A.B. Klink opent rookruimte nieuwspoort

2 september 2008

PERSBERICHT

A.B. KLINK OPENT ROOKRUIMTE NIEUWSPOORT

Vanmiddag om 16:30 uur wordt in Nieuwspoort, het internationaal perscentrum te Den Haag, de recent gecreëerde rookruimte officieel geopend. De opening zal worden verricht door niemand minder dan Ab Klink, de minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.
Na een aantal jaar van intensieve productontwikkeling heeft Extreme Air-Products als enige een volwassen oplossing in de markt gezet om het slechte luchtklimaat in rookruimtes aanzienlijk te verbeteren.

De rookruimte in Nieuwspoort voldoet aan alle wettelijke eisen. Hij is netjes afgescheiden van de rest van de horecagelegenheid. De lucht wordt schoongehouden met behulp van de Extreme Air-Sensation. Dit apparaat zorgt ervoor dat de lucht in de rookruimte aangenaam blijft voor zowel de roker als de niet-roker. Aan de bovenzijde van het toestel wordt de rook aangezogen en aan de onderzijde wordt de lucht weer in de ruimte gebracht door middel van verdringingstechniek. Hierdoor ontstaat een schone luchtlaag die zich vanaf de vloer naar boven dringt. De ademhalingszone blijft hierdoor vrij van tabaksrook.

Extreme Air-Products richt zich met haar innovatieve oplossing op horecaondernemingen die aangename rookruimtes willen faciliteren voor hun klanten.
Vanaf 1 juli is het rookverbod in de horeca in Nederland van kracht geworden. De enige mogelijkheid die door het beleid van de minister werd opengelaten om te roken in de horeca is door het creëren van een afgesloten rookruimte.

Voor vragen of verdere informatie kunt u contact opnemen met: Extreme Air-Products BV - Balthasar Floriszstraat 8 - 1071 VC - Amsterdam - 020 6464028 - info@extremeairproducts.nl - Bart Hendriksen (Product Manager)

Extreme Air-Products B.V.

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234