Leeds University kiest voor Planons Facility Management Technologie

NIJMEGEN, Nederland, June 19, 2018 /PRNewswire/ --

Planon heeft vandaag aangekondigd dat Leeds University (Verenigd Koninkrijk) voor het Computer Aided Facility Management Software (CAFM [https://planonsoftware.com/nl/actueel/knowledge-center/begrippenlijst/cafm/?utm_source=Press-release&utm_medium=Press-release&utm_campaign=Press_Release_University-of-Leeds ] ) van Planon heeft gekozen. Deze oplossing omvat BIM-integratie [https://planonsoftware.com/nl/actueel/knowledge-center/begrippenlijst/bim/?utm_source=Press-release&utm_medium=Press-release&utm_campaign=Press_Release_University-of-Leeds ] , Space & Lease Management en Asset & Maintenance Management.

"Wij geloven dat we als universiteit het beste product en het beste bedrijf hebben gevonden om onze visie voor de toekomst van onze faciliteiten te helpen realiseren", zegt Steve Gilley, directeur Estates Services aan de Leeds University.

De universiteit had behoefte aan een flexibel faciliteitenbeheersysteem dat aan de bedrijfsvereisten kon voldoen en tegelijk de beste prijs-kwaliteitsverhouding bood. Planons software zal worden gebruikt om de staat van de gebouwen en activa van de universiteit te onderhouden en te verbeteren volgens een standaard die voldoet aan de wettelijke voorschriften en tegelijkertijd de kosten minimaliseert. Het maximaliseert het gebruik van zijn directe arbeidsorganisatie voor zowel reactief als gepland onderhoud, en onderhoudt één database voor CAD / BIM-records van de locaties om effectief beheer van de activa mogelijk te maken, een betere service aan studenten en personeel  met minimale verstoring .

Matthew Tidmarsh, adjunct-directeur Operations aan de Leeds University, legt uit: "Dit CAFM-systeem vertegenwoordigt een belangrijke verandering van het bedrijfsproces voor het directoraat Facilities en in het bijzonder Estates Services aan de Universiteit van Leeds. Het zal een bijdrage leveren aan de transformatie van de manier waarop wij een breed scala van onze diensten beheren en leveren.

Christine Houghton, Sales Director bij Planon UK, zegt: "Deze strategische alliantie met een prestigieuze universiteit zoals de University of Leeds is een fantastische kans voor Planon. Door nauw samen te werken, kunnen we de strategische doelen van de universiteit om haar vastgoedstrategie te leveren effectief ondersteunen.

Over Planon  

Met meer dan vijfendertig jaar ervaring is Planon een marktleidende, internationale softwareleverancier die corporate real estate en facility managers ondersteunt in het optimaliseren van de prestatie van de werkomgeving door het stroomlijnen van bedrijfsprocessen en het realiseren van kostenefficiëntie. Daarnaast levert Planon een geïntegreerd softwareplatform voor commerciële service providers dat hen in staat stelt de efficiëntie in de operatie en de tevredenheid van haar klanten te verhogen door verregaande automatisering en volledige ketenintegratie van systemen.

Meer dan 2.500 klanten profiteren van Planon's innovatieve oplossingen, ondersteund door een wereldwijd netwerk van eigen kantoren. Meer leren over Planon's oplossingen? Bezoek dan planonsoftware.com

CONTACT: Neem voor meer informatie contact op met: Rianne Verhoef Rianne.verhoef@planonsoftware.com, +31-24-6413135

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234