BMW Group, DeLorean Aerospace, Toyota Research Institute en Waymo maken nu deel uit van de groeiende lijst sprekers tijdens de LA Auto Show's Aut

- 's werelds topbestuurders zullen deelnemen aan keynote-toespraken, panels, openhaard-gesprekken en solotoespraken tijdens de vierdaagse vakbeurs

- het programma van AutoMobility LA bestaat uit leiders van Autoliv, Intel, Mercedes-Benz Energy, NVIDIA en Panasonic North America

LOS ANGELES, 19 september 2017 /PRNewswire/ -- AutoMobility LA [https://automobilityla.com/](TM), de eerste ware vakbeurs voor de nieuwe transportsector, kondigde vandaag de meest recente toevoegingen tot het 2017-programma aan. Het programma van AutoMobility LA 2017 dat reeds volgeboekt is met gewaardeerde leiders uit de technologie en auto-industrie, zal nu tevens toespraken bevatten van Peter Schwarzenbauer, BMW Group; Christian von Koenigsegg, Koenigsegg Automotive; Gill Pratt, Toyota Research Institute; en John Krafcik, Waymo. Deze laatste toevoegingen aan de robuuste groep sprekers benadrukt de voortdurende groei van het evenement en de inzet om de toekomst van transport vorm te geven en te verbeteren.

https://mma.prnewswire.com/media/479829/LAAS___Logo.jpg [https://mma.prnewswire.com/media/479829/LAAS___Logo.jpg]

"We zijn dit jaar uitermate tevreden met het indrukwekkende programma van AutoMobility LA dat vol is met gedachte-leiders uit de automobiel- en technologiesector," aldus Lisa Kaz, President en CEO van de LA Auto Show en AutoMobility LA. "Het is inspirerend om te zien hoe deze getalenteerde groep wereldleiders, de steeds veranderende nieuwe transportsector vanuit verschillende gezichtshoeken met elkaar bespreken. We kijken ernaar uit om de nieuwe ideeën te mogen presenteren, die uiteindelijk de toekomst van het vervoer zullen vormgeven."

Tijdens de vakbeurs zullen panelleden en sprekers het hebben over een verscheidenheid aan onderwerpen, van innovatieve ontwikkelingen op het gebied van autoveiligheid en geavanceerde technologieën voor cyberveiligheid tot aan visionaire ontwerpen en vooruitgang op het gebied van connectiviteit en elektrificatie. Experts uit de industrie zullen solotoespraken houden en deelnemen aan openhaardgesprekken:


-- Veiligheid voor Automobielen: Jan Carlson, CEO en President van Autoliv
-- De Toekomst van Mobiliteit: Christian von Koenigsegg, CEO van Koenigsegg
-- Auto Accutechnologie: Peter Rawlinson, CTO van Lucid Motors
Behalve solotoespraken, zullen er tijdens de AutoMobility LA verschillende panels gehouden worden over een verscheidenheid van onderwerpen waaronder kunstmatige intelligentie (ai), de innovatie van elektrische voertuigen, cyberveiligheid, de toekomst van dealers, en het snijpunt van horizontaal en verticaal transport. Aanvullende paneelleden zijn o.a.:


-- Georg Bauer, president en medeoprichter van Fair.com
-- Boris von Bormann, CEO van Mercedes-Benz Energy Americas
-- Paul DeLorean, CEO van DeLorean Aerospace
-- Dan Greenwalt, Creative Director van Turn 10/Microsoft
-- Sanchi Jayaram, Chief of Foreign Investment and Corporate Engagement van
het Amerikaanse Ministerie van Justitie
-- Sertac Karaman, oprichter en president van Optimus Ride
-- Ashish Kumar, CEO van Zunum Aero
-- Mark McNabb, CEO van Electrify America
-- Matt Petersen, president en CEO van de Los Angeles Cleantech Incubator
-- Josipa Petrunic, Executive Director en CEO van het Canadian Urban
Transit Research and Innovation Consortium
-- Gill Pratt, CEO van Toyota Research Institute
De hiervoor genoemde deelnemers voegen alleen maar meer waarde toe aan de reeds indrukwekkende lijst met gedachte-leiders van bedrijven zoals Cox Automotive, EVgo, GRIMM, Seattle Department of Transportation, en WIRED.

