Jam City onthult teaser-trailer en nieuwe informatie over Harry Potter: Hogwarts Mystery Mobile Game

Fans kunnen nu alvast zien wat de nieuwe game te bieden heeft bij A Celebration of Harry Potter in Orlando, van 26-28 januari

LOS ANGELES, 18 januari 2017 /PRNewswire/ -- Vandaag onthulde Jam City [http://www.jamcity.com/], een in Los Angeles gevestigde studio voor mobiele games, in samenwerking met Warner Bros. Interactive Entertainment, nieuwe details over Harry Potter: Hogwarts Mystery [http://www.harrypotterhogwartsmystery.com/] -- waaronder de eerste teaser-trailer van de game. Harry Potter: Hogwarts Mystery is de eerste game waarin spelers hun eigen karakter kunnen creëren en het leven als student aan Zweinstein kunnen ervaren. In dit rollenspel maken spelers een gepersonaliseerde leerling-avatar aan, volgen ze lessen, leren ze magische vaardigheden, maken ze vrienden of vijanden met andere leerlingen, en ze nemen belangrijke beslissing die de verhaallijn van hun karakter beïnvloeden tijdens de jaren op Zweinstein, en in hun groei als heks of tovenaar. Het spel wordt uitgegeven onder Warner Bros. Interactive Entertainments Portkey Games, een label gericht op de ontwikkeling van game-ervaringen die worden geïnspireerd door de magie en avonturen van J.K. Rowlings betoverende wereld.

Voordat de game dit voorjaar wordt uitgebracht, wordt de titel van 26-28 januari geïntroduceerd aan fans tijdens het aankomende evenement 'A Celebration of Harry Potter' in de Universal Studios in Orlando, Florida. Daar krijgen deelnemers een kijkje achter de schermen, met twee panels onder leiding van het Jam City-team, en ze bezoeken de Harry Potter: Hogwarts Mystery-stand, voor exclusieve buit, om het spel te spelen, leden van het gameteam te ontmoeten en andere magische verrassingen te ervaren.

"Harry Potter: Hogwarts Mystery is een rollenspel over magie, vriendschap en het leven als leerling aan Zweinsteins Hogeschool voor Hekserij en Hocus-Pocus", zei Chris DeWolfe, medeoprichter en CEO van Jam City. "We kunnen niet wachten om fans een eerste kijkje te geven in de game bij 'A Celebration of Harry Potter', en dit voorjaar kunnen spelers Zweinstein volledig ontdekken in hun ontwikkeling tot heks of tovenaar".

Het spel speelt zich af tussen de geboorte van Harry Potter en zijn inschrijving bij Zweinstein, toen Nymphadora Tops en Bill Wemel er leerlingen waren. Met het avatarsysteem kun je je avatar steeds vernieuwen, wanneer je nieuwe expertise of magische vaardigheden opgedaan hebt - je kunt zelfs je eigen huisdier kiezen. Je komt in een van de vier afdelingen tijdens je jaren op Zweinstein, waarbij je deelneemt aan magische lessen en activiteiten, zoals Toverdranken en Gedaanteverwisseling. Het aanleren van vaardigheden komt goed van pas bij het oplossen van raadsels en het beleven van avonturen. Wanneer spelers hun vaardigheden verbeteren ontsluiten ze nieuwe locaties, spreuken en andere magische vaardigheden.

Harry Potter: Hogwarts Mystery heeft zowel langere verhaallijnen als kleinere verhalen, zoals relatie-zoektochten. In dit nieuwe spel zit een ontmoetingssysteem waarbij de keuzes die een speler maakt in zijn of haar acties en verhaallijn invloed hebben op de zoektochten en de manier waarop andere karakters naar hen kijken en met hen omgaan. Door deze keuzes kunnen Harry Potter-fans een reputatie opbouwen voor de heks of tovenaar die zij willen worden.

Harry Potter: Hogwarts Mystery wordt uitgeven onder licentie van Warner Bros. Interactive Entertainment, ontwikkeld door Jam City en wordt dit voorjaar uitgegeven voor mobiele apparaten onder Portkey Games, het nieuwe label voor spelervaringen die worden geïnspireerd door de magie en avonturen van de betoverende wereld van J.K. Rowling. De titel zal verkrijgbaar zijn in de App Store, op Google Play en in de Amazon Appstore. Ga voor meer informatie over Harry Potter: Hogwarts Mystery wanneer deze bekend worden, en om kennis te maken met andere Harry Potter-fans, terwijl je op je uil wacht, naar www.facebook.com/HPHogwartsMystery/ [https://www.facebook.com/HPHogwartsMystery/], www.twitter.com/HogwartsMystery [http://www.twitter.com/HogwartsMystery], en ga voor meer informatie naar www.HarryPotterHogwartsMystery.com/ [http://www.harrypotterhogwartsmystery.com/].

