Het volume van mobiele UnionPay-betaaltransactie groeit tijdens het Lentefestival dat wereldwijd door toeristen gevierd wordt.

SJANGHAI, 19 februari 2018 /PRNewswire/ -- Vandaag is de vijfde vakantiedag van het Chinese Lentefestival, en het Chinese Nieuwjaar is uitgegroeid tot een wereldwijd toeristisch topseizoen. Steeds meer Chinese toeristen vieren het festival in het buitenland en volgens de gegevens van de China Tourism Academy, reizen maar liefst 6,5 miljoen Chinezen tijdens dit Lentefestival naar het buitenland waar wereldwijde handelaren trachten de ervaring van Chinese toeristen te verbeteren. Meer dan 23 miljoen handelaren buiten het Chinese vasteland accepteren UnionPay, de verkozen bankpas van Chinese toeristen, en het volume van grensoverschrijdende UnionPay mobiele transacties is tijdens dit Lentefestival aanzienlijk gegroeid.

Mobiel betalen wordt steeds populairder.

Sinds de introductie van de "UnionPay"-app, heeft UnionPay International de acceptatieomvang van de app buiten het vasteland van China uitgebreid. In 2017 groeide het aantal transacties en het volume van UnionPay mobile QuickPass en UnionPay QR Code buiten het vasteland van China tientallen keren.

Vlak voor de aanvang van het Lentefestival, is een aantal handelaren in Nepal, Kenia, Djibouti, Vietnam en Taiwan begonnen met het accepteren van UnionPay QR Code, die eerder reeds geaccepteerd werd in Singapore, Hongkong en Macau. Onder deze handelaren bevinden zich winkelcentra, supermarkten, hotels, restaurants en toeristische attracties.

Ondertussen, met een grote hoeveelheid Chinezen die naar het buitenland reizen, ondergaat het transactievolume van UnionPay mobile QuickPass buiten het vasteland van China een aanzienlijke groei. UnionPay bankpashouders kunnen nu met UnionPay mobile QuickPass betalen op ongeveer 1 miljoen POS-terminals in 18 landen en regio's, waaronder Hongkong, Macau, Taiwan, Singapore, Australië en Rusland.

Wereldwijde handelaren verwelkomen Chinese toeristen door UnionPay te accepteren.

Met steeds meer handelaren die UnionPay-bankpassen accepteren worden de reiservaringen van Chinese toeristen beter en beter. Uit de meest recente gegevens blijkt dat klanten in 168 landen en regio's kunnen betalen met UnionPay, bij meer dan 23 miljoen handelaren en via 1,64 miljoen geldautomaten. Beroemde restaurants, hotels, winkels, uitgaansgelegenheden in 22 populaire reisbestemmingen bieden tijdens dit Lentefestival exclusieve kortingen voor bankpashouders van UnionPay, tot maximaal 30%.

Culturele tours en tours met de eigen auto worden steeds populairder bij Chinese toeristen. Als service aan Chinese toeristen bieden meer dan 10 musea exclusieve aanbiedingen voor UnionPay-houders. En sinds 10 februari is het transactievolume van UnionPay bankpassen bij autoverhuurbedrijven in de Verenigde Staten, Thailand, Australië opmerkelijk gegroeid.

CONTACT: Agnes Hou, houlingwei@unionpayintl.com, +86 21 20265843

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234