Data van Booking.com toont aan dat social media en online reviews onmisbaar zijn in eerste 24 uur van een vakantie

AMSTERDAM, July 17, 2017 /PRNewswire/ --

Nieuw wereldwijd onderzoek van Booking.com onthult dat bijna de helft van alle reizigers (46%) ervan overtuigd is dat de eerste 24 uur toonaangevend is voor de rest van de vakantie. Terwijl "traditionele" activiteiten zoals koffers uitpakken (63%) en de accommodatie verkennen (60%) het meest populair zijn, laten de resultaten ook zien dat technologie steeds belangrijker wordt voor reizigers; de ultieme foto maken voor social media (27%) en online gaan om reviews van lokale restaurants te lezen (26%) scoren ook hoog.

(Photo: http://mma.prnewswire.com/media/535994/Booking_com_24_hours_Emojis.jpg )

Vakanties maken een belangrijk deel uit van onze levens en zijn ervaringen die we graag willen delen met anderen via onze smartphones. Als reactie op, en om World Emoji Day te vieren, heeft Booking.com nieuwe vakantie-emoji's gecreeerd. Meer dan 18.000 reizigers werden gevraagd naar welke nieuwe emoji's ze graag zouden gebruiken. Enkele winnaars: de kaartlezer, de typische toerist en de selfie-maker. Booking.com heeft deze emoji's tot leven gebracht en een petitie geschreven voor het Unicode Consortium (de organisatie die emoji's goedkeurt) om ze te vragen de nieuwe emoji's toe te voegen aan hun huidige lijst.

Ga naar news.booking.com/nl [https://news.booking.com/nl ] voor het volledige bericht.

Over Booking.com [http://www.booking.com ] Booking.com is de wereldleider in het online boeken van hotels en andere accommodaties. Het garandeert de beste prijzen voor elk accommodatietype - van kleine zelfstandige accommodaties tot luxe vijfsterrenketens. Gasten hebben altijd en overal toegang tot de website van Booking.com, via hun PC, smartphone of tablet, en ze hoeven geen reserveringskosten te betalen - nooit. De website van Booking.com is beschikbaar in 43 talen, biedt meer dan 1.2 miljoen hotels en andere accommodaties, waaronder meer dan 651.583 vakantiewoningen, en beslaat meer dan 110,983 bestemmingen in 227 landen en territoria. Booking.com heeft meer dan 20 jaar ervaring en een team van meer dan 15.000 toegewijde werknemers in 199 kantoren wereldwijd. Booking.com heeft zijn eigen klantenservice, die 24/7 beschikbaar is om de gasten in hun eigen taal te assisteren en te zorgen voor een uitzonderlijke klantervaring.

CONTACTGEGEVENS  

Mocht je vragen hebben over het bovenstaande, dan kun je contact opnemen met Bram van Ginneken van Edelman.

Edelman 

Bram.vanGinneken@edelman.com

CONTACT: Telefoon: 020 301 09 80

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234