2e Eigen-bedrijvendag: METRO viert het zelfstandig ondernemerschap

DÜSSELDORF, Duitsland, September 18, 2017 /PRNewswire/ --

Of het nu degene is die 's ochtends ons kopje koffie zet of de kok die ons favoriete gerecht bereidt, bedrijfseigenaren maken ons leven niet alleen makkelijk en kleurrijker, ze spelen ook een belangrijke rol in het bruisend en levendig houden van onze gemeenschap. Als eerbetoon aan hun blijvende inzet en erkennning voor hun prestaties organiseerde METRO Cash & Carry vorig jaar de 'Eigen-bedrijvendag'. Deze vindt dit jaar op 10 oktober voor de 2e keer plaats in alle landen waar het bedrijf actief is.

(Photo: http://mma.prnewswire.com/media/557412/METRO_Own_Business_Day.jpg )

Geïnspireerd door het succes van de eerste Eigen-bedrijvendag met meer dan 20.000 aanmeldingen zegt Pieter Boone, Chief Operating Officer (COO) en lid van de Raad van Bestuur van METRO AG: "Bij METRO voelen we ons sterk verbonden met de miljoenen bedrijfseigenaren over de hele wereld, vaak onopgemerkte helden maar belangrijk en onmisbaar voor onze gemeenschappen. We hebben dezelfde passie en overgave die eigen bedrijven succesvoller maken in ons dagelijks werk om onze klanten meerwaarde te bieden. Want wij weten: ons succes hangt af van het succes van onze klanten."

De tweede Eigen-bedrijvendag vindt plaats op 10 oktober 2017 in alle landen waar METRO actief is. Het is bedoeld voor kleine en onafhankelijke ondernemingen, waaronder 21 miljoen professionele klanten van METRO. Het bedrijf hoopt dat de dag wereldwijd een jaarlijks terugkerend evenement wordt op elke tweede dinsdag van oktober.

Vanwege het belang van bedrijfseigenaren voor de samenleving heeft METRO dit jaar opdracht gegeven tot een internationaal onderzoek om beter inzicht te krijgen in de mening van het grote publiek over bedrijfseigenaren. Daarnaast geeft dit onderzoek eigenaren inzicht over zichzelf: bijvoorbeeld de uitdagingen waarmee te maken hebben of hun ervaringen in hoe eigenaarschap kan worden gestimuleerd.

Volledig persbericht: https://www.metroag.de/en/media-centre/news/2017/09/18/metro-celebrates-own-business-dayContact:
METRO AG
Tel.: +49(211)6886-4252
Fax: +49(211)6886-2001
E-mail: presse@metro.de
Twitter: @METRO_News


 

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234