Molotov ontdekt het televisiekijken opnieuw met Scality RING

Molotov vertrouwt op Scality's software-gedefinieerde objectopslag voor grenzeloze schaalbaarheid, snelle verkrijging van inhoud, en de altijd aanwezige beschikbaarheid

SAN FRANCISCO, 18 september 2017 /PRNewswire/ -- Scality [http://www.scality.com/], een wereldleider op het gebied van object- en cloudopslag, kondigde vandaag aan dat Molotov, benoemd tot "Best App of the year" door zowel Apple als Google, de Scality RING [http://www.scality.com/products/ring/]-objectopslag backend naar zijn mediabibliotheek heeft uitgebreid. Molotov vertrouwt op Scality als een kerncomponent van zijn abonnements-oplossing met miljoenen abonnees, zodat klanten de programma's kunnen bekijken waar en wanneer ze dat willen. In een sector waar de gebruikerservaring net zo belangrijk is als de inhoud zelf, is de innovatieve streamingservice voor televisieprogramma's wat ervoor zorgt dat abonnees ononderbroken aan de buis blijven hangen.

https://mma.prnewswire.com/media/519854/Scality_Logo.jpg [https://mma.prnewswire.com/media/519854/Scality_Logo.jpg]

"Molotov is een nieuwe visie van televisiedistributie, waarbij het dagelijkse genot van televisiekijken opnieuw uitgevonden wordt. We verspreiden de televisienetwerken en het kanalenaanbod op een manier zoals nog nooit eerder is gedaan, waarbij de allerbeste gebruikerservaring geboden wordt," aldus Thomas Sangouard, CIO van Molotov. "Door Scality RING als ons opslagsysteem te gebruiken wordt ervoor gezorgd dat het ophalen van inhoud altijd snel en betrouwbaar is. De abonnees krijgen wat ze willen, waar en wanneer ze het willen."

Slechts een jaar na de introductie, ondersteunt Molotov miljoenen gebruikers die om een soepele levering van inhoud vragen. Scality RING voldoet hieraan met een gemakkelijke opslaguitbreiding en onderbrekingsvrije upgrades, zonder waargenomen knelpunten. Kortom: de moderne pionier op het gebied van televisiediensten biedt 'overal televisie' met behulp van Scality RING.

"De vereisten voor een real-time levering van inhoud zonder onderbreking, zorgt ervoor dat Scality RING onmisbaar is voor de diensten van Molotov," aldus Erwan Menard, president en COO van Scality. "Het schalen volgens de zakelijke bedrijfsvereisten en de onderbrekingsvrije hot upgrades die geen negatieve gevolgen voor de dienstverlening hebben, getuigen van de kracht van Scality RING voor media- en amusementsomgevingen waar stilstand niet acceptabel is."

Ga voor meer informatie en om de volledige casestudy te download naar: http://www.scality.com/customer/molotov-tv/ [http://www.scality.com/customer/molotov-tv/]

Over Scality Scality, een wereldleider in object- en cloudopslag, levert kostenefficiënte software-gedefinieerde oplossingen, waaronder Scality RING [http://www.scality.com/products/ring/] en de open-source Scality S3 Server [http://www.scality.com/products/scality-s3-server/], een gratis en eenvoudige start voor objectopslag. Hoogwaardige, grenzeloos schaalbaarheid, 100 procent beschikbaar, data-duurzaamheid, en gebruik op elk x86-server zijn de belangrijkste voordelen voor zijn 500 miljoen eindgebruikers. De oplossingen van Scality zijn perfect voor Global 2000-ondernemingen en de markten voor media, financiën, productie, overheid, en Cloudproviders.

Volg ons op Twitter @scality [https://twitter.com/scality]. Bezoek ons op www.scality.com [http://www.scality.com/].

Contactpersoon voor de pers Jacqueline Velasco Lumina Communications voor Scality (408) 680-0564 scality@luminapr.com [mailto:scality@luminapr.com]

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/519854/Scality_Logo.jpg [https://mma.prnewswire.com/media/519854/Scality_Logo.jpg]

Web site: http://www.scality.com/

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234