Avaya voltooit herstructurering en komt uit 'Chapter 11'

DUBAI, UAE, December 19, 2017 /PRNewswire/ --

Sterke balans en goed gepositioneerd voor langdurig succes 

Avaya Holdings Corp. kondigt aan dat het bedrijf de herstructurering van korte- en lange termijn leningen "debt" succesvol heeft afgerond. Het bedrijf kan hiermee de Chapter 11 status afsluiten.

'Hiermee start een belangrijk nieuw hoofdstuk voor Avaya', zegt Jim Chirico, Avaya's President en CEO. "In minder dan een jaar tijd, sinds de start van het Chapter 11 herstructureringsplan, heeft Avaya de balans significant verbeterd. Avaya heeft tijdens de herstructureringsprocedure de korte- en lange termijn leningen "debt" verminderd tot $3 miljard en een kredietlijn van $300 miljoen opgebouwd. De reductie op onze korte- en lange termijn leningen en bepaalde lange termijnverplichtingen zullen onze jaarlijkse kredietlijn verbeteren met ongeveer $300 miljoen in vergelijking met fiscaal jaar 2016."

"We hebben de financiële flexibiliteit om te investeren in unified communications en callcenteroplossingen nu we de omvorming voltooien naar een software, service en cloud oplossingen leverancier", voegt Chirico toe. "Met een nieuw bestuur en managementteam op de juiste plek is Avaya bovendien goed gepositioneerd om onze groeiplannen uit te kunnen voeren en om nog meer waarde te creëren voor onze stakeholders."

Avaya bereidt een notering aan de New York Stock Exchange voor. Het bedrijf verwacht in Januari 2018 bij de startnotering ongeveer 110 miljoen aandelen uit te geven.

Over Avaya 

Avaya is een wereldleider in zakelijke communicatietechnologie en levert een uitgebreid portfolio aan software en services voor contactcentra en uniforme communicatie - in beginsel geleverd in de cloud, of als hybrid. De huidige digitale wereld vereist het faciliteren van communicatie en geen ander bedrijf is beter gepositioneerd om dit mogelijk te maken dan Avaya. Voor meer informatie ga naar http://www.avaya.com.Media verzoeken:
Burson-Marsteller
Maxine de Wilde
Maxine.de.wilde@bm.com
+3170-302-11-00


 

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234