Chinese zuivelleider Yili verdiept inzet voor kwaliteit van wereldniveau via innovatie

BEIJING, 19 september 2018 /PRNewswire/ -- De Chinese zuivelleider Yili kondigde op 12 september 2018 op een persconferentie bij de Nederlandse Universiteit van Wageningen een upgrade aan van haar Europese onderzoeks- en ontwikkelingscentrum, samen met een nieuwe naam, het Yili Innovation Center Europe. De aankondiging kreeg veel aandacht van insiders in de branche. Bij het evenement met het thema "Innovatie geeft kracht en verbindt de wereld", zei de executive president van de Yili Group dat het Yili Innovation Center Europe, als gevolg van deze upgrade, haar samenwerking met de Universiteit van Wageningen verdiept op het gebied van onderzoek en ontwikkeling, uitwisseling van talent, delen van middelen en een blijvende samenwerking aan toekomstige projecten, hetgeen bijdraagt aan de positie van de zuivelleider als trendsetter en innovator van wereldniveau.

https://mma.prnewswire.com/media/745029/Yili_Innovation_Qlip.jpg [https://mma.prnewswire.com/media/745029/Yili_Innovation_Qlip.jpg]

Bij een bijeenkomst die is op gericht op topkwaliteit op basis van internationale normen geven professoren en onderzoekers van de Universiteit van Wageningen, een van de meest toonaangevende Europese universiteiten op het gebied van biowetenschappen, het zuivellaboratorium Qlip en uitgenodigde Chinese moeders hun mening over de huidige trends die in de gehele wereldwijde zuivelindustrie plaatsvinden, samen met de blijvende inzet van Yili voor normen, innovatie en onderzoek & ontwikkeling op wereldniveau.

Samenwerking met vooraanstaande universiteit voor stimulering van ontwikkeling van een wereldwijde zuivelindustrie

De Universiteit van Wageningen, die zich bevindt in de top 100 van universiteiten ter wereld en een van de meest toonaangevende universiteiten op het gebied van biowetenschappen en landbouw is, werkt al vier jaar samen met Yili. De upgrade zorgt voor een verdere verdieping van de relatie. Yili is ook van plan samen te werken met meerdere universiteiten, onderzoeksinstituten en andere partners, en wil graag meer experts in de branche uitnodigen voor haar onderzoeks- en ontwikkelingsteam. Op de routekaart van de Chinese zuivelleider staat verder onderzoek naar baanbrekende technologieën voor gezonde producten gericht op biowetenschappen, voeding en gezondheid, voedselveiligheid en technologieën. De upgrade zal ervoor zorgen dat Yili gelijke tred houdt met de nieuwste wereldwijde ontwikkelingen, en dat het de Chinese markt beter kan bedienen.

Samenwerking met hoogstaand laboratorium voor de hoogste mogelijke branchenormen

Qlip, het grootste testlab voor zuivel ter wereld, staat bekend om haar strenge test- en evaluatienormen, vooruitziende blik en autoriteit. Haar internationaal bewezen kwaliteitsnormen behoren tot de strengste ter wereld. Het management van Qlip heeft eerder de werkvelden van Yili bekeken, en heeft aangegeven dat Yili volledig voldoet aan alle internationale normen.

De samenwerking van Yili met Qlip laat opnieuw haar normen op wereldniveau zien, waarmee de weg wordt vrijgemaakt voor transformatie van het Chinese bedrijf tot internationale zuivelleider.

De persconferentie laat niet alleen de grote aandacht voor onderzoek en ontwikkeling van Yili en haar blijvende inzet voor hoge kwaliteit zien, maar ook de erkenning door de wereldgemeenschap van haar innovatieve competentie en doorgaande inzet voor normen op wereldniveau.

Door middel van het Yili Innovation Center Europe wordt ook duidelijk dat Yili zich steeds opnieuw inzet voor het aangaan van internationale partnerschappen, waarbij het normen op wereldniveau instelt en verbetert, en werkt aan de ontwikkeling van een volledig geglobaliseerde internationale zuivelindustrie door middel van innovatie. Yili zet zich in voor samenwerking met partners, een verbeterde inzet voor innovatie en versnelling van de expansie-routekaart buiten de thuismarkt, om iedereen, overal op deze planeet, de mogelijkheid van een gezonder leven te bieden.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/745029/Yili_Innovation_Qlip.jpg [https://mma.prnewswire.com/media/745029/Yili_Innovation_Qlip.jpg]

CONTACT: Yi Feng, +86-186-1402-4864, darcybook@outlook.com

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234