AutoMobility LA maakt volledige planning 2017 bekend

Meer dan 35 aankondigingen door vooraanstaande en globale merken, waaronder Lexus, Lincoln, Mecedes-Benz, Microsoft, Nissan, Porsche, Verizon Telematics

Autoliv, BMW Group, Intel, Panasonic, Toyota Research Institute en Waymo Exectutives horen bij meer dan 40 woordvoerders die het podium zullen innemen bij de AutoMobility LA Conferentie

LOS ANGELES, Okt. 19, 2017 /PRNewswire/ - De Los Angeles Auto Show [http://www.laautoshow.com/] (LA Auto Show®) AutoMobility LA(TM) [https://automobilityla.com/], de eerste echte vakbeurs voor de nieuwe vervoerssector, heeft vandaag zijn volledige planning bekendgemaakt (met inbegrip van haar persconferentie line-up). Voorafgaand aan de 110ste beurs, biedt AutoMobility LA de media en professionals van de sector vier dagen uitdagende programmatie en ervaringen aan waaronder wereldwijde voertuigonthullingen, proefritten, product demonstraties, netwerkevenementen, paneldiscussies en toonaangevende presentaties met ondernemers van opkomende startups en kaderleden uit gevestigde technologie en automobielbedrijven.

http://mma.prnewswire.com/media/586559/LAAS_SAB_black_cmyk.jpg [http://mma.prnewswire.com/media/586559/LAAS_SAB_black_cmyk.jpg]

De show begint maandag 27 november, met de "Securing Mobility Summit" - een fonkelnieuw eendaagsevenement waar alle aspecten van cyberveiligheid en de auto-industrie zullen worden benaderd. Dinsdag zullen de actuele thema's van de industrie worden besproken, waaronder kunstmatige intelligentie, autonomie, carpooling en elektrificatie, om er maar een paar te noemen. Naast de thematoespraken door de BMW Group, Panasonic and Waymo, zal Jan Carlson, CEO bij Autoliv, op dinsdag zijn keynote geven in een gesprek rond een haardvuur, en bespreken hoe automakers autonome producten kunnen afleveren, die eenvoudig te begrijpen en te gebruiken zijn, en veiligheidsuitdagingen die deze ontwikkelingen met zich mee zullen brengen.

De woensdag begint met de viering van de 90ste verjaardag van Prestone Products Corporation's door de Motoring Invitational, gevolgd door belangrijke toespraken van de beoordelingscommissies van de North American Car, Truck and Utility Vehicle. Voorafgaande aan de eerste voertuigonthulling van de show, zal de CEO van Intel voor de twee opeenvolgende jaren de grondtoon aangeven. De donderdag zal met belangrijke aankondigingen van Toyota, Green Car Journal en de Washington Auto Show beginnen, gevolgd door een hele dag persconferenties waar de nadruk zal worden gelegd op globale en Noord-Amerikaanse lanceringen door nieuwe en gevestigde automobielsector en mobiliteit merken.

Het volledige agenda voor de AutoMobility LA 2017 is beschikbaar op http://automobilityla.com/schedule/ [http://automobilityla.com/schedule/].

Hoogtepunten in de planning:


-- Maandag, 27 november

-- Securing Mobility Summit
-- Networking receptie en kickoff party
-- Dinsdag, 28 november

-- Panel discussies en keynotes waaronder:

-- Keynote - Rediscovering the Car: Peter Schwarzenbauer, BMW Board
Member
-- Panel - The Future of Human Driving: Moderator: Alex Roy, The
Drive. Panelleden: J.R. Hildebrand, American Racecar Driver; Dan
Greenawalt, Turn 10/Microsoft; Daniel Simon, Cosmic Motors
-- Keynote: Panasonic North American CEO Tom Gebhardt
-- Solo Talk - The Battle of the Battery: Peter Rawlinson, Lucid
Motors
-- Panel - Roadside Ransomware...Fact or Fiction: Moderator:
Jeffrey Carr, cybersecurity expert. Sprekers: Matt Carpenter,
Grimm; Andre Weimerschirch, LEAR Corporation; Sanchi Jayaram,
National Security, US Department of Justice
-- Keynote - Autonomous Tomorrow: John Krafcik, Waymo
-- Keynote - The Heart of the Autonomous Car: Gill Pratt, Toyota
Research Institute
-- Panel - Look Both Ways: The Intersection of Horizontal and
Vertical Transportation: Moderator: Jack Stewart, WIRED.
Panelleden: Ashish Kumar, Zunum Aero; Paul DeLorean, DeLorean
Aerospace
-- Keynote: Jan Carlson, President, en CEO van Autoliv
(geïnterviewed door Brien Cooley van CNET)
-- Persconferenties door Analog, Hyundai, Microsoft, RIDECELL en
Verizon Telematics
-- Aankondiging van de AutoMobility LA's Top Ten Automotive Startups
Competition winnaar
-- Woensdag, 29 november en Donderdag 30 november

