Soluno wordt erkend als een toonaangevende Europese UCaaS-provider

STOCKHOLM, 17 september 2020 /PRNewswire/ -- Soluno heeft vandaag aangekondigd dat het door Frost & Sullivan in het UCaaS Frost Radar(TM)-rapport 2020 is erkend als een van de 20 toonaangevende bedrijven op het gebied van groei en innovatie in de sector.

https://mma.prnewswire.com/media/1274540/Soluno_Frost.jpg [https://mma.prnewswire.com/media/1274540/Soluno_Frost.jpg]

De Frost Radar is een brancheanalyse die de markt voor Europese Hosted IP-telefonie en UCaaS beoordeelt. Uit de meer dan 120 deelnemers uit de Europese industrie identificeerde het team van industrieanalisten in het rapport 20 toonaangevende bedrijven op het gebied van groei en innovatie in de sector.

"Soluno onderscheidt zich van de Europese UCaaS-providers met zijn ondernemerscultuur, zijn vlijmscherpe focus op veranderende klantvereisten en voortdurende innovatie. Het levert uitstekende waarde op voor bedrijven met zijn sterke UCaaS-, CCaaS- en integratiemogelijkheden en de benadering van Mobile-First voor de zakelijke communicatie", aldus Elka Popova, Vice President Research bij Frost & Sullivan.

"We zijn verheugd dat de uitvoering van onze internationale groei- en innovatiestrategie wordt erkend door Frost & Sullivan", zegt Patrik Sörqvist, Group CEO bij Soluno.

Het Frost & Sullivan UCaaS Radar-rapport 2020 belicht een aantal sterke punten voor Soluno, waaronder:


-- De toonaangevende technologieën in Soluno's gehoste IP-telefonie-aanbod
-- De gedifferentieerde, mobielgerichte oplossing die ook gebruikers
ondersteunt die met desktops moeten werken met desktoptelefoons en
softclients
-- Eigen technologieën die gedifferentieerde gebruikerservaringen mogelijk
maken en aanvullende functionaliteiten bieden
-- De geweldige positionering voor snelle groei met een sterk
partnernetwerk en flexibele partnerprogramma's, inclusief white
label-partnerschappen
Europese uitbreiding in het verschiet

Het Frost & Sullivan-rapport voorspelt een snelle groei voor Soluno met zijn goed gepositioneerde "Play well with others"-strategie, waardoor het bedrijf al een sterke positie in Scandinavië heeft verworven om een lokale aanwezigheid in Nederland en strategische partners in het VK en Duitsland te hebben. Verwacht binnenkort meer partners en nieuwe markten die hun Mobile-First-concept omarmen.

Innovatie van het klantencontact

Johan Dalström, CPO bij Soluno, is van mening dat de Radar-positionering rechtsboven van Soluno de niet aflatende focus benadrukt bij het vereenvoudigen van het klanttraject door contactmomenten, zoals offertes, activering, zelfbediening en facturering te digitaliseren. "Initiatieven die niet alleen zeer worden gewaardeerd door zowel eindklanten als kanaalpartners, maar ook een noodzaak zijn om relevant te blijven in de uiterst concurrerende markt van nu."

Download het rapporthier [https://www.soluno.com/media-library/whitepaper-en/frost-radar-report/].

Neem voor meer informatie contact op met:

Christian Hed, CMO Soluno, +46(0)8-562 696 03, Christian.hed@soluno.se [mailto:Christian.hed@soluno.se]

Over Soluno

Soluno is een onafhankelijke UCaaS-provider op de Europese markt met +200.000 gebruikers in de cloud. Soluno stimuleert de toekomst van zakelijke communicatie door een mobile-first-concept aan te bieden via groothandelspartners in Europa.

Ga voor meer informatie over Soluno naar www.soluno.com [http://www.soluno.com/] en volg ons op LinkedIn [https://www.linkedin.com/company/solunobc].

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1274540/Soluno_Frost.jpg [https://mma.prnewswire.com/media/1274540/Soluno_Frost.jpg]

Web site: https://www.soluno.com/

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234