AutoMobility LA, voorheen bekend als Connected Car Expo en Press & Trade Days, zal op 27-30 november 2017 plaatsvinden in de Los Angeles Convention Center. Op 27 november zal er 's avonds een receptie en feest gehouden worden om het vierdaagse evenement van start te laten gaan. De line-up voor 28-30 november bestaat uit een diverse en informatieve verzameling van evenementen, panels, solotoespraken, persconferenties en voertuigdebuten, tezamen met de onlangs aangekondigde keynote-toespraken van onder andere Brian Krzanich, CEO van Intel, en Tom Gebhardt, CEO van Panasonic Corporation of North America.

Bovendien zullen tijdens de AutoMobility LA experts op het gebied van cyberveiligheid en media samenkomen tijdens de "Securing Mobility Summit," (bijeenkomst over beveiliging van mobiliteit), een eendaags, interactief evenement gericht op het aanpakken van de veiligheidsuitdagingen waar de transportsector mee te maken heeft. AutoMobility LA zal tevens de winnaars van zowel de Top Ten [https://automobilityla.com/2017/07/20/automobility-la-announces-sponor-prizes-2017-top-ten-automotive-startups-competition/] Automotive Startups en Design & Developer [https://automobilityla.com/design-developer-challenge/] Challenge aankondigen tijdens ceremonies op 28 en 29 november.

AutoMobility LA zal in de maanden voorafgaand aan het evenement meer deelnemers van het evenement aankondigen.

Ga voor meer informatie over AutoMobility LA, updates van het conferentieprogramma of om u te registreren voor het evenement naar: AutoMobilityLA.com [http://www.automobilityla.com/].

Over de Los Angeles Auto Show en AutoMobility LA

De Los Angeles Auto Show (LA Auto Show®), opgericht in 1907, is de eerste belangrijke Noord-Amerikaanse autoshow van het jaar. In 2016, ging de Press & Trade Days van de show op in de Connected Car Expo (CCE) en werd de AutoMobility LA(TM) de eerste vakbeurs binnen de branche waarbij de technologie- en autobranche samenkwamen om nieuwe producten en technologieën te introduceren en de meeste belangrijke kwesties over de toekomst van transport en mobiliteit te bespreken. AutoMobility LA 2017 zal plaatsvinden in de Los Angeles Convention Center van 27-30 november, en zal de onthulling van nieuwe voertuigen van verschillende fabrikanten omvatten. De LA Auto Show 2017 zal van 1-10 december voor het grote publiek geopend worden. AutoMobility LA is waar de nieuwe autobranche zaken doet, baanbrekende nieuwe producten onthult en strategische aankondigingen maakt in de aanwezigheid van mondiale media- en brancheprofessionals. LA Auto Show wordt gesteund door de Greater L.A. New Car Dealer Association en wordt geëxploiteerd door ANSA Productions. Om de meest actuele berichtgeving en informatie over de show te ontvangen, kunt u LA Auto Show op Twitter via twitter.com/LAAutoShow [https://twitter.com/LAAutoShow], op Facebook via facebook.com/LAAutoShow [http://www.facebook.com/LAAutoShow/] of op Instagram via https://www.instagram.com/laautoshow/ [https://www.instagram.com/laautoshow/] volgen of u kunt zich aanmelden op http://www.laautoshow.com/ [http://www.laautoshow.com/] voor het ontvangen van nieuwsberichten. Ga voor meer informatie over AutoMobility LA naar http://www.automobilityla.com/ [http://www.automobilityla.com/].

Contactpersonen media:
Brian Alexander/Amanda Niklowitz
JMPR Public Relations, Inc.
(818) 992-4353
balexander@jmprpublicrelations.com [mailto:balexander@jmprpublicrelations.com]
aniklowitz@jmprpublicrelations.com [mailto:aniklowitz@jmprpublicrelations.com]

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/479829/LAAS___Logo.jpg [https://mma.prnewswire.com/media/479829/LAAS___Logo.jpg]

Web site: http://www.automobilityla.com/

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234