Booking.com onthult de beste culinaire bestemmingen

AMSTERDAM, June 19, 2017 /PRNewswire/ --

Maar liefst drie kwart (75%) van de reizigers wereldwijd zegt als volgende reisbestemming hoogstwaarschijnlijk een plek te kiezen die bekend staat om zijn geweldige eten en drinken. We kunnen wel stellen dat culinair toerisme een groeiende trend is. Het euforische gevoel bij het proberen van nieuwe gerechten tijdens het reizen, kan een trip echt onvergetelijk maken. Booking.com onthult daarom de top 10 beste culinaire bestemmingen ter wereld, aanbevolen door Booking.com-reizigers. In Nederland krijgen Zwolle, Maastricht en Rotterdam de beste reviews. Loopt het water je al in de mond? Ontdek deze gastronomische hotspots dan tijdens je volgende vakantie!


Top 10 steden die wereldwijd worden aangeraden voor hun lokale lekkernijen
door Booking.com reizigers
1 Hongkong
2 São Paulo
3 Tokyo
4 Athene
5 Kuala Lumpur
6 Melbourne
7 Bangkok
8 Granada
9 Las Vegas
10 Buenos Aires


Ga naar news.booking.com/nl [https://news.booking.com/nl ] voor het volledige bericht met meer informatie over de hotspots.  

Over Booking.com [http://www.booking.com ] Booking.com is de wereldleider in het online boeken van hotels en andere accommodaties. Het garandeert de beste prijzen voor elk accommodatietype - van kleine zelfstandige accommodaties tot luxe vijfsterrenketens. Gasten hebben altijd en overal toegang tot de website van Booking.com, via hun PC, smartphone of tablet, en ze hoeven geen reserveringskosten te betalen - nooit. De website van Booking.com is beschikbaar in 43 talen, biedt meer dan 1.2 miljoen hotels en andere accommodaties, waaronder meer dan 651,583vakantiewoningen, en beslaat meer dan 110,983 bestemmingen in 227 landen en territoria. Booking.com heeft meer dan 20 jaar ervaring en een team van meer dan 15.000 toegewijde werknemers in 199 kantoren wereldwijd. Booking.com heeft zijn eigen klantenservice, die 24/7 beschikbaar is om de gasten in hun eigen taal te assisteren en te zorgen voor een uitzonderlijke klantervaring. Booking.com B.V., opgericht in 1996, bezit en beheert Booking.com(TM), is onderdeel van The Priceline Group ​​. Volg ons op Twitter [http://www.twitter.com/bookingcom ], Google+ [https://plus.google.com/+Bookingcom ] en Pinterest [http://pinterest.com/bookingdotcom ], 'like' ons op Facebook [http://www.facebook.com/bookingcom ], of ontdek meer op http://www.booking.com.

CONTACTGEGEVENS  

Mocht je vragen hebben over het bovenstaande, dan kun je contact opnemen met Bram van Ginneken van Edelman.

Edelman 

Bram.vanGinneken@edelman.com

CONTACT: Telefoon: 020 301 09 80

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234