Meer dan 50 mondiale en Noord-Amerikaanse debuten bevestigd voor 2018 AutoMobility LA van 26 tot en met 29 november

Gevestigde autofabrikanten en starters zullen nieuwe voertuigen en concepten onthullen en belangrijke aankondigingen doen tijdens de Auto-Tech bijeenkomst

LOS ANGELES, 18 september 2018 /PRNewswire/ -- De organisatoren van AutoMobility LA(TM) [https://automobilityla.com/] van de Los Angeles Auto Show [https://laautoshow.com/] (LA Auto Show®) hebben vandaag aangekondigd dat meer dan 50 voertuigen hun debuut zullen maken tijdens de autoshow van 2018, die zal plaatsvinden van 26 tot en met 29 november in het Los Angeles Convention Center.

https://mma.prnewswire.com/media/479829/LAAS___Logo.jpg [https://mma.prnewswire.com/media/479829/LAAS___Logo.jpg]

Dit jaar zullen gevestigde autofabrikanten zoals BMW, Toyota, Volkswagen en nieuwkomers op het gebied van elektrische voertuigen zoals BYTON en Rivian met meerdere modellen hun mondiaal en Noord-Amerikaans debuut maken tijdens het vierdaagse evenement. BMW komt naar AutoMobility LA in het kader van zijn grootste productoffensief ooit met drie wereldpremièrevoertuigen en een nieuw concept dat de toekomstvisie van de Duitse autofabrikant weerspiegelt. Voorts zal het nieuwe BMW X5 Sports Activity Vehicle zijn Noord-Amerikaanse debuut maken samen met de nieuwe BMW 8 Series Coupe en de BMW Z4 M40i Roadster.

Volkswagen heeft zowel mondiale als Noord-Amerikaanse debuten aangekondigd, met inbegrip van een elektrisch concept en speciale edities van zijn GTI en kever. Toyota zal tijdens de show vijf nieuwe voertuigen lanceren, met inbegrip van hybride en speciale editiemodellen. Ook Subaru zal verschillende nieuwe voertuigen voorstellen, waaronder een oplaadbaar hybride voertuig.

Nissan, Porsche, Volvo en andere merken hebben bevestigd dat ook zij nieuwe modellen zullen voorstellen op AutoMobility LA. Ook Tesla zal aanwezig zijn op de show met een volledige tentoonstelling van zijn huidige modellen.

Nu de automobielindustrie in de richting van elektrische en alternatieve brandstofmotoren evolueert, zal AutoMobility LA dit jaar nieuwe technologieën tonen als teken van zijn streven naar autonomie, connectiviteit, elektrificatie en deling. De nieuwe adventure pick-up en de full-size SUV van Rivian zullen hun wereldpremière maken op 27 november, vóór de aankondigingen van de meeste andere autofabrikanten op 28 en 29 november.

"Als de nummer één groene voertuigmarkt in het land is het passend dat bijna een derde van de voor de AutoMobility LA van dit jaar geplande debuten elektrische of alternatieve brandstofvoertuigen zijn," zei Lisa Kaz, voorzitter en CEO van AutoMobility LA en de LA Auto Show. "Wij zijn verheugd om te zien dat zoveel grote en luxemerken groenere mobiliteitsopties bieden aan de milieubewuste bevolking van Zuid-Californië."

AutoMobility LA is een jaarlijks evenement om de innovaties op het gebied van voertuigen te tonen en om een discussie te bevorderen rond deze voortdurend veranderende industrie. Elk jaar is de show een bijeenkomst van toonaangevende autofabrikanten, technologiebedrijven, ontwerpers, ondernemers, ambtenaren en anderen. Op de AutoMobility LA-conferentie op dinsdag kunnen de deelnemers meer inzicht krijgen van een diverse groep deskundigen, auto-tech tentoonstellingen bezoeken en kennismaken met de winnaars van de wedstrijd Top Ten Automotive Startups Competition en de Hackathon van AutoMobility LA. Op woensdag en donderdag zijn er de debuten van gevestigde autofabrikanten en starters, worden de prijzen aangekondigd en zijn er verschillende netwerkevenementen.

Meer informatie over de voertuigdebuten tijdens de beurs zullen in de komende weken worden bekendgemaakt.

Na AutoMobility LA zullen alle voertuigdebuten van dit jaar worden getoond tijdens de 2018 LA Auto Show die open is voor het publiek van 30 november tot en met 9 december.

U kunt zich registreren voor AutoMobility LA op automobilityla.com/register [https://automobilityla.com/register/?utm_source=email&utm_medium=amla-email&utm_campaign=amla-email-regopen-071117].

Voor bijkomende informatie over AutoMobility LA of voor hotelreserveringen via de officiële leverancier van de beurs kunt u terecht op AutoMobilityLA.com [http://www.automobilityla.com/].

Over de Los Angeles Auto Show en AutoMobility LA

De in 1907 opgerichte Los Angeles Auto Show (LA Auto Show®) is elk jaar de eerste grote Noord-Amerikaanse autoshow van het seizoen. In 2016 werden de pers- en handelsdagen van de show samengesmolten met de Connected Car Expo (CCE) om samen AutoMobility LA(TM) te worden, de eerste vakbeurs in de branche die technologie en de auto-industrie samenbrengt om nieuwe producten en technologieën te lanceren en de dringendste problemen rond de toekomst van transport en mobiliteit te bespreken. AutoMobility LA 2018 zal gehouden worden in het Los Angeles Convention Center van 26 tot en met 29 november. Verschillende fabrikanten zullen tegelijkertijd hun nieuwe auto's voorstellen. De LA Auto Show 2018 is open voor het publiek van 30 november tot en met 9 december. AutoMobility LA is de plek waar de nieuwe auto-industrie zaken doet, baanbrekende producten onthult en strategische aankondigingen doet in aanwezigheid van de internationale media en professionals van de autobranche. De LA Auto Show wordt onderschreven door de Greater L.A. New Car Dealer Association en wordt geëxploiteerd door ANSA Productions. Voor bijkomende informatie en het laatste shownieuws, volg LA Auto Show op Twitter [http://twitter.com/LAAutoShow], Facebook [http://facebook.com/LAAutoShow] of Instagram [https://www.instagram.com/laautoshow/] en meld u aan voor alerts op http://www.laautoshow.com/ [http://www.laautoshow.com/]. Voor meer informatie over AutoMobility LA kunt u terecht op https://www.automobilityla.com/ [https://www.automobilityla.com/]. Volg AutoMobility LA op Twitter [https://twitter.com/automobilityla?lang=en], Facebook [https://www.facebook.com/automobilityla/] of Instagram [https://www.instagram.com/automobilityla/]. Luister naar de panels, interviews en thematoespraken op de nieuwe podcast van AutoMobility LA: https://automobilityla.com/podcast/ [https://automobilityla.com/podcast/].

Contacten met de Media: Sanaz Marbley/Devon Zahm JMPR Public Relations, Inc. (818) 992-4353 smarbley@jmpr.com [mailto:smarbley@jmpr.com] dzahm@jmpr.com [mailto:dzahm@jmpr.com]

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/479829/LAAS___Logo.jpg [https://mma.prnewswire.com/media/479829/LAAS___Logo.jpg]

Web site: http://www.laautoshow.com/

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234