Mindray introduceert BeneVision N1 voor ononderbroken monitoring tijdens patiëntvervoer binnen en buiten ziekenhuizen

De revolutionaire transportoplossing zorgt voor een uitbreiding van intelligente monitoring naar vervoer buiten het ziekenhuis, zoals ambulance, helikopters en burgerluchtvaart.

SHENZHEN, China, 18 januari 2018 /PRNewswire/ -- Mindray, een internationale aanbieder van oplossingen voor medische apparatuur, kondigde de introductie aan van de BeneVision N1 Patient Monitor. De BeneVision N1 is ontworpen om te voldoen aan de verschillende eisen van patiëntvervoer in het ziekenhuis en daarbuiten, en is een betrouwbare en veelzijdige oplossing die naadloos samengaat met de BeneVision Patient Monitoring Solution, met maximale mobiliteit, patiëntgerichte datacontinuïteit en gestroomlijnde workflow. De N1 is in overeenstemming met normen voor patiëntvervoer buiten het ziekenhuis, zoals EN1789, EN13718-1, IEC60601-1-12 en Amerikaanse militaire vereisten. De N1 is een uitermate geschikte oplossing voor verscheidene vervoersmogelijkheden buiten het ziekenhuis, zowel op de grond als in de lucht.

https://mma.prnewswire.com/media/628559/BeneVision_N1.jpg [https://mma.prnewswire.com/media/628559/BeneVision_N1.jpg]

BeneVision N1 zorgt voor een combinatie van de modernste ontwerpen, innovatieve technologie met een klinisch geteste gebruiksvriendelijke workflow, terwijl de datacontinuïteit van de patiënt wordt behouden. De monitor ter grootte van een handpalm weegt minder dan 1 kg, geeft een goed overzicht vanuit alle hoeken, met een HD-touchscreen en gestroomlijnde workflow met intuïtieve werking.

BeneVision N1's verbeterde data-analyse heeft een Platinum Multi-parameter Platform waardoor de nauwkeurigheid van parameters en de anti-interferentie eigenschappen sterk worden verbeterd. De volledig geïntegreerde zijstroom-CO(2)-module controleert de ademhaling van de patiënt door een directe verbinding met een bemonsteringslijn, waardoor er niet meer met externe modules voor transport gewerkt hoeft te worden.

BeneVision N1 past zich aan aan de klinische vereisten in het hele ziekenhuis, van een plug-and-playmodule, tot vervoer, tot een onafhankelijke monitor aan het bed. Het kan worden verbonden met de BeneVision N-Series monitor voor aan het bed, als module of functie hiervan, of als een onafhankelijke monitor aan het bed. Door de vele mogelijkheden voor connectiviteit van de BeneVision N1 kan een patiënt door het hele zorgproces heen worden gevolgd, hetgeen zorgt voor datacontinuïteit voor patiëntgerichte monitoring, waardoor de algehele efficiëntie van het informatiebeheer wordt verbeterd.

De BeneVision N1 brengt de nieuwste technologische innovaties van Mindray voor monitoring samen om zo te kunnen voldoen aan klinische vereisten. De BeneVision N1 is ontworpen om zorgverleners en ziekenhuizen meer waarde en efficiëntie te bieden. Met deze nieuwe introductie zorgt Mindray voor een continuering van haar vooruitstrevende positie in oplossingen voor monitoring van patiëntvervoer, en haar bewezen succes van de eerdere BeneView T1 transportmonitor, die algemeen erkend is in de markt.

Ga voor meer informatie over de volledige BeneVision Patient Monitoring Solution naar http://www.mindray.com/en/productlist/High_Acuity_PMS.html [http://www.mindray.com/en/productlist/High_Acuity_PMS.html]

Over Mindray:

Mindray is een toonaangevende internationale aanbieder van medische oplossingen, gericht op het toegankelijk maken van verbeterde medische zorg voor de mensheid. Sinds haar oprichting in 1991 is Mindray gericht op de medische industrie, op het terrein van Patiëntmonitoring & Levensinstandhouding, In-Vitro Diagnostiek, en Medische Beeldvorming.

Contactpersoon:

Hailey Peng Mindray Communication Office hailey.speng@mindray.com [mailto:hailey.speng@mindray.com]

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/628559/BeneVision_N1.jpg [https://mma.prnewswire.com/media/628559/BeneVision_N1.jpg]

CONTACT: CONTACTPERSOON: Hailey Peng, +86-755-8188-7613

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234