'The House of Sparkle': begin het seizoen vol glitter en glamour

AMSTERDAM, November 19, 2018 /PRNewswire/ --

Booking.com lanceert 's werelds meest sprankelende herenhuis in Londen, in

samenwerking met Christian Cowan 

Het House of Sparkle is klaar voor het feestseizoen en staat in Soho, dé fashion hotspot in hartje Londen. Het is ontworpen voor Booking.com door Christian Cowan, die beroemdheden als Beyoncé, Cardi B en Lady Gaga gekleed heeft en bekend staat om zijn sprankelende bijdrage aan de modewereld dankzij zijn overdadige gebruik van kleur, glitter en glamour. Alles in dit speciaal ontworpen, vier verdiepingen tellende herenhuis staat in het teken van glitter: van vloer tot plafond, inclusief de slaapkamer, badkamer, kast, eetruimte en woonkamer.

Het House of Sparkle kan geboekt worden op Booking.com en biedt plek aan maximaal twee gasten. De gelukkigen die er een overnachting boeken worden ondergedompeld in een sprankelende ervaring. Gasten kunnen er ontspannen in een lounge vol roze glitter of in de badkamer douchen tussen blauwe glitterwolken met gigantische zilveren regeninstallaties van lovertjes. Een gordijn van metallic serpentines leidt gasten naar de hoofdslaapkamer, een feestelijke wereld vol metallic piñata-texturen, discoballen en spiegeltjes.

Boek je verblijf in het House of Sparkle: 

Dit unieke verblijf kost GBP99 per nacht en is maar drie nachten beschikbaar op 7, 8 en 9 december.

Je kunt deze unieke ervaring boeken via: http://www.booking.com/hotel/gb/house-of-sparkle

Het volledige bericht is te vinden op de Booking.com Newsroom. [https://news.booking.com/nl ]

OVER BOOKING.COM 

Bij Booking.com verbinden we reizigers met de grootste keuze wereldwijd van geweldige plekken om te verblijven. De Booking.com-website en mobiele apps zijn beschikbaar in 43 talen, bieden 29 miljoen+ gerapporteerde listings, inclusief meer dan 5,7 miljoen vermeldingen van huizen, appartementen en andere unieke accommodaties en dekken meer dan 143.000 bestemmingen in 230 landen en gebieden over de hele wereld. Dagelijks worden er meer dan 1,5 miljoen kamernachten geboekt op ons platform. Dankzij ons klantenserviceteam kunnen klanten Booking.com 24/7 bereiken voor ondersteuning in 43 talen, dag en nacht.

Booking.com B.V. is in 1996 opgericht in Amsterdam en van een kleine Nederlandse startup uitgegroeid tot een van de grootste e-commerce bedrijven ter wereld. Booking.com is onderdeel van Booking Holdings Inc. , Booking.com heeft meer dan 17.000 werknemers, in meer dan 200 kantoren wereldwijd.

Volg ons op Twitter [https://twitter.com/bookingcom ] en Instagram [https://www.instagram.com/bookingcom ], vind ons leuk op Facebook [http://www.facebook.com/bookingcom ], en bezoek onze global media room [https://globalnews.booking.com ].

Neem voor vragen contact op met Edelman:

nomi.meijs@edelman.com

CONTACT: +31(0)20-3010-980

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234