Risen Energy won aanbesteding voor bouw 3,9 MW zonnecentrale in Cuba

- Gezamenlijk project bevordert Chinees-Cubaanse samenwerking in de hernieuwbare energie-sector

NINGBO, China, 19 september 2017 /PRNewswire/ -- Risen Energy heeft onlangs bekendgemaakt dat het de aanbesteding heeft gewonnen voor de bouw van een zonnecentrale-project van 3,9 MW voor Cuba.

Het bedrijf zal een aantal hoogwaardige elementen leveren, waaronder 260W hoog-rendements polykristallijne modules, frames van aluminiumlegering, bijpassende verdeeldozen, sealants voor zonnepanelen en andere benodigde producten voor het zonnestation.

Het is de eerste keer dat Risen Energy producten levert op de Cubaanse markt voor PV-zonnemodules. Deze stap zal echter ook een positief effect hebben op de samenwerking tussen China en Cuba op het gebied van hernieuwbare energie en de betrekkingen tussen de twee landen verder versterken.

In een verklaring zei de Voorzitter van Risen Energy, dhr. Wang Hong: "In de afgelopen paar jaar is ons bedrijf trouw gebleven aan het kernprincipe: "Iedere keer dat u kiest voor Risen Energy, krijgen wij meer kracht en u meer waarde." Het staat vast dat de voortdurende inspanning van ons research and development team om veelzijdige, geavanceerde technologie te ontwikkelen, ertoe heeft geleid dat ons bedrijf een van de meest toonaangevende posities in de wereldwijde zonne-industrie heeft verworven. Tegelijkertijd voert het laboratorium dat op staatsniveau onderdeel uitmaakt van ons bedrijf, uitgebreide tests uit op ieder materiaal dat we bij onze productie willen inzetten. Risen zet de materialen pas in na meerdere testrondes met het materiaal en na goedkeuring door het laboratorium. Door dit beleid hebben wij het vertrouwen en de goedkeuring gewonnen van onze klanten in het binnenland en over de hele wereld. Dit heeft een solide basis gecreëerd voor ons bedrijf om nieuwe markten te gaan verkennen zoals deze in Cuba."

Onder deze overeenkomst zal Risen Energy solar PV modules en aanverwante materialen leveren aan de Cubaanse zijde. Teineinde de veilige installatie van modules te faciliteren en ervoor te zorgen dat ze goed zullen functioneren, heeft Risen Energy zich als altijd gehouden aan strenge kwaliteitsnormen en producten geleverd met garantie op hoge kwaliteit voor de aanleg van dit project en voor het financieel voordeel voor de lokale bevolking.

"Het potentieel van de hernieuwbare energie-markt laat zien dat hernieuwbare en dan met name de zonne-industrie de hoogste prioriteit heeft gekregen in het nieuwe beleid van de Cubaanse regering op het gebied van energie-optimalisatie en promotie van hernieuwbare energie." Voorzitter Wang Hong benadrukte: "Dit is een geweldige kans voor ons bedrijf om de betrekkingen tussen China en Cuba verder te versterken. Daarom geloof ik dat Risen Energy met dit gezamenlijk project en de uitgebreide ervaring van ons bedrijf op het gebied van hoog rendements zonnemodules Cuba zal helpen de hernieuwbare infrastructuur te ontwikkelen en te beginnen met het benutten van hernieuwbare energiebronnen op grotere schaal als onderdeel van de energiemix. Wij zullen het lokale energiesysteem in Cuba helpen verbeteren door de technologische kracht van de Chinese industrie.

Risen Energy Co., Ltd, marketing@risenenergy.com [mailto:marketing@risenenergy.com]

CONTACT: Richard Ying, +86-574-59953007

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234