcircus Den Haag

Nog even en dan is het zover. Vrijdag 22 december beleeft Groot Kerstcircus Den Haag haar première op het Malieveld. In de grootste circustent van Europa maken artiesten uit alle delen van de wereld hun opwachting. Bekende Nederlanders, pers en honderden genodigden zijn vrijdag getuige van de eerste show. Groot Kerstcircus Den Haag is op het Malieveld te zien tot en met 7 januari. Wilt u van deze première verslag doen? Meld u dan nu aan.

,,We scouten artiesten in alle delen van de wereld”, aldus woordvoerder Mike Leegwater. ,,Comedy, acrobatiek en de nieuwste special effects wisselen elkaar af.” De show vindt plaats in een splinternieuwe tent met de grandeur van een theater. ,,Groot Kerstcircus Den Haag is de ultieme familieshow tijdens de kerstvakantie.’ Vorig jaar bezochten meer dan 25.000 mensen Groot Kerstcircus Den Haag. ,,Een bezoek aan onze show is voor veel mensen een jaarlijkse traditie geworden”, zegt Leegwater. ,,We presenteren dan ook telkens weer spraakmakende acts die vaak nooit eerder in Nederland te zien waren.” Het feest begint al bij binnenkomst. Artiesten verwelkomen alle gasten en laten een voorproefje van hun kunnen zien. ,,Er worden zelfs rode neuzen geschminkt.” In de voorstelling treden uitsluitend winnaars van internationale circus- en theaterfestivals op. ,,De show is ieder jaar volledig nieuw. Comedy en spektakel spelen daarbij de hoofdrol.” Leegwater wijst in het bijzonder op de komst van de Belgische comedians ‘Bert & Fred’. Twee artiesten die met hun onnavolgbare humor telkens weer voor lachsalvo’s zorgen. Hun gags combineren ze met stunts en acrobatiek van een ongelooflijk hoge moeilijkheidsgraad. ,,In 2012 wonnen ze een ‘Silver Star’ tijdens het International Circus Festival Young Stage in Bazel. Een jaar later werden ze met de juryprijs onderscheiden op het Festival Mondial du cirque de Demain (het circus van morgen) in Parijs.” Naast comedy ziet het publiek onder meer spectaculaire luchtacrobatiek, illusies, paarden en jongleurs. De muziek is live en een ballet ondersteunt de voorstelling. ,,We presenteren ruim 2 uur spektakel voor de hele familie en bieden het beste uit de internationale circuswereld.”

Nieuwe tent

Al jaren behoort Groot Kerstcircus Den Haag tot de grootste showproducties in Nederland rond de feestdagen. ,,Het Malieveld is de perfecte plek voor onze voorstelling”, zegt Leegwater. ,,Vanuit alle delen van het land is de locatie goed bereikbaar. Er ligt een parkeergarage onder het Malieveld en het station bevindt zich er direct naast.” Het circus is immens groot. ,,De tent is nieuw, ademt de sfeer uit van een theater en garandeert optimaal bezoekerscomfort. Onze foyer is voorzien van rood tapijt, een grote bar en ook voor de toiletten hoeven onze gasten niet naar buiten. Bovendien is het complex aangenaam verwarmd en volledig in kerstsfeer gedecoreerd.” Er is plaats voor maximaal 1.200 bezoekers. ,,Onze tribune is modern en bestaat volledig uit kuipstoelen. We hebben een deel zelfs uitgerust met luxe lederen stoelen en er zijn logeboxen direct rond de pisterand.” Alles draait om beleving. ,,Bezoekers ontvluchten bij Groot Kerstcircus Den Haag voor even de dagelijkse realiteit. In het circus wordt het schijnbaar onmogelijke toch mogelijk gemaakt. En juist dat maakt onze voorstelling zo bijzonder. We sluiten aan bij de sfeer van het Circusfestival van Monte Carlo en het ooit zo beroemde kerstcircus van Billy Smart. De show past dan ook perfect bij de kerstvakantie.”

Kijk voor meer informatie op: www.kerstcircusdenhaag.nl

 

Geplaatst in:

Hillenaar Events B.V.

plaats:
DEN HAAG
website:
http://www.kerstcircusdenhaag.nl

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234