UnionPay International breidt QR-code betalingen uit om het gebruik van de Mobile QuickPass APP te stimuleren

Zuidoost-Azië is de belangrijkste regio voor UnionPay QR-code betalingen

SHANGHAI, 19 december 2017 /PRNewswire/ -- Recentelijk lanceerden UnionPay en commerciële banken op het vasteland van China gezamenlijk de Mobile QuickPass, de verenigde APP voor de Chinese bankindustrie. UnionPay International versnelt de promotie van UnionPay QR-code betalingen in markten buiten het vasteland van China, om zo meer gebruikskanalen te creëren voor de Mobile QuickPass APP, en het bouwt momenteel aan een modelgebied in Zuidoost-Azië.

UnionPay International werkte samen met AsiaMalls Management aan de lancering van UnionPay QR-code betalingen in zes grote winkelcentra. In de tussentijd zullen UnionPay International en BOC Singapore dit jaar nog samen de BOCSG E-wallet APP lanceren, waarbij klanten gebruik kunnen maken van QR-code betalingen, nadat UnionPay creditcards zijn toegevoegd aan de APP. Meer verkopers in Singapore, Thailand en Indonesië zullen binnenkort de UnionPay QR-code betalingen accepteren.

"Met de lancering van de Mobile QuickPass APP breidt UnionPay onze QR-code betalingen wereldwijd uit door mogelijkheden binnen en buiten China in te zetten." De CEO van UnionPay International Cai Jianbo zei, "Op basis van de blijvende uitbreiding van onze NFC mobiele QuickPass buiten het vasteland van China, verbeteren wij onze samenwerking met grote internationale instellingen in de aanvaarding van QR-code betalingen en de ontwikkeling van de e-wallet, zodat wij de gebruikskanalen van de Mobile QuickPass APP kunnen uitbreiden. Ook kijken wij uit naar samenwerkingsmogelijkheden met de detailhandel buiten China om UnionPay QR-code betalingen te stimuleren door de integratie van de voordelen van beide partijen, voor een veilige en gemakkelijke UnionPay mobiele betalingsdienst voor meer internationale klanten."

Ontwikkelen van innovatieve betalingsscenario's: NFC mobiele QuickPass + QR-code betaling

In markten buiten het vasteland van China biedt UnionPay meerdere mobiele betalingsoplossingen aan, waaronder de NFC-betaling met de mobiele QuickPass en Union Pay QR-code betalingen.

UnionPay's mobiele QuickPass wordt geaccepteerd in meer dan 600.000 POS-terminals buiten het vasteland van China, in 16 markten, zoals Hong Kong, Macau, Singapore, Australië, Canada en Rusland. Naar verwachting kunnen meer dan een miljoen POS-terminals tegen het eind van het jaar UnionPay's mobiele QuickPass accepteren. Verkopers kunnen eenvoudig contactloze betalingen accepteren met UnionPay chipkaarten en UnionPay's mobiele QuickPass, na afrondingen van de chipverplaatsing en aanpassingen voor contactloos betalen.

Vergeleken met andere nu beschikbare QR-code betalingen, is de UnionPay QR-code betaling wereldwijd interoperabel, door naleving van de EMVCo QR-code specificaties, en is het veiliger door het gebruik van de Token-technologie. Tot op heden zijn UnionPay QR-code betalingen beschikbaar in BreadTalk, Lady M en Itacho Sushi in Singapore, Colourmix in Hong Kong en meer dan 100 restaurants in Macau.

Zuidoost-Azië is momenteel de belangrijkste regio voor UnionPay QR-code betalingen. Het acceptatienetwerk daar omvat openbaar vervoer, ziekenhuizen, sociale verzekeringen, onderwijsinstellingen, etc. Dit komt omdat er in Zuidoost-Azië veel kleine en middelgrote bedrijven zijn, en UnionPay QR-code betalingen zorgen ervoor dat zij een eenvoudige oplossingen aan kunnen bieden voor het accepteren van digitale betalingen, en zo wordt de lokale betalingsbranche verder verbeterd. Het is ook het gevolg van de uitgebreide offline acceptatie van UnionPay in Zuidoost-Azië, en verscheidene landen in de regio hebben hun betalings-switchnetwerk aangepast aan de UnionPay-normen, of zij hebben de UnionPay chipkaart-standaard aanvaard als de aanbevolen branchestandaard.

Het begin van een nieuw tijdperk in zakelijke lokalisering.

UnionPay QR-code betalingen zijn een belangrijke drijfveer geworden voor de lokalisering van UnionPay in Zuidoost-Azië. The BOCSG E-wallet app is gezamenlijk ontwikkeld door UnionPay en BOCSG. Deze zal in eerste instantie compatibel zijn met UnionPay creditkaarten, en vervolgens ook met de bankpassen van UnionPay. UnionPay International zal ook samenwerken met meerdere grote instellingen in Zuidoost-Azië, en zal geleidelijk meer e-walletproducten lanceren. Dit betekent dat het uitrollen van UnionPay QR-code betalingen buiten het vasteland van China nu gericht is op lokale inwoners, na deze service te hebben verleend aan Chinese toeristen door middel van een bredere aanvaarding door verkopers.

Met de lancering van de Mobile QuickPass APP, zal de internationale uitrol van UnionPay mobiele betalingen naar verwachting in een stroomversnelling raken. UnionPay International ontwikkelt de internationale versie van de Mobile QuickPass APP, die niet alleen zorgt voor meer gebruiksvoordelen voor uw kaart en internationale betalingsdiensten, maar ook voor gedifferentieerde mobiele betalingsoplossingen voor banken, de detailhandel en instellingen in heel China, zo dat deze partnerinstellingen gemakkelijk e-walletproducten kunnen lanceren, voor veilige en gemakkelijke UnionPay QR-code betalingen aan hun lokale klanten.

Daarbij komt dat UnionPay's mobiele betalingsnormen worden erkend en goed worden ontvangen door de internationale markt. In Thailand werkt UnionPay International samen met andere internationale kaartmerken voor het lanceren van de uniforme QR-code betalingsnorm als de aanbevolen standaard van de Bank of Thailand voor lokale financiële instellingen en verkopers. In Singapore is UnionPay lid van de QR-code werkgroep, en nemen zij deel aan het opstellen van de lokale QR-code betalingsnorm.

CONTACT: CONTACTPERSOON Hou Lingwei, +86-21-2026-5843, houlingwei@unionpayintl.com

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234