BRAVO neemt organisatie van de Bestuursbokaal over

Op 6 september jl. hebben de leden van BRAVO (branchevereniging voor onderwijsbedrijfsvoering) en Dyade afspraken gemaakt om de Bestuursbokaal verder te professionaliseren en te laten uitgroeien tot een branche evenement in het onderwijs. De Dyade Bestuursbokaal zal voortaan worden uitgereikt onder de naam Bravo Bestuursbokaal. De Bravo Bestuursbokaal zal jaarlijks in het PO en de VO worden uitgereikt voor het beste bestuursverslag van Nederland.

Over BRAVO

De Branchevereniging voor onderwijsbedrijfsvoering (kortgezegd: BRAVO) heeft 8 aangesloten leden. De aangesloten leden vertegenwoordigen ongeveer 65% van de schoolbesturen voor primair en voortgezet onderwijs.

BRAVO stelt zich als plicht om eisen te stellen aan de leden. Dit betreft onder andere de liquiditeit, solvabiliteit en de kwaliteit van de dienstverlening van de administratiekantoren.

Daarnaast dienen de kantoren over een certificering te beschikken om voor schoolbesturen ook een waardige partner te kunnen zijn en blijven.

De branchevereniging treedt daarnaast in gesprek met branche gerelateerde organisaties. Dit betreft onder ander de volgende organisaties:  het Ministerie van OCW, het Vervangingsfonds, Belastingdienst, de PO-raad en VO-raad.

Over Dyade

Dyade is sinds 1656 één van de grootste dienstverleners [en momenteel marktleider] in het onderwijs en ondersteunt onderwijsinstellingen met de financiële en personele administratie en met de bedrijfsvoering. Dyade is founder van de Bestuursbokaal en heeft de afgelopen 11 jaar de verkiezingen georganiseerd.

Naast het uitvoeren van de personele en financiële administratie heeft Dyade zich ontwikkeld tot totaaldienstverlener, waarbij onder andere advisering, opleidingsaanbod en onderwijshuisvesting een belangrijke rol spelen.

Meedingen naar de Bestuursbokaal?

U kunt uw bestuursverslag over 2017 vóór 15 oktober a.s. versturen naar info@bravo-onderwijs.nl.

Contactgegevens

Bravo Onderwijs

Trapezium 210

3364 DL Sliedrecht

0184 41 25 07

Bas Groenendijk (voorzitter BRAVO)

Geplaatst in:

Dyade Holding

plaats:
Sliedrecht
website:
https://www.dyade.nl

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234