ZTE lanceert op 23 maart de nieuwe Axon 11 5G smartphone

SHENZHEN, China, 18 maart 2020 /PRNewswire/ -- ZTE Corporation (0763.HK/000063.SZ), een belangrijke internationale leverancier van oplossingen op het gebied van telecommunicatie, enterprise- en consumententechnologie voor het mobiele internet, kondigde vandaag aan dat het op 23 maart in China zijn nieuwe 5G smartphone, de ZTE Axon 11, zal lanceren. Met functies voor het opnemen en creëren van video's, is de ZTE Axon 11 compatibel met zowel SA- als NSA-modi, waarmee het de klant zal voorzien van uitzonderlijke 5G-ervaringen als gevolg van de concurrentievoordelen van het bedrijf op het gebied van 5G.

In 2019 lanceerde ZTE zijn eerste flagship 5G smartphone, de ZTE Axon 10 Pro 5G, die wereldwijd beschikbaar is in meer dan 10 verschillende landen. De ZTE Axon 10 Pro 5G wordt ook erkend als de eerste 5G smartphone die in Noord-Europa, het Midden-Oosten en China verkrijgbaar was.

Met een toewijding om een portefeuille met gediversifieerde 5G-eindapparaten te implementeren om zo tegemoet te komen aan de uiteenlopende eisen van operators, zakelijke gebruikers en consumenten in meerdere servicescenario's, werkt ZTE samen met meer dan 30 wereldwijde aanbieders van 5G-terminals.

In samenwerking met SoftBank, de belangrijkste operator in Japan, en de introductie van zijn eerste 5G flagship smartphone in Japan, de ZTE Axon 10 Pro 5G, is ZTE wederom met succes tot een hoogwaardige 5G-markt toegetreden. SoftBank, die als eerste operator in Japan de implementatie van 5G zal aankondigen en die 5G-diensten aan plaatselijk consumenten zal aanbieden, zal in eerste instantie alleen in enkele gebieden actief zijn om vervolgens geleidelijk naar de grote steden, zoals Tokio, Osaka en Nagoya, uit te breiden. Met de ZTE Axon 10 Pro 5G zullen consumenten op een ongekende manier kunnen genieten van 5G-diensten, zoals AR, VR, Free View point Reality (FR) alsmede de snelste game-ervaring ooit.

Tot op heden heeft ZTE wereldwijd 46 5G commerciële contracten gesloten, in China, Europa, de Azië-Pacifische regio, het Midden-Oosten en andere grote 5G-markten en heeft het een diepgaande 5G-samenwerking uitgevoerd met meer dan 70 aanbieders wereldwijd.

ZTE is een aanbieder van geavanceerde telecommunicatiesystemen, mobiele apparaten en enterprise technologie-oplossingen voor consumenten, operators, bedrijven en klanten in de publieke sector. In het kader van ZTE's strategie, is het bedrijf toegewijd aan het bieden van geïntegreerde end-to-end innovaties om klanten excellentie en waarde te leveren terwijl de sectoren telecommunicatie en informatietechnologie samenkomen. ZTE is genoteerd aan de beurzen van Hongkong en Shenzhen (H-aandelencode: 0763.HK / A-aandelencode: 000063.SZ), en ZTE verkoopt zijn producten en diensten in meer dan 160 verschillende landen.

Tot op heden heeft ZTE 46 commerciële 5G-contracten verkregen in belangrijke markten zoals Europa, de Aziatisch-Pacifische regio, het Midden-Oosten en Afrika (MEA). ZTE wijdt 10 procent van zijn jaarlijkse omzet aan onderzoek en ontwikkeling en heeft een leidinggevende functie in organisaties voor het vaststellen van internationale normen.

Contact media:

Margaret Ma ZTE Corporation Tel: +86 755 26775189 Email: ma.gaili@zte.com.cn [mailto:ma.gaili@zte.com.cn]

Web site: www.zte.com.cn/

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234