Over Jam City: Jam City is toonaangevend in mobiele entertainment, met sociale game-ervaringen voor miljoenen spelers over de hele wereld. Jam City werd opgericht in 2010 door de voormalige medeoprichters van MySpace Chris DeWolfe, Aber Whitcomb, en voormalig manager bij 20th Century Fox Josh Yguado. Het bedrijf is de maker van populaire en goed lopende games zoals Cookie Jam, Panda Pop, Family Guy: Another Freakin' Mobile Game, Marvel Avengers Academy en andere titels. Jam City loopt voorop in de bedrijven die op grote schaal mobiele producten verkopen. Met meer dan 500 medewerkers in studio's in Seattle, San Francisco, San Diego en Buenos Aires en een hoofdkantoor in Los Angeles, heeft Jam City een wereldwijd bedrijf opgebouwd dat wordt aangedreven door cultuurvormende creativiteit.

Over Warner Bros. Interactive Entertainment: Warner Bros. Interactive Entertainment, een onderdeel van Warner Bros. Home Entertainment, Inc., is een vooraanstaande wereldwijde uitgever, ontwikkelaar, licentiegever en distributeur van entertainmentcontent voor de interactieve ruimte in alle platforms, waaronder console, handheld, mobiele en PC-gebaseerde gaming voor zowel interne gametitels als titels van derde partijen.

Over Portkey Games: Portkey Games, van Warner Bros. Interactive Entertainment, is een gameslabel, gericht op de ontwikkeling van game-ervaringen die worden geïnspireerd door de magie en avonturen van J.K. Rowlings betoverende wereld. Met deze nieuwe games kunnen spelers ontdekken, verkennen en centraal staan in hun eigen betoverende avontuur.

Over de Harry Potter-serie: Harry Potter is nog altijd een wereldwijd fenomeen. Elk van de zeven boeken van de auteur J.K. Rowling heeft de verkooprecords gebroken, waarbij er tot nu toe meer dan 450 miljoen exemplaren van de serie wereldwijd verkocht zijn. De serie is in 80 talen vertaald. De Harry Potter-films, geproduceerd door Warner Bros. Pictures, hebben tot op heden meer dan $ 7,7 miljard opgebracht, waarmee Harry Potter een van de bestverkopende filmseries in de geschiedenis is.

HARRY POTTER: HOGWARTS MYSTERY software © 2018 Jam City, Inc. ontwikkeld door Jam City. Jam City® en het Jam City Logo zijn geregistreerde en/of niet-geregistreerde handelsmerken van Jam City, Inc. PORTKEY GAMES © 2018 Warner Bros. Entertainment Inc. Alle rechten voorbehouden. HARRY POTTER en FANTASTIC BEASTS Publicatierechten © J.K. Rowling. J.K. ROWLING'S WIZARDING WORLD is een handelsmerk van J.K. Rowling en Warner Bros. Entertainment Inc. PORTKEY GAMES, HARRY POTTER: HOGWARTS MYSTERY, HARRY POTTER en FANTASTIC BEASTS karakters, namen en aanverwante kenmerken zijn handelsmerken van en © Warner Bros. Entertainment Inc. Alle rechten voorbehouden.

WB GAMES LOGO, WB SHIELD: (TM) & © Warner Bros. Entertainment Inc. (s18)

https://mma.prnewswire.com/media/628365/Harry_Potter_Hogwarts_Mystery_from_Jam_City.jpg [https://mma.prnewswire.com/media/628365/Harry_Potter_Hogwarts_Mystery_from_Jam_City.jpg]

https://mma.prnewswire.com/media/554701/JamCity_Com_Logo.jpg [https://mma.prnewswire.com/media/554701/JamCity_Com_Logo.jpg ]

https://mma.prnewswire.com/media/617617/Hogwarts_Mystery_Logo.jpg [https://mma.prnewswire.com/media/617617/Hogwarts_Mystery_Logo.jpg]

Video - https://www.youtube.com/watch?v=0aCPEgJz3uQ [https://www.youtube.com/watch?v=0aCPEgJz3uQ] Foto - https://mma.prnewswire.com/media/628365/Harry_Potter_Hogwarts_Mystery_from_Jam_City.jpg [https://mma.prnewswire.com/media/628365/Harry_Potter_Hogwarts_Mystery_from_Jam_City.jpg] Logo - https://mma.prnewswire.com/media/554701/JamCity_Com_Logo.jpg [https://mma.prnewswire.com/media/554701/JamCity_Com_Logo.jpg] Logo - https://mma.prnewswire.com/media/617617/Hogwarts_Mystery_Logo.jpg [https://mma.prnewswire.com/media/617617/Hogwarts_Mystery_Logo.jpg]

CONTACT: CONTACTPERSOON: Sarah Ross voor Jam City, sarahr@jamcity.com, 310-924-1404; Kjell Vistad | Gilberto Williams-Gamboa; ONE PR Studio (voor Jam City in de VS), jamcity@oneprstudio.com, 510-893-3271

Web site: http://www.JamCity.com/

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234