INDUSTRY van vraag naar oplossingen: Industry 4.0 komt samen in Barcelona

BARCELONA, Spanje, 18 september 2019 /PRNewswire/ -- Om de hele waardeketen te bestrijken en slimme productieoplossingen aan te bieden, blijft INDUSTRY [http://www.industry.website/en/?utm_source=prnewswire&utm_medium=industry&utm_campaign=prnewswire&utm_term=&utm_content=], de door Fira de Barcelona georganiseerde vakbeurs voor geavanceerde productiemethoden, zich inzetten om meer sectoren bij het evenement te betrekken. De vakbeurs heeft acht onderdelen die de meeste technologieën die onder de zogenaamde industrie 4.0 vallen omvatten: werktuigbouwmachines (om de twee jaar), connectiviteit en data, 3D-printen, plastic transformatie, automatisering en robotica, matrijzen en mallen, nieuwe materialen, design en dienstverlening. Het evenement vindt plaats aan de Gran Via van 29 tot en met 31 oktober.

https://mma.prnewswire.com/media/996998/INDUSTRY.jpg [https://mma.prnewswire.com/media/996998/INDUSTRY.jpg]

INDUSTRY bestaat uit een expositiehal waar de deelnemende bedrijven aan bezoekers hun nieuwe producten zullen tonen; een innovatiearena met de meest geavanceerde toepassingen; een netwerkruimte met een uitgebreid programma van B2B-bijeenkomsten voor internationale bedrijven; en een kennishal waar de volgende vier congressen worden gehouden: Max, Barcelona Cybersecurity Congress, IN(3D)TALKS en Ayri11.

Max zal zich richten op geavanceerde productie en de voordelen ervan op gebieden als efficiëntie, productplanning, commercie en talent. Tot de belangrijkste sprekers behoren Jorge Calvo, vice-decaan en professor aan de Golbis Business School in Tokio, en Daniel Pastrana, directeur van DHL's B2C-product.

De tweede editie van het Barcelona Cybersecurity Congress zal in het teken staan van veiligheid in de branche, met als belangrijkste sprekers Javier Lesaca, professor aan de George Washington University School of Media and Public Affairs en expert m.b.t. de communicatiestrategie van de zogenoemde Islamitische Staat, en Pedro Pablo Pérez, CEO van de Business Security Unit van Telefónica.

3D-printen zal ook in deze editie een belangrijke rol spelen met IN(3D)TALKS, een platform voor bedrijven die van deze technologie gebruik maken. Paolo Calza, directeur van Advanced Technology Operations en Additive Design bij het lucht- en ruimtevaartbedrijf Avio Aero en Bernhard Langefeld, partner en expert op het gebied van additieve productie bij het adviesbureau Roland Berger, zal één van de meest spraakmakende sprekers zijn tijdens de meetings. Ayri11 maakt het aanbod aan congressen op het gebied van automatisering en industriële robotica compleet, evenals het bevorderen van professionele banden tussen bedrijven en jong talent van universiteiten en hoger onderwijs.

INDUSTRY wordt gesponsord door het Zona Franca Consortium met de medewerking van Leitat, Tecnalia en IAM3DHUB als strategische partners.

Meer informatie op: http://www.industry.website/en/?utm_source=prnewswire&utm_medium=industry&utm_campaign=prnewswire&utm_term=&utm_content= [http://www.industry.website/en/?utm_source=prnewswire&utm_medium=industry&utm_campaign=prnewswire&utm_term=&utm_content=]

Logo: https://mma.prnewswire.com/media/659718/Fira_Barcelona_Logo.jpg [https://mma.prnewswire.com/media/659718/Fira_Barcelona_Logo.jpg] Logo: https://mma.prnewswire.com/media/996993/INDUSTRY_Logo.jpg [https://mma.prnewswire.com/media/996993/INDUSTRY_Logo.jpg] Foto: https://mma.prnewswire.com/media/996998/INDUSTRY.jpg [https://mma.prnewswire.com/media/996998/INDUSTRY.jpg]

https://mma.prnewswire.com/media/659718/Fira_Barcelona_Logo.jpg [https://mma.prnewswire.com/media/659718/Fira_Barcelona_Logo.jpg]

https://mma.prnewswire.com/media/996993/INDUSTRY_Logo.jpg [https://mma.prnewswire.com/media/996993/INDUSTRY_Logo.jpg]

CONTACT: Albert Sas, +34 93 233 21 66, asas@firabarcelona.com

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234