-- Keynote: Brian Krzanich, CEO of Intel (Woensdag)
-- Major auto manufacturer press conferences, vehicle debuts and test
drives
-- Aankondiging van de Design & Developer Challenge, gepresenteerd door
de winnaar van Microsoft, "Smarter L.A. 2060" (Woensdag)
-- Aankondiging van de Green Car Journal's "Green Car of the Year"
award door Ron Cogan van de Green Car Institute (Donderdag)
"Als we kijken naar de planning van dit jaar, zijn we enthousiast over het feit dat er zoveel belangrijke spelers van de auto- en technologische industrie aan de show deelnemen," zei Lisa Kaz, President en CEO van de LA Auto Show and AutoMobility LA. "De sectoren van de technologie en van de auto-industrie komen bij elkaar, en daarom is het belangrijk om tussen die twee een goed verband te ontwikkelen. Deze planning is een bewijs van dit verband, en wij zijn tevreden om te zien hoe het bij elkaar is gekomen."

AutoMobility LA, voorheen bekend als de Press & Trade Days en Connected Car Expo, is een jaarlijks evenement dat de meest recente innovatie in de auto-industrie laat zien, en heeft als doel de discussies rondom een sector in constante verandering te stimuleren. Het bijeen laten komen van leidende technologie bedrijven, automakers, designers, ondernemers, overheidsfunctionarissen, en nog veel meer, door AutoMobility LA, schept de gelegenheid voor de deelnemers om inzichten te krijgen in een diverse mix van trendsetters, auto-tech te verkennen, en nog meer. Na de AutoMobility LA, zal elke debuut voertuig tentoongesteld worden bij de 2017 LA Auto Show (open voor het publiek van 1 t/m 10 dec)

Inschrijvingen voor de AutoMobility LA zijn via de volgende link mogelijk: http://automobilityla.com/register/. [http://automobilityla.com/register/]

Voor meer informatie over AutoMobility LA en de LA Auto Show vindt u op: http://www.automobilityla.com/ [http://www.automobilityla.com/] en http://laautoshow.com/ [http://laautoshow.com/].

Over de Los Angeles Auto Show en AutoMobility LA

De Los Angeles Auto Show (LA Auto Show®), opgericht in 1907, is jaarlijks de eerste grootschalige Noord-Amerikaanse autoshow van het seizoen. In 2016, fusioneerde de show Press & Trade Days met de Connected Car Expo (CCE) om AutoMobility LA(TM) te worden, de eerste show van industrie en handel waar de technologie en auto-industrie samenkomen om nieuwe producten en technologieën te lanceren en om de meeste urgente vragen rondom de toekomst van vervoer en mobiliteit te bespreken. AutoMobility LA 2017 zal plaats vinden in het Los Angeles Convention Center van 27 t/m 30 november, met het debuut van een aantal voertuigfabrikanten. De LA Auto Show 2017 zal voor het publiek open zijn van 1 t/m 10 december. AutoMobility LA is waar de nieuwe auto-industrie goede zaken doet, nieuwe markt-doorbrekende producten onthult en strategische aankondigingen doet voor de media en industrie-professionelen van over de hele wereld. De LA Auto Show wordt ondersteund door de Greater L.A. New Car Dealer Association en wordt beheerd door ANSA Productions. Volg de LA Auto Show via Twitter op twitter.com/LAAutoShow [https://twitter.com/LAAutoShow], via Facebook op facebook.com/LAAutoShow [http://www.facebook.com/LAAutoShow/] of via Instagram op https://www.instagram.com/laautoshow/ [https://www.instagram.com/laautoshow/] en schrijf uzelf in voor meldingen op http://www.laautoshow.com/ [http://www.laautoshow.com/] om de meest recente informatie en actualiteit over de show te ontvangen. Meer informatie over AutoMobility LA vindt u op: http://www.automobilityla.com/ [http://www.automobilityla.com/].

Media Contacten:
Brian Alexander/Amanda Niklowitz
JMPR Public Relations
(818) 992-4353
balexander@jmprpublicrelations.com [mailto:balexander@jmprpublicrelations.com]
aniklowitz@jmprpublicrelations.com [mailto:aniklowitz@jmprpublicrelations.com]

Logo - http://mma.prnewswire.com/media/586559/LAAS_SAB_black_cmyk.jpg [http://mma.prnewswire.com/media/586559/LAAS_SAB_black_cmyk.jpg]

Web site: http://www.laautoshow.com/

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234