CORRECTION - Fira de Barcelona: De nieuwste medische 3D-printapplicaties samengebracht tijdens IN(3D)USTRY

BARCELONA, Spanje, September 13, 2018 /PRNewswire/ --

In the news release, "De nieuwste medische 3D-printapplicaties samengebracht tijdens IN(3D)USTRY" issued on 13 Sep 2018 16:44 GMT, by Fira de Barcelona over PR Newswire, we are advised by a representative of the company that the the third paragraph should have read 'Tijdens de beurs komen toonaangevende, internationale sprekers aan het woord zoals Dr. Jaedeok Yoo, onderzoeker en oprichter van Aprecia Pharmaceuticals en is gespecialiseerd in de productie van 3D-medicijnen waardoor de aanpassing van dosering wordt mogelijk gemaakt op basis van de specifieke behoeften per patiënt alsook de versnelling van de ontbinding van de medicatie waardoor de morfologie ervan wordt verbeterd.' Complete, corrected release follows:

De derde editie van In(3D)ustry (http://www.in3dustry.com) presenteert een aantal van de belangrijkste 3D-printapplicaties in de medische sector, een van de meest innovatieve sectoren waarin deze technologie wordt toegepast. Onder de deelnemende sprekers zitten ook vertegenwoordigers van GE Venture Healthcare, United Therapeutics, Aprecia Pharmaceutical en 3DHEALS.

(Logo: https://mma.prnewswire.com/media/659718/Fira_Barcelona_Logo.jpg )

(Photo: https://mma.prnewswire.com/media/743684/Fira_de_Barcelona.jpg )

Van 16 tot 18 oktober, hal 8 van Fira de Barcelona's Montjuïc wordt de derde editie van de In(3D)ustry georganiseerd, de beurs die zich richt op de belangrijkste 3D-printapplicaties in de industriële sector. 35 Internationale experts en vertegenwoordigers van toonaangevende sectoren zoals automobiel, detailhandel, gezondheidszorg, productie en luchtvaart leggen uit hoe zij additive manufacturing toepassen op hun productieproces. Dit jaar wordt In(3D)ustry gericht op gezondheidszorg om zo te kunnen profiteren van de gemeenschappelijke viering met Healthio, het evenement voor innovatie in gezondheidszorg dat ook wordt georganiseerd door Fira de Barcelona.

Tijdens de beurs komen toonaangevende, internationale sprekers aan het woord zoals Dr. Jaedeok Yoo, onderzoeker en oprichter van Aprecia Pharmaceuticals en is gespecialiseerd in de productie van 3D-medicijnen waardoor de aanpassing van dosering wordt mogelijk gemaakt op basis van de specifieke behoeften per patiënt alsook de versnelling van de ontbinding van de medicatie waardoor de morfologie ervan wordt verbeterd.

Onder de deelnemers bevinden zich ook Jessica Zeaske, directeur investeringen bij GE Ventures Healthcare, het gezondheidszorggerelateerde risicokapitaalfonds van General Electric dat een portfolio beheert van 75 bedrijven met een grote technologische innovatiecomponent, evenals Luis Álvarez, hoofd orgaanproductie bij United Therapeutics, een van de bedrijven op het hoogste innovatieniveau in de race om de productie van menselijke organen in de niet al te verre toekomst.

Een andere toonaangevende spreker is neuroradioloog Dr. Jenny Chen, oprichter en CEO van 3DHeals, een platform dat is toegewijd aan de verbinding van het gehele internationale medische 3D-printecosysteem door middel van de opzet van gemeenschappen over de hele wereld, en Dr. Pedro Martínez Seijas, arts bij het HM Vigo Hospital en pionier in het gebruik van 3DP in Spanje en orale en maxillofaciale chirurgie.

Het evenement is gepland rondom een podium waar sprekers vijf sectoren vertegenwoordigen (automobiel, luchtvaart, detailhandel, gezondheidszorg en industrie) en zullen uitleggen hoe zij additive manufacturing toepassen binnen hun productieprocessen.

Naast de 35 sprekers die zullen deelnemen in de arena, is In(3D)ustry gastheer voor 40 bedrijven, een congres over robotica en een wedstrijd voor innovatieve projecten op basis van 3D-printing.

CONTACT: Albert Sas, +34-93-233-21-66, asas@firabarcelona.com

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234